Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Прав си!Особено на фона на репликата на ВРИД директор на ДАЙ Разград:Ако отидете в София, става за 3 - 4 часа ... само защото срока бил 30 дни, документите ще стоят на нечие бюро ... нищо, че са готови ...П.П. Не съм сбъркал в абревиатурата ...
    Ще стоят...ако не им изпълниш абревиатурата.Иначе найш как ще се разработят..уууу, чак пушек ще се вдигне!Преди време продадохме едни стоки на клиенти в Македония. Дойде едно шофьорче с камион да ги вдигне. Трябваше да мине през местната митница да го запечатат. Заведох го до там, митничаря вика - утре, днес имам много работа. Бе как утре бе, само за една пломба? Ми на тъй, утре...Шофьора се шашка, сега хотели, това-онова... пари няма, чакат го в Македония. Питам пак митничаря - бе няма къде да спи шофьора бе, може да го оберат до утре, тоз камион къде ще го остави... -Мииии, да дава 50 лв и да бяга... Пък той само шофьор, на заплата човека, аз също... Че шефа дойде и даде к’вото трябваше, митничаря слезе за 1 мин., сложи пломбите, подпечата документите и айде... Та така...позната картинка от нашата реалност.

Коментар

И какво стана с поредната ювелирна акция на МеВеРе начело с Цвръцко!?!?!? Стария виц го онагледява най-добре: "изнесли сме 100 000 компютри за Япония..обаче се оказало - че не били компютри - а компотии не били за Япония а за Русияи не били 100 000 а били 10 000и не сме ги изнесли- а сме ги внесли" ...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Какво толкова делят ’сините’? Що трябва да са на две партии? Разбирам да са във властта нещо лапачка да разделят...ми то ги няма никъде, вече и в общините даже. Доизкарват си мандата в парламента и кой откъде е. Отде тогава това цепене, защо?

Коментар

ls1 написа:
          Какво толкова делят ’сините’? Що трябва да са на две партии? Разбирам да са във властта нещо лапачка да разделят...ми то ги няма никъде, вече и в общините даже. Доизкарват си мандата в парламента и кой откъде е. Отде тогава това цепене, защо?
          За сините не знам, ама за червените вече разбрахме http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=75090(Изтеглете си мп3-ките да се втрещите! )

Коментар

Мира не ми дава един факт. Напоследък Коцев не защитава така ревностно ГЕРБ. Наплюеш ги, па няма кой да ги забърше.Коцев, да не си сложил разсад на съмнение в душата?

Коментар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=907636 А си мислех, че на следващите избори ще е скучно :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ls1 написа:
                Мира не ми дава един факт. Напоследък Коцев не защитава така ревностно ГЕРБ. Наплюеш ги, па няма кой да ги забърше.Коцев, да не си сложил разсад на съмнение в душата?
                Не го закачай човека,не му е до политика сега.Литекс нали са пътници...
                Octavia RS
                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
                  ls1 написа:
                  Не го закачай човека,не му е до политика сега.Литекс нали са пътници...
                  Техният пример ще последва и другият фаворит на г-н Коцев. Радва им се 1-2-3 години и после от където дошли,там и отишли :D
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Без думи :
                    Прикачени файлове
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ls1 написа:
                      Коцев е научил от бай Тошо само хубави работи. :D Та бай Тошо казваше ,че имали раздори човек трябва да се понижи нисичко докато отшуми пукотевицата . Та и аз само слухтя и чета скришом из форума кой какви ги бръщолеви и си вадя изводи. Е и Литекс Ловеч и ГЕРБ малко влезнаха в облачно и дъждовно време придружено от гръмотевици /ареста на Гриша Ганчев/Но нали знаете ,че след лошото време изгрява слънче и настъпва хубаво време. :D Тъй ,че пилците се броят наесен и на изборите. :P А че ГЕРБ ще отвее останалите политически субекти ,както вятър отвява скъсан вестник по стърнище на следващите избори в това нямам никакво съмнение. Сините съвсем избледняха и от тъмно синьо турско вече изглеждат на едно мижаво изветряло синьо.Зелените ? Те пък кои бяха ? Червените ? И тях байряка им се вее като цигански фустан скъсан на много места. Кунева ? Тя нито има силата и снагата на Бойко, нито има на кого да се опре, защото обиколи всички партии като техен член и сега никой я не сефери за нищо.Та тъй, че до днеска било каквото било ,от утре пак както си е било.
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

"Министър-председателят коментира и информацията на Фондация ,,14 януари", откъдето са изчислили, че той е дал общо 228 обещания от първия ден на своя мандат през 2009 г., като от тях изцяло е изпълнил едва 27. ,,Понеже разбрах, че някои ми броят обещанията - в последните два месеца през единия близо милиард повече приходи, другият с около 400 млн. лева, така че и последното обещание сме си го изпълнили - да направим напълно прозрачен контролът и паметта на митницата

Коментар

Сус бре ! Всичко по реда си . не може батаците трупани 20 години да бъдат изчистени за две. :D Важното е че се вдига пушилка, а тя се вижда от много хора и то потенциални избиратели.. :D :D :D

Коментар

коцев написа:
                            Сус бре ! Всичко по реда си . не може батаците трупани 20 години да бъдат изчистени за две. :D Важното е че се вдига пушилка, а тя се вижда от много хора и то потенциални избиратели.. :D :D :D
                            А вижда ли се какво става в пушилката!? Това е въпросът г-н Коцев. :DЗа мътната вода и рибата - знаеш ли я?

Коментар

Ни е не трябва много да гледаме както в канчето на другия ,така и в пушелека вдигнат от сегашните политици. В една песничка от моите младежки години се казваше така .:Да кажем ,че работишпри майстор тарикати гледаш го как бута часовника назад.Тогава ти не бързайпочакай своя ред ,и щом като той излезе бутни го с три напред.Анадъмо???

Коментар

С Вашата жизнена философия г-н Коцев ще дожиеете до 150 години. Лошо няма.Поздравявам Ви с тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=Ai5u53L3Rcg

Коментар

Working...
                                X