Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Но пък и крачка встрани от правия път не сме правили.
    Ма той правия път беше един - към светлото бъдеще, към комунизма... Ей го на - право към Пхенян:Пък аз все по горските пътеки обичах да се лутам.

Коментар

Добре де , не ви ли прави впечатление ,че тия които не спазват правилника за движение винаги излизат от правия път и срещат дърветата в канавките .За това бай Иван си върви по правия път без да прави крачка в страни ,защото ще се залепи за някое дърво. Правителство и бат Бойко постоянно говорят да не се крадат пари от общите , от Европейските , ама никой не ги слуша .Всеки краде ,даже и оня от инкасото и той да не остане назад грабна милион и половина .И какво, сега трябва плачем ако такива ги тикнат в Белене да строят Атомната централа и така без пари ще ни излезе.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Правителство и бат Бойко постоянно говорят да не се крадат пари от общите , от Европейските , ама никой не ги слуша .Всеки краде ...
        Не ме разсмивай! Нали знаеш поговорката "Крадецът вика "дръжте крадеца!"" Ей ся ако някой ми докаже, че сегашните не крадат, ще се прекръстя Те не крадат бе...само дето на Бойко либовницата за известно време прибара таксите на всички бюджетни постъпления, после фиктивно си продаде банката и се покри.Само дето откак Бойко е на власт, всички охранителни фирми бяха изместени от една и съща, неговата.Само дето откак е на власт, излитат една след друга калинки, назначени там не заради сините им очи, нито заради неясните им дипломи... сигур ей тъй се става шеф на агенция? То за един митничар най-редови мизата е от 5 бона нагоре, пък кво остава за такива постове.Нали слушахте записа на сливенските пишман-кандидат-кметове... само да се откаже от надпреварата на единия предлагат 100 бона и отгоре... Тя тая тема стана за вицове

Коментар

М да ... На младежите, г-н Кцев, яко са им промили мозъците :D Не са живели по времето на правешкия Тошко, ама виж как знаят разни работи за режима Интересно как не са им казали за поне едно от хубавите неща по него време ? Мъка, мъка ...
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Какво знае младежта за студената война и за манифестациите с които плашихме капиталистите. Пък и тогава който си го е можел ,можел си го е. Ей го и кръчмар съм бил.

Коментар

Колега, Коцев, бил ли си партиен член на БКП? :D
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Не. Само комсомолец съм бил приет през 1959г и си пазя комсомолската книжка като зениците на очите си . Също си пазя и червената връзка като пионерче. Въобще си тача историята.

Коментар

като стана въпрос за кражба на пари от Европаето единпример, взет на заем от друг форум
                  Паметник на глупостта на правителствата на НДСВ и Тройната коалиция.http://www.dnevnik.bg/novini_ot_vas/...дставям Ви актуални снимки от площадката на не построеното по програма ИСПА "Регионално Депо за отпадъци, гр. Перник". Обекта трябваше да е завършен септември 2005 г., като бе започнат октомври 2003. Поради проблеми по време на строителството ЕК беше снизходителна и позволи увеличение на общия бюджет до около 12 мил. Евро, а времето за изпълнение беше удължено с 1 г. До окончателното "пропадане" на проекта бяха извършени ок.35% от СМР и ок. 150% от Надзора, възлизащи на ок. 5 мил. Евро. Главните причини за "пропадането" на проекта са неуредената собственост на терена, от страна на Община Перник и прибързаната приватизация на Мини Перник. Въпреки многократните предупреждения на някои от заинтересованите страни, правителството на НДСВ продаде по съмнителен начин Минната компания на фирма свързана с небезизвестният "бизнесмен" Христо Ковачки и собственост 23 годишен младеж за 5 мил. лева.
                  това е поздрав за предния премиер и този преди негосигурно и това депо го смятат за завършено, като онези 140 километра магистрали за които плямпаше скоро
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Така е . Както обичам да казвам : в един цирк играем и номерата си ги знаем. Хвани едните та удари другите . Тия поне на глед се опитват да демонстрират нещо като вършене на работа ,докато другите ги нямаше хич.

Коментар

Любенов, не знам дали е по-хубаво, но поне никой не ти ограничава възможностите.Майка ми се пенсионира като шивачка. Годишната заплата която вземаше чисто бе около 2500 лв., а в същото време УБО раздаваше по 20 000 лв. (всичко е описано в книгата "По коридорите на властта" на Георги Милушев - последния шеф на УБО) на другарите всяка година. В седмицата по два пъти ги зареждаха с месо, луканки, салами и КОКА КОЛА. Пиша с главни букви, защото през 1978 година кока кола можеше да се купи на три места в Ямбол - във ведомственото барче на полицията, във ведомственото барче на партийния дом и в едно барче на безистена (в центъра на града) и то когато има. Сега може да има такива като посочените от теб, но не съм чул някой да им носи куфарчета с пари, само защото са членове на някоя партия и при това да не искат нищо от теб.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

По повод на тази публикация в днешния печат относно "братя" Галеви:http://www.standartnews.com/krimi/rr...htmlвижте на какво попаднах в нета: http://www.youtube.com/watch?v=I8-dxFlDqc8
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

"...в началото социализмът е сторен от хора, расли и изграждали се като личности по времето на капитализма. Впоследствие капитализмът след 1989 г. се гради от хора, родени по времето на социализма и резултатите са налице. "Интересно е да се прочете и цялата статия.(Прочетох я по повод една друга тема в "Пътна обстановка" )

Коментар

Бай ви Ганьо го е казал още преди повече от сто години за политиците и разните там строеве. И едните и другите са маскари.Пък и Ботев още по рано от Алеко написа : лъжа и измама на таз пуста земя царува и като залог в потомство ден и нощ преминува ,година след година ,век след век. :D

Коментар

В крайна сметка цялата тема може да се обобщи с думите на Бай Ганя

Коментар

nikolovvd написа:
                                Любенов, не знам дали е по-хубаво, но поне никой не ти ограничава възможностите.Майка ми се пенсионира като шивачка. Годишната заплата която вземаше чисто бе около 2500 лв., а в същото време УБО раздаваше по 20 000 лв. (всичко е описано в книгата "По коридорите на властта" на Георги Милушев - последния шеф на УБО) на другарите всяка година. В седмицата по два пъти ги зареждаха с месо, луканки, салами и КОКА КОЛА. Пиша с главни букви, защото през 1978 година кока кола можеше да се купи на три места в Ямбол - във ведомственото барче на полицията, във ведомственото барче на партийния дом и в едно барче на безистена (в центъра на града) и то когато има. Сега може да има такива като посочените от теб, но не съм чул някой да им носи куфарчета с пари, само защото са членове на някоя партия и при това да не искат нищо от теб.
                                Няма и да чуеш, щото никой не носи с куфарчета, носят ги с бронирани коли :D Ето и преди няколко дена един пич се облажи с милион и половина. За Кока Кола -та не знам от къде ти е информацията, но имам една изненада за теб :D По бай Тошово време служих в родната казарма, в едно поделение познай къде - в Ямбол, и съм си купувал Кока Кола от супермаркета срещу поделението, и съм пил Кока Кола и по барчетата в Ямбол. А да не казвам че тук в Русе се продаваше Кока Кола почти навсякъде, където продаваха безалкохолни напитки. Явно "малко" са те поизлъгали за комунизЪма :D
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X