Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре бе, да му се невиди.Що само мърморите?Това Фиат форум ли е или форум на мрънкалата - дето да отворя тема - все някой нещо мрънка. Хората били не знам си какви, глупави, мързеливи и прочее. А вие какви сте? Работохолици-енциклопедисти? И вероятно имате способността на Смърт на Пратчет да сте извън времето, така ли да си обясним безбройните ви постове в работно време?Все нещо мрънкат, все се изказват, хора без никакви икономически познания мрънкат срещу цените на безина, някой мрънка за друго, трети за пето. Четвърти дори не разбираш за какво мрънкат, защото не могат две думи да напишат правилно или пък не умета да си формулират мисълта.Нито младите са толкова глупави и мързеливи, нито вие сте толкова умни и работливи.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ахаааааа, разбрах. Значи всеки да си гледа далаверата и да не гледа много много в чуждата копанка. Като сме толкоз отворени да си направим държава, да сложим акциз и да лапаме и ние. Който е тъпак ще го дерат, който е тарикат ще дере. Тъпака ако го хванат ще лежи, тариката ако го хванат (мръсните завистници!) ще си плати и толкоз.

Коментар

Приятелю, в спора се ражда истината . Казано е от много по умни хора от мен. :D Ако те дразни темата отминавай я без да я четеш и всичко ще е ОК. :D
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Lane Staley написа:
          Хората били не знам си какви, глупави, мързеливи и прочее. А вие какви сте? Работохолици-енциклопедисти? И вероятно имате способността на Смърт на Пратчет да сте извън времето, така ли да си обясним безбройните ви постове в работно време?
          Такива са. Затова още от библейски времена, на робите им се е слагал по един с камшик, да ги кара да работят.Сега камшика е финансов, но на практика нещата са все същите. Относно постовете ни в работно време - кой как се уреди, Петракис Моята работа е интелектуална, аз измислям нещата, дето бай Драган се предполага, че трябва да направи по моите чертежи.Работното ми време е понякога 24 часа, щото като гоня срок, не гледам часовник.После, след като подкараме инсталацията, спя и си мисля, работи ли, не работи ли, както трябва.А бай Драган като стане 17:00 си захвърля инструментите и си отива да си пие ракийката и хич не му пука какво ще стане... ако нещо е сгафил, ко му пука, има си инженери, да му мислят... Ама като му отрежеш от заплатата загубите, причинени от некадърността му, се сърди и те псува на майка.Има дни, в които нямам никаква работа и си седя по цял ден във форума - не виждам да ощетявам някой И бай Драган като няма работа, да си пие биричка колкото си иска, ама когато има срокове и трябва да се спазят, да не ми седи с ръце в джобовете... Щото като наложат финансова санкция за закъснение, го отнасяме ние, пък той си иска заплатката по трудов договор... НЕКАДЪРНИ и МЪРЗЕЛИВИ са българите.Мога да ви покажа снимки на нещо, което и по спецификации, и по технически паспорти, и по гръмките изявления на собствениците на фирмата-производител е перфектно, макар че е очевидно, че не работи както трябва. И след като след няколко безсънни нощи установявам проблема, те се кълнат, че няма как да е това. Е да, ама се оказа точно това. След комисия и отваряне на "нещото", се оказва, че "някой" си е спестил една тръба за 10 лв (щото я е откраднал, вместо да я завари където трябва) и такова мамата на цяла инсталация за 500.000 лв, като причинява загуби за десетки хиляди левове... И това никак не е изолиран случай.В момента имам все още "майстор" у нас, който за работа, която би се свършила за 2 седмици, а той я върши вече месец, ми иска 1000 лв за труда. Ще му ги дам, ама не ги заслужава. Щото батерията ми е сложена накриво (не е центрирана точно в средата на мивката), наложи му се 2 пъти да събаря вече сложени плочки и пак да ги реди, щото "не ме бил разбрал" какво искам... кво да ти говоря... ама всеки ден си намирам телевизора преместен на Пайнер тв, която аз не гледам... Идва на обяд, при това далеч не всеки ден, работи няколко часа и си заминава... вече месец ми прави 1 баня и 1 тоалетна... и хабер няма да свършва...И всичко у нас е така... всеки иска да те е**е във въздуха. Отделно, дето ни го вкарват без вазелин всякакви наглеци, които лично бих застрелял без никакви угризения. Ама никакви. (като шефа на Софарма, например...).(Спец.службите, майтапя се, да не ме чакате пред къщи таз вечер... )

Коментар

Добре де Дидо,само не разбрах отде ги намираш за работа разни бай Драгановци дето само пият бира и гледат Пайнер пък и им плащаш на туй отгоре? :D
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

кроко61 написа:
              Добре де Дидо,само не разбрах отде ги намираш за работа разни бай Драгановци дето само пият бира и гледат Пайнер пък и им плащаш на туй отгоре? :D
              Не питай! Уж ми е познат... правих му едно време газта у тях, други хора, общи познати, също го похвалиха, гледах една баня, направена от него - много ми хареса... тя и моята става супер, ама все намирам дребни кусури, да му се не види... и най-лошото е, че работи прекалено бавно.А ония другите не са наши работници, на друга фирма са, ние си нямаме наши (само мен ме броят за работник )

Коментар

Общополитическа... и общоикономическа...

кроко61 написа:
                Намира ги , Емо , защото не е споделил че ще му трябва такъв човек .
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Докато вие се джавкате ние по Ловешко вършим работа . :D http://www.dnes.bg/cars/2012/02/21/o...da-koli.151980

Коментар

Като знаем какво стана с предишните опити за производство на коли в България, може да предположим какво ще стане и сега.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За жителите на Ловеч ще се продават с 30% намаление

Коментар

:D :D :D
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Бай Иван се оплаква: - Шефе счупи ми се лопатата... - Няма страшно, подпирай се на багера.Това за прословутото трудолюбие на българите ...
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мдааа....
                            Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                              ....Отделно, дето ни го вкарват без вазелин всякакви наглеци, които лично бих застрелял без никакви угризения. Ама никакви. (като шефа на Софарма, например...).
                              ако за това говориш - http://news.bgnes.com/view/986874 , то има голяма разлика - ’Не е луд който яде баницата, а тоя който му я дава.’Нали знаеш кой дава тази баница - същия дето има рейтинг над 40% ОДОБРЕНИЕ това значи само едно - Българина си заслужава управниците ! или с други думи "Когда человек идиот - ето надолго " само недей да ’преориентираш’ мераците си за стрелба, че ще ’профилактират’ целия форум

Коментар

Айде колега Immortal, да не се обиждаме на звание, че ако знаеш ние със средното образование - некадърните и мързеливите, колко инженерни недомислици се налага оправяме ... И в двата вида труд си има нужда от мислене, щото ти като го начертааеш, и си мислиш че трябва да работи. Работи ама на теория. Ако не е бай ти Драган, да го направи това дето си го начертал, и да ти оправи някоя и друга "дребна грешчица", бая ще има да се почесваш де не те сърби и да се чудиш що не бачка твоя чертеж. Тук идва ред да ти напомня, ако изобщо си го чувал оня виц, за математика от село :D Отишло момчето да следва в града, бащата го издържал финансово. Връща се нашия инженер с дипломата на село, показва я на баща си, а баща му казва: - Айде покажи сега, за какво си дадох парите. Какво научи ? - Тате, виждаш ли оная чиния с пилето дето го е сварила мама ? Мога да ти докажа, че и в празната чиния до нея, също има пиле. - Ами дай да видим.Взел лист и молив синковеца, смятал писал три листа изписал, и накрая заключил: - Е от това следва, че и в празната чиния има сварено пиле.Баща му го погледнал и му казал: - Айде сега синко, ти ще ядеш сам пилето дето доказа че го има в празната чиния, а ние с майка ти ще си разделим другото, дето тя го е сварила Оставям на теб да си направиш изводите
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X