[quote:71adc46480="Sev"]Президент, еврокомисар и министри откриха Лот 2 на автомагистрала
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сега ще ти кажат, че за това не е виновен човека с лентичката, а международното положение и "Станишев, Царя и Доган" както Той се изразява.А на Вас прави ли Ви впечатление, че от виновните леко полеко останаха първо "Станишев и Доган, а сега вече е само Станишев ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:,,От днес поскъпват ток, газ, вода и парно http://dnes.dir.bg/news/gaz-tok-tzen...67?nt=6...на някои хора тук не им се вярваше, че ще стане :D
Коментар
-
Чак преди промените няма голям смисъл да се връщаме. От последните избори насам към по-зле отива всякакъв по-малък или не толкова малък бизнес. Щом на последната среща на випуска ни един от маститите производители на дограма се циганеше за левчета и се оплакваше, за мен това е показателно. Държавата не е коректен платец към фирмите, а те от своя страна изпадат в междуфирмена задлъжнялост, което ги срива. Покупателната способност на хората намалява, големите вериги за техника затварят обекти, които откриваха при предишни правителства. Провинцията става място, в което е трудно да се оцелява, защото няма бизнес, следователно няма и работа. Затварят се още и още училища, здравеопазването е пропито от корупция. Това държава ли е - да се напъха половината в София? И с банките стават някакви странни работи, знаете за онази банка, която е по-добре да не споменаваме. С медиите нещата харесват ли ти, Sev? Ти си интелигентен човек, свободни ли са според теб медиите? Толкова услужливи аз не ги помня от годините преди 1989.Абе, не знам. Казвал съм го много пъти - през всички управления след това на Ст.Софиянски включително, сме вървяли или пълзяли, но все нагоре. Сега вървим уверено на място или надолу. Вярно е, че нещата съвпаднаха и със световната криза, но с изключение на пътищата нищо добро не видях да се случва през последните няколко години.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Според мен голям проблем на много фирми е, че ги принудиха да си извадят поне част от истинските приходи... Държавата има да се разплаща с определени фирми, за мен не е сериозно да чакаш да ти върнат ддс-то и това да са ти затрудненията....Проблем са и масовите проверки... По принцип съм за проверките, но те прекалиха... Постоянно се мъкнат от всякакви институции да те дебнат дали не си пропуснал нещо...Условията за бизнес са доста неприятни... Една кола да си вземеш на лизинг днес е по-трудно отколкото 2007-2008 да вземеш 5... И за кредити, и за лизинги искат много повече гаранции, документи... Преди идваха на крака в нашия офис, за да е по-удобно, всичко свършваше с няколко подписа. Сега не мърдат няколко ходения... Да не говорим, че масово можеше да се вземе кола с 0 или 5% първоначална вноска... Лихвите не коментирам, те винаги са варирали...
Коментар
-
vital написа:Според мен голям проблем на много фирми е, че ги принудиха да си извадят поне част от истинските приходи... Държавата има да се разплаща с определени фирми, за мен не е сериозно да чакаш да ти върнат ддс-то и това да са ти затрудненията....Проблем са и масовите проверки... По принцип съм за проверките, но те прекалиха... Постоянно се мъкнат от всякакви институции да те дебнат дали не си пропуснал нещо...Условията за бизнес са доста неприятни... Една кола да си вземеш на лизинг днес е по-трудно отколкото 2007-2008 да вземеш 5... И за кредити, и за лизинги искат много повече гаранции, документи... Преди идваха на крака в нашия офис, за да е по-удобно, всичко свършваше с няколко подписа. Сега не мърдат няколко ходения... Да не говорим, че масово можеше да се вземе кола с 0 или 5% първоначална вноска... Лихвите не коментирам, те винаги са варирали...
Коментар
-
коцев написа:Кунева днеска и тя нададе вой че нейната партия ще е първа на изборите . Е тя ще ни доуправи нас неуправените . До вчера се кълнеше, че е против партиите и няма да прави партия ,а ето че днеска и тя се пльосна на хангара за цуцане .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Една случка с госпожата Кунева. По изборите за президент отидох на гости на моя позната, която работи в БАН. Те имаха презиборно среща с Кунева и викам и аз да се накипря да видя някой кандидат президент на живо, щото то на село само по ТВто ги виждам. Та питат госпожата Кунева какво и мнението за финансирането на БАН и за изискванията за финансиране от ЕС, а тя вика: "Каква наука бе, то в БГ няма наука, няма и да има". Явно хората от БАН са много малко, за да повлияят на резултата, затова е съсредоточила усилия към други групи, пък уж искаше да става президент на всички българи.... та в тоя тон - не мисля, че е политик, който може да направи нещо за България. Сигурно е свършила парите и затова пак се впуска в политиката активноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
значи това, че човека с дограмата работи само с държавата/общината ми говори едно - има някаква схема и си е чисто негов проблем, че по едно време схемата се е прецакала и не му плащатвторо - докато е имало папане, да си беше заделил пари за черни дниотносно медиите пък изобщо не мисля че са притисканипишат и говорят каквото си искат - основно глупости...всяват паника, само % са им уститеотносно малкия бизнес - всеки си напавил фирмичка, кафенце, магазинче ... и какво очакват тези хора?големите вериги да си стоят на запад, за да не им прецакват бизнеса?относно магазините за техника - както каза и Кристиян - това беше един кредитен балон както при автомобилитекойто се пукна
Коментар
-
Събрали се едни хора и учредили партия - в случая Кунева и сие. Ама как са се събрали, какво ги е обединило... Хайде - по-първите така да се каже се познават, имат контакти помежду си, а другите!? Всеки ли може да отиде и да стане учредител !? Сега пък и по села и паланки като се запръкват първичните партийни органицзации - и ще стане ясно кои са Куневистите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Като гледам как правят партии, се чудя ние ли сме най големите балъци че не си направим една ФИАТ партия, ще се наредим да си цуцаме и с парите ще си правим фиатите. Сори че съм така лайчен ама като гледам овчия нрав на българския народ и ако ние се отутаме да се регистираме като партия и направим очепрекрасна платформа за светло бъдеще като нищо ще ни изберът за у парламента.пп Само ще трябва да измистим седмичната среща на форума у парламентарното кафе на кИфтета и бЕра.Може да направим и коалициа с Бирената партияа ама само ако влязат в парламента щото те са малко несериозни.Звучи смешно нали, но не и нереално на фона на изборната история на България.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар