Да бе, и аз го видях това днес. Според мен е прекалено като мярка. Всичко взе да се върти около парите вече, преди си беше много по-хубаво. К’ва е тая държава дето само за пари мисли, дори когато става въпрос за здравето на гражданите и? Ама то ние си намаляваме де, то и грижата става по-малко така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хайде споко, :D Бившия шеф на Деси ще и бъде зам миистър. Д-р Вичев. Дано се справят със цялото здравеопазване както с русенската болница, да се видим малко по-здрави вече ! Имат добри идеи, само да не се овълчат като другите. Здравните осигуровки трябва да се плащат, за да няма после ама не ми обърнаха внимание. Като искаме да е по американски, така да е. Там нямаш ли осигуровка, висиш пред спешото, докато някой ти я плати. Поне ще махнат тая измислица да се плаща при избор на лекарски екип и т.н.т. Нали си имаме осигуровки ? Какви са тези измислени такси за екипи и други ? Айде да не казвам голяма дума, да не ги урочасам Да са живи и здрави !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Immortal написа:Дидо, в Америка няма здравни осигуровки. Там всеки плаща здравна застраховка АКО ИСКА. И ако има застраховка сметката му се плаща от застрахователя СЛЕД като го излекуват. Ако няма - плаща от джоба си - пак СЛЕД като мине лечението.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
nikolovvd написа:Дидо, пропускаш 500-600 000 българи в чужбина.Най-страшното е, че неграмотността е тотална и не само това, ами е съчетана с голяма доза мързел.Имам пред вид, че ги мързи да се поразровят - да питат поне GOOGLE какво се прави като си в чужбина, защото ако не подадат документи в НАП ще им се трупат и осигуровки и лихви.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Ей тоя изби рибата http://bosia.blog.bg/politika/2012/0...campaign=blogsОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=877411 АЕЦ Белене в историята.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Хм... За белене не знам, не съм експерт и нямам избистрено мнение.НО! Щом комунягите извиха на умрело - значи решението е правилно!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз съм доволен че се отказахме от АЕЦ Белене. Това което не съм доволен е че вместо държавата да наблегне на спестяване на енергията, саниране и т.н. набляга на нова централа, па била тя и газова. Що газова? Щото шистов газ. Сега е ясно що дойде Хилари. И как така изведнъж се оказа че Белене в земетръсна зона било, не било въпроса дали ами кога ще удари земетресение. И изведнъж се оказа категорично че без АЕЦ Белене няма да скача цената на тока. И един куп други неща в които до вчера си удряха челата в земята да се кълнат някои хора и им бяха главни аргументи.
Коментар
-
Humppa
Както каза някой в НС - "намирисва на национално предателство"Значи Тиквеника не иска руски проект на площадка Белене, но може да се монтира същият реактор като 7-ми блок на площадка Козлодуй. Е, как ще стане това, след като евентуалният 7-ми блок в Козлодуй, щем-нещем, с руски реактор, трябва пак да е руски проект. Не ми се връзва някак. Щял да бъде диверсифициран (ех, че я обича тази дума Тиквеника, пък и честичко му я подшушва онзи скункс Уорлик),проект, е, няма как да стане, имаше навремето опити за използване на ядрено гориво от Уестинхауз в руски реактор, хилядник, и се откриха пукнатини в циркониевата обвивка на топлоотделящите елементи (които съдържат ядреното гориво).Да чакаме още 7-8 години, за да започнем тепърва да строим в Козлодуй, при положение, че на Белене може да се започне да се строи още утре... Бе не ми се връзва логиката на Тиквеника, но явно чичо Сам така иска...А пък на площадка Белене ще правим, видите ли, газово-турбинна централа... Явно ще е американска, с шистов газ от близка Добружа...Намирисва ми, че нито едното, нито другото ще направи Тиквеника....
Коментар
-
Множеството винаги бяга към купа на ония, които са против властта. Всичките правителства имат един голям порок: то е, че са такива. На тълпата е приятно да изръкопляска на едно строполяване, да потъпче един разбит кумир... По това познава силата си. Ето защо демагогията е цар днес.Това не съм го написал аз, а един велик Българин. Иван Вазов.Изглежда, Българинът от 21 век е същия като този от 19 и 20 век.
Коментар
-
u_bo
Immortal написа:Множеството винаги бяга към купа на ония, които са против властта. Всичките правителства имат един голям порок: то е, че са такива. На тълпата е приятно да изръкопляска на едно строполяване, да потъпче един разбит кумир... По това познава силата си. Ето защо демагогията е цар днес.Това не съм го написал аз, а един велик Българин. Иван Вазов.Изглежда, Българинът от 21 век е същия като този от 19 и 20 век.
Коментар
-
http://www.standartnews.com/balgariy...ni-142898.html Винаги съм смятал, че това е отрасълът, на който трябва да наблегнем, защото за него имаме най-голям потенциал. Да станем един балкански Тайланд. Запада ни обира чрез приватизация - ЧЕЗ, Виваком, Е.Он и т.н., а ние връщаме парите в България чрез проституция :DСъдят шеф на финансова пирамида. Питат го:- Как ви хрумна с вноските на новите акционери да плащате на старите?- Идеята ми я подсказа Националния-осигурителен институт...
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/news/turtzia-karj...067?nt=4Ето какво ни струва евентуалната засега диверсификация през Турция.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар