Именно. И тези хора и до сега си се самоизбират по горе описаните начини.А ние, вместо да си мълчим, трябва да смърдим възможно най-много. Всичко нередно да се раздухва и тези, които ни газят да ги сгазим.Един от начините е да се гласува, друг е да се подават сигнали за всичко!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Германия за мен е такова общество, но не се чувствам сигурен на 100%, щото не съм постоянно там.Проблема според мен е в това, че хората не се интересуват достатъчно от политика.Може би тогава ще искат да гласуват за човека, който им е направил най-голямо впечатление.Така ще излезнат повече независими кндидати.Аз съм за тях.Коцев е прав, при нас това общество умешлено се погазва, и ни се говори за индивидуализъм непрекъснато.Какво пише на народното събрание, отпред на сградата, и под герба, и на ogi28b на аватара?Ето тук, колеги, сме адски слаби!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/zaplati-vazn...лството реже заплатите на чиновниците..... Ако си спомняте скандала тръгна от бонусите на висшите чиновници, раздали сами на себе си баснословни за БГ суми. Резултат:1. Специален закон за висшите чиновници, с който ще им се вдигнат двойно заплатите2. Поправки в закона за държавния служител и други подзаконови нормативни актове, с които се режат заплати и допълнитени възнаграждения на пчеличките. Извод: Да го духат бедните!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:http://dnes.dir.bg/news/zaplati-vaznagrazhdenia-bonusi-inovnitzi-11349849?nt=4Правителството реже заплатите на чиновниците..... Ако си спомняте скандала тръгна от бонусите на висшите чиновници, раздали сами на себе си баснословни за БГ суми. Резултат:1. Специален закон за висшите чиновници, с който ще им се вдигнат двойно заплатите2. Поправки в закона за държавния служител и други подзаконови нормативни актове, с които се режат заплати и допълнитени възнаграждения на пчеличките. Извод: Да го духат бедните!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз съм борец за справедливост! А това дето аз съм издухал бедните - бихте ли ми припомнили!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Коцев, честити ли на премиера? Гледам цялата държава се е зАгнала да му прави теманета на Първия Партиен и държавен ръководител. В същото време днес в "народното" събрание ще се гласува закон дето ще върне съдебната реформа двекрачки назад ей тъй между другото и с рекламата, че се защитават пак бедните и онеправданите. Като резултат от това обаче ще спечелят само и единствено банките /то и по тяхна поръчка се правят/ Но хората ще са доволни, защото така ще са им казали по телевизоро...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Нямам пари в банките така ,че и да ги затрият на мен ми е все тая. :D Да ,още на ранина пратих поздравителна телеграма на премиера с пожелание поне още 20 години да ни води по правия път. :D Колкото до съдебната реформа не виждам как по зле ще стане от това в което е . 20 години демократите все я преправяха за по добро, а тя стигна дъното. Тъй ,че да живее Бойко на пук на Сергейчо ,Доганчо и сите останали .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар