Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Да ги съберат сичкото мангал от Стралджа в базата, и да гръмнат останалите невзривени снаряди.С един взрив - много зайци!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
avvasilev написа:Immortal написа:Да ги съберат сичкото мангал от Стралджа в базата, и да гръмнат останалите невзривени снаряди.С един взрив - много зайци!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:Абе Бай Тошо като нямаше висше образование не управлява ли добре 35 години?!?И той беше с фалшива диплома за средно, ама... хората добре си живееха.Кажи им, бай Иване (Коцев)! http://bglog.net/Obrazovanie/6206Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Добре де, аз едно нещо не разбирам.Масово хората с които говоря са на мнение, че както е зле сега никога не е било, с изключение на Виденов. Около мен все повече хора заминават навън, то заприличва вече не на емиграция ами на евакуация. В държавата по ведомствата е гаф след гаф, за какво ли не. ОБАЧЕДнес ако са изборите Герб ще ги спечелят.!?!?!?!?
Коментар
-
Ами садо-мазо племе сме си и тва си е.Всеки се спасява по единично.Ако на мен ми се отдаде възможност,бия си камшика на мига.Вчера казаха,че вероятно евросъюза ще се разпадне до една две години.Тогава може да ни оправят нацяло.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
И аз искам да правя такъв бизнес:Фирма "Берета трейдинг" взима от държавата "неизползваемите" боеприпаси уж за да ги унищожава, и за това получава пари от държавата. След това ги разглобява, продава експлозивите (на кого ли?), продава и железата за скрап и получава още пари.На това ли му викат "трейдинг" в тия среди?!?
Коментар
-
Аз сериозно вече се замислям, защо тези чиновници са толкова тъпи ... а бе пак си вземи рушвета, но го направи по-така, дискретно ... само корумпирани кретени работят в администрацията, май ... и няколко идеалисти, но те не устискват много ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сега ще изкарат виновна за всичко оная с о. Бали /не, че няма вина/ , а не ония баламурняци от МеВеРе, които са "упражнявали контрол" ежемесечно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Чудите се кой ще изкарва парите за вашите пенсии, кой ще ви лекува и кой ще наемате и т.н.? Не се чудете, ето кой.http://www.moreto.net/novini.php?n=175057[i:431a940f7e]Забраниха на ученици да пазаруват в супермаркет в кв. ,,Чайка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар