Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми като единственото интересно е заглавието, а то е неистина...
    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Sev написа:
      изобщо не е такапалячото дойде на власт през лятото на 2005Оризово - Чирпан е пуснат през 2006 - през неговото време е само завършенаЧирпан - Стара Загора през 2007 - тази да речем че е негово дело, но да споменем коловозите по трасетоКарнобат-Бургас я помня, че е започната като бях дете - завършена през 2006 - отново нищо общо с него и отново проблеми по настилкатаот Марица са пуснати 16 километра през 2007 - липсва износващ слой асфалтобетон и е затворена за ремонтСтрума - няма акт 16 - реално не се води магистрала, няма какво да я коментираме...освен че цената от 60 скача на 200 милиона леваза Люлин пак и дума не може да каже - спряха му паричките на горкия и ако още беше той на власт щяхме да я гледаме на картинка, даже на хората от европармента не им се вярваше че е готова като дойдоха да я откриватдаже да съберем всички тези отсечки пак не правят 144 километра
      А човека с ножицата всичките обекти дето ги откри са започнати по негово време.Айде стига с тая Гьобелсова пропаганда!
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Не закачай Бащицата! Утре ще идва да рита мач в Разград и ще затворят половината град заради него
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Шъ го затворят ами ! Иначе от къде ще разберете, че министър-председателя ще е по Делиормана .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Днес търновци имахме честта да бъдем посетени от най-великия. Странно държавен глава да открива частна пивоварна. Още по-любопитно ми е кой поема разходите за пътуването му, охраната и цялата лудница която настана в града. Да взема да го поканя да ми открие новия навес на село или ремонтирания ми апартамент.

Коментар

http://news.ibox.bg/news/id_265367790
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

У бре! :D http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4907331

Коментар

stenli написа:
                  Днес търновци имахме честта да бъдем посетени от най-великия. Странно държавен глава да открива частна пивоварна. Още по-любопитно ми е кой поема разходите за пътуването му, охраната и цялата лудница която настана в града. Да взема да го поканя да ми открие новия навес на село или ремонтирания ми апартамент.
                  Имам познат шеф на частна фирма който покани банкянския бабуин да му отреже лентичката на ново хале. Какво му струваше това-премести 150 лв. от парите давани на ръка при официалните.
                  LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                  ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    А човека с ножицата всичките обекти дето ги откри са започнати по негово време.Айде стига с тая Гьобелсова пропаганда!
                    темата я подхвана Станишевама той така ги започна обектите, че ако беше още той на власт никога нямаше да се завършатне си ли съгласен? всички еврофондове му бяха спряни! всички - до един
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

muns61 написа:
                      http://news.ibox.bg/news/id_265367790
                      Нормално. Като видиш кои са съдийките по делото и всичко се избистря.
                      Stop giving directions, just say "Follow me."
                      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Значи пак Бойко е виновен ,че съдът ги оправдава престъпниците. Абе има си един лаф: гарван гарвану око не вади . Тъй като и съдиите са престъпници то няма как да осъдят техни колеги престъпници .

Коментар

Странни хора сте. Защо решихте, че Мургина е престъпник? И мен не ме кефи, но защо пък да е престъпник? Има си съд за тази работа.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            Странни хора сте. Защо решихте, че Мургина е престъпник? И мен не ме кефи, но защо пък да е престъпник? Има си съд за тази работа.
                            Е да де. Има си съд. И той я осъди на 4 години. Обаче по-горен съд, при същите доказателства, я освободи. Значи единия от двамата съдии не си е свършил работата. Кой от тях!? И защо?

Коментар

Това е демократичната и правова държава, Дидо. На теб ли да го обяснявам? Не че уважавам тази гилдия - съдии, прокурори, адвокати(пфу), но това е положението: разделение на властите, независима съдебна власт, няколко инстанции на съда. Вероятно така е по-правилно, отколкото властта, независимо коя е тя, да каже "Еди кой си е престъпник!", да го посочи и съдът раболепно да го прати на курорт в Белене, Сибир или други подобни дестинации.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Съдът в България никога не е бил независим. Съдия в България се става само с политическа и/или финансова подкрепа и само при условие, че си послушен, защото ако си твърдоглав, не те назначават дори и с такава подкрепа.Когато му дойде времето се отплащаш на когото трябва. Никой дошъл на власт в БГ няма изгода и желание да го промени.На всичкото отгоре съдебната система работи в условията на някакъв абсурд.Само и единствео в България имаме 90% осъдителни присъди! Това не е нормално, поне не и за демократична държава.По "онези" дела обаче - там е друго - там вече идва време за "отплащането".А какво му се подава на съда от разни дознатели, полицаи и други "органи на досъдебното производство" е съвсем друг въпрос.Там трагедията е пълна! Ама пълна!А пък да не говорим, че един процесуален пропуск на некой милиционер /умишлен, от незнание или случаен/ може да съсипе цяло дело.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X