Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защото Бог е създал човека по свой образ и подобие.А ако внимателно изчетеш светите писания - и християнските, и мюсюлманските - ще видиш, че този бог е зъл, егоистичен и алчен. Някои неща звучат фантастично, но пък... ще поживеем, ще видим.

Коментар

Две крави си говорят:- Знаеш ли, струва ми се, че ни хранят само за да може да ни пият млякото, а после да ни убият и изядат.- Я се разкарай с идиотската ти теория на конспирацията! Цялото стадо ще ти се смее ако разберат, какви ги разправяш.
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Понеже сега е актуална темата за ДМС-тата, бонусите и 13-тата заплата ще ви припомня, че по времето на Станишев се вземаха по 4 ДМС-та на година (на всеки 3 месеца по едно) плюс 13 и 14 заплата.Накратко всеки един държавен служител получаваше приблизително по още 50-60% от заплатата си във вид на ДМС или бонуси. Сетете се колко са получавали ръководните кадри, зам.министри и министри. Един жокер - всеки можеше да си купи нов автомобил всяка Коледа. Защо тогава никой журналист не се осмели да извади тази информация на светло? Нали тогава имало демокрация, а сега информационно затъмнение, няма свобода на печата, държавата била полицейска.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Колега, информационните медии са третата власт в една нормална държава. Инфимират обществото и силно влияят на общественото мнение. В БГ, медиите също са третата власт, но по влияние, май са първата, а лошото е че се използват от политиците, за да влияят на общественото мнение според техните интереси и желания. Из медиите: Събитие: "В България вали сняг" Новина в електронни медии: "Ужас! Иде нов Ледников период?!" Събитие: "Камион ЗИЛ чупи огледало на лека кола" Новина в електронни медии: "Водач на камион, прави кола на парчета" Събитие: "Утре времето ще е слънчево" Новина в електронни медии: "Глобално затопляне, огън, пепел и армагедон!"Ето това е от темата с вицовете, но мястото му е по-скоро тук Може да нямаш 2 стинки в джоба, но една така сервирана новина, може да ти отклони вниманието до такава степен, че да не усетиш как някой ти го набива. Ето това се коментира тук, не реалноста.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

http://www.dnes.bg/politika/2012/02/...bordove.152196 хайде стига сме лали за бонусите викам аз

Коментар

Ми така де, живее ли се с една мижава дипотатска заплата?
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                Ми така де, живее ли се с една мижава дипотатска заплата?
                Пише се дУпЕтатска заплата
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://www.tonev.net/2012/02/24/face...0%D1%82%D0%B0/
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Това го гледах! Интересно как всички го подминаха, според мен този трябваше след 2 часа да е уволнен, но то и главният прокурор е едно недоразумение...
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Е това вече е лаф на годината Дайте да убиваме неудобните, докато няма място в затворите Няма да ни окаушат, а докато се освободят места, ще минат давност присъдите, или пък ще сме вече на оня свят Е га ти и изказването !
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ето една от причините за по-лошо съотношение пропан бутан- дизел-бензин в България,спрямо останалите страни в ЕС. http://money.bg/news/id_1118247385/%...B5%D1%88%D0%B8
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1248418 :D И това.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1248418 :D И това.
                            Ми ко да каже човекът, и на мен да ми плащат за това, и аз ще кажа същото. После, като се обърка нещо, ще си събера багажа, плюя на петите и ще кажа, че има риск. А от това, което изчетох за газа, най-важното беше, че за момента няма никакви доклади в подкрепа на безопасността и няма да има такива преди 2014та година предвид това, че е нов метод и в момента се извършват изследвания на безопасността и евентуално промяна на метода, за да е по-малко опасен.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да, така е, а нашите протести против добив на шистов газ у нас ( които подкрепям, защото мисля че технологията е вредна ) дават кураж на Газпром да държи по-високи цени, а на Дянков по-голям ациз :D

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                Да, така е, а нашите протести против добив на шистов газ у нас ( които подкрепям, защото мисля че технологията е вредна ) дават кураж на Газпром да държи по-високи цени, а на Дянков по-голям ациз :D
                                А ти на коя вълна си - да се протестира или да не се протестира? Имаш избор - или евтин газ с незнайни последици за природата, или скъп газ и чиста природа. Няма пълно щастие.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X