Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.Нямам партийни членове в рода си от двете страни-включително и аз-за да съм адвокат на миналото но мисля че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист!!!
    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Някой би ли задълбал какво и за колко години е построено при бай Тошо, защото аз съм млад и силно се съмнявам в подвига му. Имайте предвид, че тогава е разполагал с безплатен труд от армията и в крайна сметка държавата фалира.
      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

кроко61 написа:
        Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.
        Построеното от бай ти Тошо отдавна е приватизирано, разграбено и превърнало доста народ в мултимилионери. Що им е да го боядисват?

Коментар

кроко61 написа:
          Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.Нямам партийни членове в рода си от двете страни-включително и аз-за да съм адвокат на миналото но мисля че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист!!!
          След 45 години "строителство" на бай ти Тошо държавата обяви фалит и чакаше помощи от гадните империалисти...Началото на 90-те буквално нямаше какво да се яде. Редили сме се като идиоти от 4 часа сутринта да си купим хляб, който нерядко се оказваше с червеи. Отиваш сутрин пред месарския магазин - 50-100 човека опашка, каквото стигне до теб това купуваш, ако иозбщо докарат нещо. Да продължавам ли?Много бързо се забравят подробностите. И аз мисля, че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Всичко това, което описваш бе направено изкуствено, за да се покаже че няма по-добро от социализма и хората да гласуват за БСП(к)!Както и стана в последствие - Андрей Луканов стана министър председател.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

Верно е. Онова време беше много лошо.Хората мряха като мухи гладни ,жадни и боси .Дори и крадци нямаше защото нямаше какво да откраднат. Сега е рай. Магазините пращят от стоки ,народа е сит и пресит, а живота е супер и както се казва пей сърце.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

nikolovvd написа:
                Всичко това, което описваш бе направено изкуствено, за да се покаже че няма по-добро от социализма и хората да гласуват за БСП(к)!Както и стана в последствие - Андрей Луканов стана министър председател.
                И мораториума на външния дълг викаш и той...

Коментар

Нещата тръгнаха още през 1985 година. Тогава ми попадна една касета с лекция на проф.Калчев пред Пом. капитаните във Варна. Ако се бях раздрънкал, може би с Кошлуков щяхме да си правим компания в затвора. Още тогава се говореше, че в конституцията няма да има Чл.1 за ръководната роля на партията. За пример бе посочена Унгария!

Коментар

А... И да не забравяме, че хората не гласуваха за БСП дори още на първите избори. Просто те бяха фалшифицирани най-нагло.

Коментар

Това са едни доволни хора от живота през социализъма... скандират "Искаме ОЩЕ, искаме ОЩЕ":А тук хората изразяват благодарността си към Партията:

Коментар

кроко61 написа:
                        Това не го разбрах. Всеки пубертет според вас не е реалист, така ли?Може да си оптимист и реалист едновременно, различно е от краен песимист, каквито са 98% от българите.Оплакваме се от всичко, и за нищо не сме виновни ние, никога. Това откровено ме дразни.Това не е следствие от 30те ми години.ББ е виновен за всичко, ние понеже всички сме божи кравички, и сме цъфнали та вързали, и само ни доят, нали?ББ е медиина звезда и нищо не прави..?!?!! Че по-хубаво ли беше като министър-прецедателя ни плюеше само по политическите си опоненти? И какво точно откри? Само даа ви кажа, че откакот е пукнала демокрацията, южния парк на София в последните 2-3 години изглежда по-ок, и за първи път видях ремонтиран обществен кенеф Сигурно ще се изсмеете, и е абсолютно вярно че не е свързано пряко с ББ, ама тоя кенеф го знам като неработещ от 15 години. И за мен това показва как работи общината сега, и как е работила преди. И защо от 20 години има планове за кръстовища на 2 нива, а в последната година се правят?Като сме реалисти, поне да сме реалисти!А бай Тошо трябваше да го съдим за държавня измяна поне. Щеше да стане прехода малко по-бързо после, без всякакви бивши величия и настоящи навлеци, дето ние си ги избрахме, и даже не протестирахме като фалшифицираха вотове, и не гласувахче че "да ги накажем".И се наказахме сами.
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Не можем да се сърдим, че са фалшифицирали изборите. Никой от опозицията никога не бе провеждал избори, докато някой бяха минали специално обучение за това. Да не забравяме, че зад гърба им стоеше ДС. Тогава бяхме наивни и вярвахме, че чрез избори ще доведем демокрацията, докато през това време румънците разтреляха Николае Чаушеску и жена му.На практика ДС създаде мутрите, за да държи в страх и подчинение населението.

Коментар

nikolovvd написа:
                            Не можем да се сърдим, че са фалшифицирали изборите. Никой от опозицията никога не бе провеждал избори, докато някой бяха минали специално обучение за това. Да не забравяме, че зад гърба им стоеше ДС. Тогава бяхме наивни и вярвахме, че чрез избори ще доведем демокрацията, докато през това време румънците разтреляха Николае Чаушеску и жена му.На практика ДС създаде мутрите, за да държи в страх и подчинение населението.
                            Можем да се сърдим и още как! Само че трябваше да им строшим главите... За другото - съгласен.

Коментар

Каква опозиция и какви 5лв имаше тогава ????
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Исках да подчертая, че никой не бе подготвен за такива номера, а би трябвало. Доста наивно се подходи към изборите тогава и както на 09.09.1944 г. излязоха 100 пъти повече партизани и антифашисти от деистващите, така изведнъж от 10-20 човека десидентите и репресираните станаха десетки хиляди! Естествено между тях имаше доста агенти на ДС, които и до сега си действат подмолно, защото навремето им изгориха досиетата и сега са чисти като сълза.

Коментар

Working...
                                X