Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ми победа си е! нали те ни го натресоха тоя бушон!
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Humppa написа:
      Задължително за гледане: http://vbox7.com/play:057485fd
      Но е смотан, щото кат не гласува, пак е виновен.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Скоро се обяви за заловени 4т хашиш на стойност 40 млн. лв.Днес са заловили 12т хашиш и се обявява, че е на стойност 360 млн. евро.Браво, отлично- заловили са го. Но кой им прави сметките?Ако Дянков така смята бюджета ...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Втората пратка е по цени на едро
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ами като четете глупостите на журналистите, какво очаквате? Заловеното количество във Видин е 4200 кг. марихуана - листна маса! Затова и стойността е друга. Естествено хашиша е доста по-скъп, дозите са много по-малки като грамаж и т.н.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Ъъъ, как точно са смятаи да скрият 4т марихуата? В багажника на семейния москвич?!А 12 тона марихуана как точно се крият?! :D Ако следваме правилото че 10% от скритото количество е намерено, то значи през граница е минал влак с марихуана, и са открили четвърт вагон
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

На митническия ТИР-терминал във Видин не минават Москвичи!Между другото над Видин отново лети хеликоптер, което е сигнал, че става нещо интересно.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

При вас винаги е интересно

Коментар

nikolovvd написа:
                    На митническия ТИР-терминал във Видин не минават Москвичи!Между другото над Видин отново лети хеликоптер, което е сигнал, че става нещо интересно.
                    Виж сега колега той Кирето ти вика много телевизия гледаш,само не знам той от къде я взема тази цена информация дето само той я знае.Много искам да разбера ама не знам дали ще сподели,от къде ли този наш модератор получава така цената информация.Засега знаем че не е телевизия,не е пресата,не е и кибер пространството,направо съм шах.А може и да е във министерството при Б.Б и Ц.Ц ако е така значи неговата информация е 10000%чиста информация. За всичко е виновен Б.Б режел лентички това ли е най-големия проблем на България че Бойко режел лентички,поне реже нещо и открива нещо.Онези другите само лапаха,кризата е навсякъде не само тук във България,друг е въпроса че ние сме от 20 г в криза.За цялата криза са виновни мръсните китайчета,тяхната ................

Коментар

Журналистите, както винаги, с готини заглавия:12 тона хашиш за празника на МВР+ това:Полицаи връхлитат бидон с ракияЕвала, така се празнува
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Седя си и се чудя, защо хората протестират за всякакви глупости, но сега, че администрацията безпричинно ще даде 58 млн лева за Windows 8, никой не се вълнува. Та това си е половин магистрала.
                        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Е тва е номер стар като света. Имам доста добър опит с хора в администрацията, който не могат да държат мишката в едната си ръка, какво остава за най-елементарна работа, още повече да знаят какво е Windows 7, Windows 8, Windows 3 или УИндоус .

Коментар

Аз знам, че е стар номер, но защо никой не се впечатлява? Примерно, правиха се някакви супер неориентирани протести за цените на горивата, а конкретните безобразия пред очите, които имат конкретни решения, ги подминаваме - бездомни кучета ядат хора, Ковачки получава условна присъда за 16 млн данъци, харчим 58 млн за Windows 8. Дори тая поправка за горите, която щеше да спести на частните фирми някакви пари, е по-безобидна от тия неща.
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

щото кучетата, които ядат хора, са защитени със закон! какво изобщо може да бъде по-впечатляващо?!
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това взе да се случва вече. Може да е само началото!http://novini.stara-zagora.org/%D0%B...BD-n32075.html

Коментар

Working...
                                X