Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Ами така да бъде както казвате. :D Аз знам ,че преклонена главица остра сабя не я сече.
    Коцев точно тази поговорка е в основата на "робската" психология на народа ни.
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Май ще излезеш прав.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

незнам защо си мислите, че баретите са с много малко мозъче, искам да ви кажа, че е точно обратното, и никак, ама никак не са глупави, а точно обратното

Коментар

nedialk00 написа:
          незнам защо си мислите, че баретите са с много малко мозъче, искам да ви кажа, че е точно обратното, и никак, ама никак не са глупави, а точно обратното
          Ти "барета" познаваш ли?

Коментар

Абе баретите са си с бая мозък .Я вижте бившите барети Алексей Петров, братя Галеви , Дамбовците и цяла сурия богати бизнесмени са все бивши барети и за да имат такова богатство за си бая умни. :D :D :D
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

познавам да, "бопаджии" и "собтаджия", и мога да ти кажа, че са доста над средното ниво на интелигентност, изключителни професионалисти, със страшно много познания и то не повърхности във какви ли не сфери и колегата коцев, въпреки че, май с ирония го е казал това, е дал примери, тъп човек, неможе да организира и ръководи такива структури повярвай ми доста от сегашните бандити са именно такива, бивши барети, бивши генерали, полицай на високи постови и т.н, една държава се управлява именно от този контингент, хората заемащи високите позиции в МВР, а някои който остават недооценени от системата, стават бандити ако не знаете, златко баретата и алексей петров са бивши "собтаджии" и това, че в момента са бандити, не означава, че нямат мозък, който мисли така незнае изобщо в какъв свят живее :D

Коментар

nedialk00 написа:
                познавам да, "бопаджии" и "собтаджия", и мога да ти кажа, че са доста над средното ниво на интелигентност, изключителни професионалисти, със страшно много познания и то не повърхности във какви ли не сфери и колегата коцев, въпреки че, май с ирония го е казал това, е дал примери, тъп човек, неможе да организира и ръководи такива структури повярвай ми доста от сегашните бандити са именно такива, бивши барети, бивши генерали, полицай на високи постови и т.н, една държава се управлява именно от този контингент, хората заемащи високите позиции в МВР, а някои който остават недооценени от системата, стават бандити ако не знаете, златко баретата и алексей петров са бивши "собтаджии" и това, че в момента са бандити, не означава, че нямат мозък, който мисли така незнае изобщо в какъв свят живее :D
                Сигурно си прав ,не знам защо в нашите среди на тия им викат "гумени глави".Както казах ,сигурно ти си правия особенно за"собтаджия".Ако обичаш ,преведи ми какво означава това.

Коментар

собт - специализиран отряд за борба с тероризма, това е най-елитното подразделение на МВР, и там се стига много много трудно, зарежете връзките, и те играят, но най-вече играе интелекта и физическа подготовка, пък че има "гумени глави" из бопаджиите има, ама те дето се вика са за "стръв" там и никога не забравяйте, правете се на тъпи, нека ви подценяват, и не ви считата за реална заплаха, пък си правете вашите игри, и накрая им покажете кой-кой

Коментар

nedialk00 написа:
                    собт - специализиран отряд за борба с тероризма, това е най-елитното подразделение на МВР, и там се стига много много трудно, зарежете връзките, и те играят, но най-вече играе интелекта и физическа подготовка, пък че има "гумени глави" из бопаджиите има, ама те дето се вика са за "стръв" там
                    То стръвта май е повече от рибата :D

Коментар

nnikin_n написа:
                      nedialk00 написа:
                      Сигурно си прав ,не знам защо в нашите среди на тия им викат "гумени глави".Както казах ,сигурно ти си правия особенно за"собтаджия".Ако обичаш ,преведи ми какво означава това.
                      Да, така е. Тъп човек не може да ръководи такива оргнозации. Свикнали сме да говорим за тях под псевдонимите Репата и Компира, ама това си е нормално. По бай Тошво време, същите вицове се разправяха, ама главните герои бяха милиционерите. И те никак не бяха тъпи. Ама на нас така ни се иска, защото ония се уредиха и имат милиони, а ние сме си едни цървулани, и търсим начин да се самоуспокояваме.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

разбира се, че стръвта е повече от рибата има по няколко рибока само, другото е стръв

Коментар

nedialk00 написа:
                          разбира се, че стръвта е повече от рибата има по няколко рибока само, другото е стръв
                          Иска ми се да си прав ,но всеки ден гледам какво правят "рибите" а вярвай ми ответната реакция е отчайваща.

Коментар

а ти в какви среди си, дето им казват така ако неискаш да казваш публично драсни на лс

Коментар

nedialk00 написа:
                              а ти в какви среди си, дето им казват така ако неискаш да казваш публично драсни на лс
                              Не се притеснявам ,18 години съм в криминална полиция.Доста хора от форума ме познават и няма от какво да се крия.

Коментар

коцев написа:
                                Абе баретите са си с бая мозък .Я вижте бившите барети Алексей Петров, братя Галеви , Дамбовците и цяла сурия богати бизнесмени са все бивши барети и за да имат такова богатство за си бая умни. :D :D :D
                                Или са научили слабостите на системата и съвсем спокойно си я заобикалят

Коментар

Working...
                                X