Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dilyan-Z написа:
    коцев написа:
    Абе баретите са си с бая мозък .Я вижте бившите барети Алексей Петров, братя Галеви , Дамбовците и цяла сурия богати бизнесмени са все бивши барети и за да имат такова богатство за си бая умни. :D :D :D
    Или са научили слабостите на системата и съвсем спокойно си я заобикалят
    Лесно е да ритнеш една врата маскиран ,съвсем различно е да застанеш с лицето си.
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Като продължаваме да говорим по темата - ай да питам и аз (пак):Частната собственост е неприкосновена! (чл.17 (3) от Конституцията на РБ)Служебни лица, включително и спец.полицаи имат право да влизат в частната собственост единствено и само след писмено разрешение на съдия, в присъствието на собственика или минимум 2 поемни лица.Могат да влязат с взлом и без заповед само и единствено при предотвратяване на престъпление, което се извършва в момента вътре в имота. (чл. 33 от Конституцията на Р.Б.)Кое наложи влизането с взлом в този имот? (под взлом имам предвид разбиване на врати).Какво престъпление се извършваше в момента, че да се влиза по този начин?Ако е имало заповед за обиск на имота, кое е наложило арестуването и държането няколко часа на хората с белезници и унизително отношение към тях, без наличието на съпротива от тяхна страна?Ако са имали законна заповед за обиск и сигнал за наличие на големи количества незаконни стоки, защо просто не са позвънили на вратата, не са показали заповедта и не са влезли културно, да си направят обиска?Само се моля това да е изолиран случай (като се замисля, след случаите в Кърджали, в дома на Красимир Аврамов и т.н... май не е изолиран). Да не става масова практика за борба с разказалите 2 вица за Батман, че...

Коментар

Immortal написа:
        Като продължаваме да говорим по темата - ай да питам и аз (пак):Частната собственост е неприкосновена! (чл.17 (3) от Конституцията на РБ)Служебни лица, включително и спец.полицаи имат право да влизат в частната собственост единствено и само след писмено разрешение на съдия, в присъствието на собственика или минимум 2 поемни лица.Могат да влязат с взлом и без заповед само и единствено при предотвратяване на престъпление, което се извършва в момента вътре в имота. (чл. 33 от Конституцията на Р.Б.)Кое наложи влизането с взлом в този имот? (под взлом имам предвид разбиване на врати).Какво престъпление се извършваше в момента, че да се влиза по този начин?Ако е имало заповед за обиск на имота, кое е наложило арестуването и държането няколко часа на хората с белезници и унизително отношение към тях, без наличието на съпротива от тяхна страна?Ако са имали законна заповед за обиск и сигнал за наличие на големи количества незаконни стоки, защо просто не са позвънили на вратата, не са показали заповедта и не са влезли културно, да си направят обиска?Само се моля това да е изолиран случай (като се замисля, след случаите в Кърджали, в дома на Красимир Аврамов и т.н... май не е изолиран). Да не става масова практика за борба с разказалите 2 вица за Батман, че...
        Нищо Дидо не е наложило тези действия ,но са ги извършили под разпореждания "свише".Днес цял ден бършат оаканото дупе.
        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Все пак колкото и да са тъпи тия полицаи с моя акъл все си мисля ,че и ако потърпевшите са се отнесли с разбиране то нямало е да се стигне до това разбиване. Като съм си чист ако мен ме бяха спрели с колата и ми кажат излизай ,то веднага ще излезна от колата . Казват айде с нас в къщи за обиск ,то тръгвам и им давам ключовете . Ама май тук потърпевшите са се правели на много знаещи и за това се е стигнало до разбиването. Пак казвам не оправдавам действията на полицаите ,но все си мисля ,че е имало аругантно отношение спрямо тях и те са се възползвали от правата си .Интересно всички казват, че в Америка а си се възпротивил на полицай , а веднага си тръшкан на земята и си вече с белезници. Значи там няма тън-мън. А тука всички сме големи философи и за това сме на такова дередже.Вчера гледах спора по БТВ за пушенето на обществени места и останах крайно разочарован от поведението и държането на професор Миланов.Било се нарушавало неговата свобода и неговите права. А правата на непушачите той не нарушава ли ??? Нарушава ама така му отърва . Та във всяка една област сме прогнили до дъно и даймата продължаваме да гнием.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Защо се възмущаваме от тази случка, а никой не се противопостави и възмути, когото преди няколко години полицаи биеха минувачи и ученици по улиците около Ректората докато уж гонеха демонстранти? Някой де беше наказан и да си подаде оставката? Или понеже БСП и Станишев бяха на власт никой не смееше да гъкне. А колко кадри от побой в РПУ-тата имаше излъчени по телевизията! Нещо да стана? НЕ!Подготовката на такава акция не става за 2 часа. За да има 20 барети, то нещата са били сериозни. Аз съм почти на 50 години и не мога да си помисля за такава къща - прогимназия на 3 етажа. Да се стигне до акция е имало достатъчно оперативна информация. Въпросът е от къде е изтекла информация за нея, за да се изнесат цигарите. За една операция по разбиване на депо за наркотици поне 6 месеца се събира информация и въобще не си въобразявайте, че някой си бърка в носа и от там вади адреса на който трябва да отидат.Той и Кирил Рашков беше "невинен", но намериха 300 кг. злато в дома му. Вие колко злато имате у вас?
            Няма начин да няма начин!

Коментар

в америка.. та дори в гърция.. ха си доближил полицая на повече от метър, ха отиваш в ареста, и тук трябва да е така, да има респект от МВР, защо не дойдат в нас да ми разбият вратата ? хайде стига глупости, ясно е, че тия не са света вода... на българина му трябва здрав контрол, но има и много полицай които са пълни селяни, те трябва да се махнат, да са само интелигенти, възпитани хора, и съм ЗА да бъдем полицейска държава, българина няма ли контрол - почва да си показва веднага балкански нрав

Коментар

nikolovvd написа:
                Защо се възмущаваме от тази случка, а никой не се противопостави и възмути, когото преди няколко години полицаи биеха минувачи и ученици по улиците около Ректората докато уж гонеха демонстранти? Някой де беше наказан и да си подаде оставката? Или понеже БСП и Станишев бяха на власт никой не смееше да гъкне. А колко кадри от побой в РПУ-тата имаше излъчени по телевизията! Нещо да стана? НЕ!Подготовката на такава акция не става за 2 часа. За да има 20 барети, то нещата са били сериозни. Аз съм почти на 50 години и не мога да си помисля за такава къща - прогимназия на 3 етажа. Да се стигне до акция е имало достатъчно оперативна информация. Въпросът е от къде е изтекла информация за нея, за да се изнесат цигарите. За една операция по разбиване на депо за наркотици поне 6 месеца се събира информация и въобще не си въобразявайте, че някой си бърка в носа и от там вади адреса на който трябва да отидат.Той и Кирил Рашков беше "невинен", но намериха 300 кг. злато в дома му. Вие колко злато имате у вас?
                По - добре да не говорим за Рашков - 3 години и 6 месеца, ще му приспаднат 4 месеца дето е бил в ареста и ще го пуснат максимум след 1 година. Системата е дрън дрън за рашков няма ли достатъчно ОИ ?
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Има и само случката с прегазеното момче предизвика предприемането на някой действия. Докато дойде време да излезе ще има още поне 2 дела с доста по-големи присъди за производстно на нелегален алкохол и неплатени данъци. До 1-2 години и помен от къщите му нама да има, защото са незаконни.За мен случката в Мировяне е напълно ясна.Всичко си е било както трябва, но е изтекла информация. Дали от съда, при издаването на заповедта за обиск или някой от ръководителите на операцията - незнам.Факта, който мога да споделя с вас е, че въпросния наказан с понижение Красимир Кръстев е от едно Видинско село и е добре познат с проявите си във Видинската полиция. Ама никак няма да се очудя, ако излезе нещо около него.

Коментар

Щатите май са си избрали за президент негър-комунист. Както е подкарал - дали пък няма да го опаткат скоро...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Щатите май са си избрали за президент негър-комунист. Както е подкарал - дали пък няма да го опаткат скоро...
                      Еуфорията Обама мина отдавна. Хората,които работят масово негодуват заради комунистическите му идеи и аз мисля,че на изборите ще го отсвирят.
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Нямам спомен след Никсан някой да е спечелил ІІ-ри мандат в Белия дом, но и той неможа да изкара до край ІІ-ят си мандат поради аферата Уотър гейт!

Коментар

Рейгън? Клинтън? Буш младши?

Коментар

nikolovvd написа:
                            Нямам спомен след Никсан някой да е спечелил ІІ-ри мандат в Белия дом, но и той неможа да изкара до край ІІ-ят си мандат поради аферата Уотър гейт!
                            Буш старши и младши, Рейгън, Клинтън... Всичките имаха по два мандата.За Джими Картър не помня.

Коментар

Бойко ще откара поне минимум 5 мандата както я е подпънал политиката. :D :D
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                Бойко ще откара поне минимум 5 мандата както я е подпънал политиката. :D :D
                                Бе той още 5 месеца да изкара - пак ще е добре.На Цветанов днес нещо нервите му изневериха.

Коментар

Working...
                                X