Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    http://dnes.dir.bg/news/turtzia-karjali-jamia-10893067?nt=4 Ето какво ни струва евентуалната засега диверсификация през Турция.
    Като се казва "Безплатен обяд няма" (за съжаление)...
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
      kiro_of_the_day написа:
      http://dnes.dir.bg/news/turtzia-karjali-jamia-10893067?nt=4 Ето какво ни струва евентуалната засега диверсификация през Турция.
      И все ми се струва, че това не е всичко, защото като се върнаха от Турця в Кюстендил например разпространиха вестта, че започва основен ремонт на Джамията Фетих Мехмед, финансиран от Турция, че щели сме да я предложим за паметник на Юнеско. Тази джамия не функциорина откакто аз се помня /поне 35г./ и е градския кенеф и сметище.Така, че нищо чудно да се построят и реставрират една камара джамии... Ще ми се да направят най-малко същото за църквите...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ами явно и пред Турция се "хванахме за палците".
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          batproho написа:
          kiro_of_the_day написа:
          И все ми се струва, че това не е всичко, защото като се върнаха от Турця в Кюстендил например разпространиха вестта, че започва основен ремонт на Джамията Фетих Мехмед, финансиран от Турция, че щели сме да я предложим за паметник на Юнеско. Тази джамия не функциорина откакто аз се помня /поне 35г./ и е градския кенеф и сметище.Така, че нищо чудно да се построят и реставрират една камара джамии... Ще ми се да направят най-малко същото за църквите...
          В СтЗагора също има една в центъра, която беше руини от около 30г и преди около 1г я направиха като нова по същия начин.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            kiro_of_the_day написа:
            batproho написа:
            kiro_of_the_day написа:
            В СтЗагора също има една в центъра, която беше руини от около 30г и преди около 1г я направиха като нова по същия начин.
            Нашия Тадж махал още не са започнали да го реставрират!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

"Надявам се Галеви сами да се предадат, както го направиха по-рано. Това е най- разумното", каза вътрешният министър Цветан Цветанов в Кюстендил.

Коментар

Ще се самоцитирам от друг форум:Едно време "ние ги хващахме, те ги пускаха", сега стана "те ги осъждат, ние не можем да ги хванем"...Ако не беше трагично, щеше да е смешно!

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  "Надявам се Галеви сами да се предадат, както го направиха по-рано. Това е най- разумното", каза вътрешният министър Цветан Цветанов в Кюстендил.
                  А те милите, кой знае къде си пият Маргаритата релаксирайки вече в някоя друга държава и се превиват от смях гледайки новинарските ни емисии...

Коментар

Ах как съжалявам, че не снимах оня ден как Съдебна охрана Кюстендил "търси" Пламен Галев и Ангел Христов...Всъщност то всяка сутрин е едно и също - може да Ви ги щракна утре и да Ви ги покажа каква "оперативно-издирвателна дейност" развиват...Всеки ден от прозореца в кухнята наблюдавам една и съща гледка: 8-10 души от съдебна охрана прекарват около 45 минути в шеги и закачки, пиеки кафе и пушейки на покрива на новия административен съд...

Коментар

Immortal написа:
                      Едно време "ние ги хващахме, те ги пускаха"
                      Това е реплика на лейтенант Кобрети (Силвестър Сталон) във филма "Кобра"! С други думи - топлата вода са я открили преди нас!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                        Immortal написа:
                        Едно време "ние ги хващахме, те ги пускаха"
                        Това е реплика на лейтенант Кобрети (Силвестър Сталон) във филма "Кобра"! С други думи - топлата вода са я открили преди нас!
                        Искаш да кажеш, че не е чел само "Винету", ами е гледал и "Кобра" ?!?Ей, тоз човек почва да ми се издига в очите

Коментар

Какво значи ’само Винету’? То са си няколко тома.

Коментар

Ех Гриша Гриша...коли ще ми правиш...една да не им подариш...на ти сега.

Коментар

Гришата е чист бе! Той синът му е пълнолетен, откъде да знае какви ги върши!
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Спокойно младежи. Галевите сами ще се предадат като огладнеят. Ето вчера Таки се предаде хем е на гъзъ на географията , тази вечер Хамстера и Митю Очите се предадоха ,тъй че всичко по реда си .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X