Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.Нямам партийни членове в рода си от двете страни-включително и аз-за да съм адвокат на миналото но мисля че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
кроко61 написа:Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.Нямам партийни членове в рода си от двете страни-включително и аз-за да съм адвокат на миналото но мисля че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikolovvd написа:Всичко това, което описваш бе направено изкуствено, за да се покаже че няма по-добро от социализма и хората да гласуват за БСП(к)!Както и стана в последствие - Андрей Луканов стана министър председател.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Нещата тръгнаха още през 1985 година. Тогава ми попадна една касета с лекция на проф.Калчев пред Пом. капитаните във Варна. Ако се бях раздрънкал, може би с Кошлуков щяхме да си правим компания в затвора. Още тогава се говореше, че в конституцията няма да има Чл.1 за ръководната роля на партията. За пример бе посочена Унгария!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
А... И да не забравяме, че хората не гласуваха за БСП дори още на първите избори. Просто те бяха фалшифицирани най-нагло.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
кроко61 написа:Само да вметна че построеното от бай Тошо ние не можем само да го боядисаме.Нямам партийни членове в рода си от двете страни-включително и аз-за да съм адвокат на миналото но мисля че след 30-тата си година човек трябва да е изживял пубертета си и да бъде реалист!!!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Не можем да се сърдим, че са фалшифицирали изборите. Никой от опозицията никога не бе провеждал избори, докато някой бяха минали специално обучение за това. Да не забравяме, че зад гърба им стоеше ДС. Тогава бяхме наивни и вярвахме, че чрез избори ще доведем демокрацията, докато през това време румънците разтреляха Николае Чаушеску и жена му.На практика ДС създаде мутрите, за да държи в страх и подчинение населението.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Не можем да се сърдим, че са фалшифицирали изборите. Никой от опозицията никога не бе провеждал избори, докато някой бяха минали специално обучение за това. Да не забравяме, че зад гърба им стоеше ДС. Тогава бяхме наивни и вярвахме, че чрез избори ще доведем демокрацията, докато през това време румънците разтреляха Николае Чаушеску и жена му.На практика ДС създаде мутрите, за да държи в страх и подчинение населението.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Исках да подчертая, че никой не бе подготвен за такива номера, а би трябвало. Доста наивно се подходи към изборите тогава и както на 09.09.1944 г. излязоха 100 пъти повече партизани и антифашисти от деистващите, така изведнъж от 10-20 човека десидентите и репресираните станаха десетки хиляди! Естествено между тях имаше доста агенти на ДС, които и до сега си действат подмолно, защото навремето им изгориха досиетата и сега са чисти като сълза.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар