Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коцев, искам да те попитам как приемаш имигрирането на младите хора от България? Смея да твърдя, че вече и те прозряха колко некадърни управници имаме и че България няма да се оправи. Бедна ти е фантазията колко много млади хора имигрират в момента или имат намерение да го направят в близката половин година. Говоря за завършващи или завършили студенти. Ако всичко в страната беше нормално дали щеше да има протести против приемането на лобистки закони?
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

А би ли казал колко от тия млади хора завършили средно и више образование знаят и могат нещо ???? За мен те са около 2-3 процента.Затова за останалите няма работа в България.Да, образователната ни система е под нулата .Да, управляващите са също толкова образовани . Да , хората и вече казват: карай да върви и се свиват в черупките си .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

dudulia написа:
        Коцев, искам да те попитам как приемаш имигрирането на младите хора от България? Смея да твърдя, че вече и те прозряха колко некадърни управници имаме и че България няма да се оправи. Бедна ти е фантазията колко много млади хора имигрират в момента или имат намерение да го направят в близката половин година. Говоря за завършващи или завършили студенти. Ако всичко в страната беше нормално дали щеше да има протести против приемането на лобистки закони?
        Щото чуждото е по-хубаво от своето е краткият отговор. Иначе - всеки има право да пробва да се развива там, където мисли, че ще успее. Прав им път на всички. Истината обаче не е никак розова. А лобистки закони се приемат навсякъде - нека да не съдим с двоен аршин, че лобистките закони в чужбина са много по-добри от тези в БГ. Нали искате БГ да стане една нормална европейска държава - ето, ние приемаме лобистки закони както всички други :D
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Общополитическа... и общоикономическа...

Колеги , да не забравяме че границите и държавите са създадени от хора и противоречат на елементарни човешки потребности.Говорим за имиграция и емиграция , но да не забравяме че живеем в един общ европейски дом , където имаме право да работим ( за жалост засега с ограничения , но това е поправимо в близко бъдеще ).Пък и страната ни е на такъв етап на развитие , който предполага прощаване с ценности и менталитет , създадени от едни изверги наречени комунисти.
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Я който има куче да каже дали е кастрирано, има ли чип, паспорт и плаща ли му данъка?Опс...Съжалявам, вместо "Цитирай" съм натиснал "Редактирай"...Изтрил съм ти половината мнение...Непоправимо е от мен.Николов, напиши си го пак.Огромни извинения. Immortal
            Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
              Я който има куче да каже дали е кастрирано, има ли чип, паспорт и плаща ли му данъка?
              Да... с изключение на кастрирането, което смятам за противоестествено и няма да го направя. Не и докато не роди поне веднъж. А и в нашата местна наредба няма такова изискване. Чип има. Паспорт има. Редовни ваксинации има. Платен данък има (1.20 на година е в нашата община).Коцев, не си прав. Моите най-способни и можещи и знаещи бивши студенти ДО ЕДИН са навън. Тук останаха единствено посредствените. За огромно мое съжаление.Същото се отнася и за моите съученици от елитната за времето си Математическа гимназия. Тук останахме само тези, които нещо ни задържа. Най-интелигентните от нас отдавна живеят нормален живот в нормална страна и се срамуват, да кажат от къде са. Това е горчивата истина, и никакво патриотарско биене в гърдите няма да промени този факт.

Коментар

СПАМ Дидо ти си готов за власта Иначе темата все повече и повече заприличвана кръчмарска лакардия от късните часове. Ама всеки си знае. Съвета ми е не им се впрягайте на политиците.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Току що на второ четене се приеха промени в ГПК, от които проф. Живко Сталев ще се преобърне в гроба... То бива, бива тъпоумие...Тази власт е вредна, много вредна за държавата. От честа глупост, инат и некомпетентност се променя правна доктрина битуваща от век време, която никога не е създавала проблем в правоприлагането.
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

S_BANKOV написа:
                    СПАМ Дидо ти си готов за власта
                    Да бе, майка ми отдавна ме кандърдисва да съм се кандидатирал за селски кмет Ама аз се целя по-високо

Коментар

Е ти с това Опс...надмина позицията на селски кмет, готов си да строиш магистрали
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Лек преглед на печата:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...t_dal_honoris/

Коментар

ele написа:
                          dudulia написа:
                          Щото чуждото е по-хубаво от своето е краткият отговор. Иначе - всеки има право да пробва да се развива там, където мисли, че ще успее. Прав им път на всички. Истината обаче не е никак розова. А лобистки закони се приемат навсякъде - нека да не съдим с двоен аршин, че лобистките закони в чужбина са много по-добри от тези в БГ. Нали искате БГ да стане една нормална европейска държава - ето, ние приемаме лобистки закони както всички други :D
                          +1. Вярно е, че има страни по чужбина, където законите поощряват, и е по-лесно да се развие човек. От друга страна, този, който с развива тук, ще се развие и там. Не разбирам хората като dudulia...колега, защо мислиш че там ще те приемат с отворени обятия?!Имам примери за хора, отишли и развили се, имам и за такива, които са се върнали много назад. За мен горното е извода, и гаранции няма.Да, скоро няма да ги стигнем с тези темпове, но и те не ни щат.За мен трябва да натискаме нещата да станат каквито искаме, а за да стане - вижте предното ми мнение.
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Били лобистки законите!?Е как за някакви "зелени" са лобистки, а за хората в планината не са?Явно някой плаща на някой, но кой и на кого? Много е вероятно да са "зелените", защото се по-малко гладни и ще се мине с по-малко пари. Хората в планината се борят за поминак, защото на тях няма кой да им даде май.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

С една дума, угодия няма .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                С една дума, угодия няма .
                                +1
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X