Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето още една илюстрация на голямата лакомия за бърза печалба. Днеска бях отново на басейна на Чифлика . От тая година входа стана вече 5лв на човек и 2лв шезльонг.Народа масово отказва и басейна е почти пуст.Ако погледна от друг ъгъл за мен е по добре така че се излежавам на свобода без да има голяма навалица. Но от друга не е редно това природно богатство да не се ползва от много повече хора.Ето и линк от днешната ми лежачка. :D http://kozev.moifoto.ru/144468/
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Че то 5лв си е без пари!!!

Коментар

nikolovvd написа:
        Най-тежките камиони тогава бяха ИФА и ЗИЛ 130 около 6 тона, а като тръгнеш да изпреварваш можеше да го правиш 5-10 километра без да видиш кола насреща. Като ти се строши нещо всеки спира да ти помогне, а сега те подминават като чумав. Ако закъсаш за гориво за няма и 30 минути ще събереш една туба от притекли се колеги, защото литър бензин бе 13 стотинки.Между впрочем и сега и така в някой части на България. Във Видин като разберат, че съм от Ямбол и замочват с умиление да разказват как са зъкъсали по Ямболско, Хасковско и т.н. и как за 10-15 минути са се събрали 4-5 човека да помагат кой с каквото може.Не е проблема само в държавата или правителствата, а в липсата на човещина между хората. Бедността и лишенията в ония години ни караха да си помагаме и подкрепяме, а сега от лакомия ли, от комплексарщина ли, от що, сме се овълчили и залакомели за пари, имоти, коли и прочие материални неща. Като че ли ще ни ги сложат в гроба като умрем. Срещите по между ни, разговорите, подкрепата - това ще ни направи ХОРА, а не колко коня имаме в колата, колко инча ни е плазмата или колко квадрата недвижимото имущество.Трябва да се набляга на духовното, а не на материалното. Материалното само ни разделя и отдалечава един от друг!
        Е това е истината ! Тоя път съм абсолютно съгласен с теб.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Темата става все по-философска, в което няма нищо лошо де .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

http://forum.gong.bg/euro2012/viewto...?f=89&t=109551 Изглежда има и по-зле от нас, олекна ми малко :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
              http://forum.gong.bg/euro2012/viewtopic.php?f=89&t=109551 Изглежда има и по-зле от нас, олекна ми малко :D
              Да, ама не. Украйна са доста по-напред от нас във всички отношения. Разни статийки само се опитват да ни изкарат едва ли не върха на сладоледа. Защо ли ?
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Да ни е честито ,тока "само" с 13% увеличение!!!Оправия няма, само калашника за кръвопийците .

Коментар

Да бе с този ток се наака.а.Днес се карали в парламента кой бил виновен за това.Нас кво ни интересува кой е виновен?Важното е да се оправят нещата,а не да се влошават.Бат Бойко тва не може да разбере.Няма как средната заплата в провинциален град да е 400лв и да плащаш ток зимата по 300лв.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ей, накрая ще изляза и наред ще стрелям пък после ще си ги лежа с чиста съвест.
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                      dikanio написа:
                      http://forum.gong.bg/euro2012/viewtopic.php?f=89&t=109551 Изглежда има и по-зле от нас, олекна ми малко :D
                      Да, ама не. Украйна са доста по-напред от нас във всички отношения. Разни статийки само се опитват да ни изкарат едва ли не върха на сладоледа. Защо ли ?
                      Глупости.Само преди 2 седмици ми гостува една украинка, която беше за пръв път в България.Жената каза - България е Европа, не е като у нас.И други работи каза, ма сега заспивам.

Коментар

Бургас
                        Прикачени файлове
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Снощи го сефтосах на път за Крайморие.Днес на път за Китен,а в неделя ще видя дали наистина върши работа в час пик.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

проблем ще има на следващото кръстовищедано се сетят в петък вечер, събота сутрин и неделя следобед да регулират

Коментар

Президент, еврокомисар и министри откриха Лот 2 на автомагистрала

Коментар

,,От днес поскъпват ток, газ, вода и парно http://dnes.dir.bg/news/gaz-tok-tzen...67?nt=6...на някои хора тук не им се вярваше, че ще стане :D
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X