Комунизъма ме е научил на тия шмекерии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Николай Вълканов: Доган е сред десеттте най-добри хидроинженери в страната... ептен на маймуни ни обърнаха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
avvasilev написа:kiro_of_the_day написа:Николай Вълканов: Доган е сред десеттте най-добри хидроинженери в страната... ептен на маймуни ни обърнаха...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:avvasilev написа:kiro_of_the_day написа:Николай Вълканов: Доган е сред десеттте най-добри хидроинженери в страната... ептен на маймуни ни обърнаха...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Той е инжинер хидро - философКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Абе Бай Тошо като нямаше висше образование не управлява ли добре 35 години?!?И той беше с фалшива диплома за средно, ама... хората добре си живееха.Кажи им, бай Иване (Коцев)! http://bglog.net/Obrazovanie/6206
Коментар
-
Immortal написа:А ето и новата ни калинка (май): Калинка-малинка, лилянка маяVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Я да видим сега пак дали правилно съм разбрал.Преди три месеца Русия беше с 1 проект за правене на АЕЦ в България - Белене.Преди два месеца разбрахме колко е нерентабилно, опасно, излишно и т.н. и Русия остана с 0 проекта за правене на АЕЦ в БългарияНяколко дни по-късно разбрахме че в Козлодуй има свободна поляна и Русия отново имаше 1 проект за правене в България.Тези дни разбрахме че Белене все пак вероятно ще има, чрез частен инвеститор, т.е. Русия ще има 2 проекта за правене на АЕЦ в България. Какъв беше тоя финт? Хем се опънахме на Русия и им показахме среден пръст, хем на Хилари облизахме д-то, хем Русия сега вместо една централа ще прави две?!
Коментар
-
Та както се казваше в един филм "Истината е някъде там"...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На тая територия ми е много трудно да си представя, че нещата някога ще добият нормален вид.Чудя се само дали ще върнат пак крепостничеството, или директно ще въведат робовладелския строй?!?Макар че неведнъж съм казвал, че всички форми на държавно управление (без изключение) са разновидности на робовладелския строй.Едни хора (мнозинството) работят на едни други хора (малцинството) срещу прехрана и подслон. Разликата е само в методите, чрез които те стимулират да работиш повече.В единия случай боли физически, в другия - боли повече духовно, ама все сме роби.
Коментар
-
Гледам сега новините на Нова за взрива. И излиза сосбтвеника на магазина в Лозенец и казва "Телевизиите излъгаха че селото е евакуирано. Точно след половин час се появиха лешоядите от Стралджа, с каруци чак, да мародерстват".Абе, докога? То ясно че електорат, ама вземете ги обуздайте малко тея ман...циг....роми бе?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар