Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А-аааа, не може така!Трябва да почукат, да почакат да им отворят и ако не им отворят трябва да извикат поемни лица и ключар. А докато това стане тия отвътре изсипват цигарите/наркотиците в тоалетната чиния! :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Молете се да не опре до вашата глава. Например да скършите хатъра на някой и той да ’подаде сигнал’. Напоследък все повече и повече се сещам за последните серии на ’Капитан Петко Войвода’.

Коментар

коцев написа:
        Момчета , няма огън да гори и да няма пушек. Не случайно е спрян тоя ,не случайно са отишли и в дома му . Просто умело е замазал следите си. Той и Маргнина го носеха в количка във съда, че е тежко болен, а след месец играе футбол Ще си го спипат пак .Работата е много по дебела отколкото я представят по телевизията.
        В сутрешния блок на БТВ, любимият ви Боко каза че ще има много оставки и наказания заради тази акция. Правете си изводитеЕто какво каза вашия гуру: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=842016
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз имам въпрос малко извън темата. Това да използвате имена от рода на Боко, Цоко, Цвичко някакъв израз на високи умствени способности или е или просто ви прави кеф да копирате разни хора, явно привърженици на БСП, из интернет? Или пък може би израз на безсилие, омраза... де да знам и аз... при всички случаи, като си спомня как се появиха, много лошо говори за хората, които ги използват. kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
            ... или просто ви прави кеф да копирате разни хора, явно привърженици на БСП, из интернет? kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???
            Е само ГЕРБ и БСП ли има в таз дръжава? С Кирето сме с еднакви политически възгледи. А иначе, винаги съм се канил да питам привържениците на "партията" ГЕРБ?!? Какви са ви политическите възгледи, аджеба? Какви са ви идеалите?!?Всяка партия носи някакъв политически нюанс. БСП са социалистическа партия, левичарска, работническа, "да вземем от богатите и да дадем на бедните" и т.н. (по презумпция де, на практика малко не са така нещата). Но все пак - защитава уж идеалите на Дядо Благоев. Демократите (ДСБ, СДС) са по принцип дясна партия, застъпваща идеалите за равноправие, демокрация, свободна инициатива, "всекиму според заслуженото" и т.н...Гербавите към кои спадат, че вече 3-та година не мога да ги разбера?!?

Коментар

ele написа:
              kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???
              Това да не ти е Левски-ЦСКА?
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Предлагам постовете в тази тема вече да започват с поздрав - "Здравейте, господин Цветанов" ! :D Много остри изказвания към управляващите се появяват напоследък, ще даваме "показания" ...
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Добре написано, по темата.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    ele написа:
                    kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???
                    Това да не ти е Левски-ЦСКА?
                    Де да знам и аз, кои са Левски и ЦСКА?
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=JOZu483hNNM
                      Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

коцев написа:
                        Момчета , няма огън да гори и да няма пушек. Не случайно е спрян тоя ,не случайно са отишли и в дома му . Просто умело е замазал следите си. Той и Маргнина го носеха в количка във съда, че е тежко болен, а след месец играе футбол Ще си го спипат пак .Работата е много по дебела отколкото я представят по телевизията.
                        Коцев ,дори и най-големите престъпници да са ,не е това начина.След такова изпълнение ,даже да ги осъдят ,България пак ще плаща обезщетения от Страстбург.Гледах репортаж от дома след обиска и като се има предвид ,че са търсили цигари без акцизен бандерол в големи количества ,което е стока "обемна" не мога да разбера кое е налагало това "ровене".
                        Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Така е. Покрай сухото дърво гори и суровото.За грубото им отношение и Бойко се ядоса и набързо им дадоха наказания.Аз не съм имал проблем нито с милицията от онова време ,нито с полицията от сегашното време.Така ми е втълпено че трябва да изпълнявам всяко едно разпореждане на униформените.В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                            Така е. Покрай сухото дърво гори и суровото.За грубото им отношение и Бойко се ядоса и набързо им дадоха наказания.Аз не съм имал проблем нито с милицията от онова време ,нито с полицията от сегашното време.Така ми е втълпено че трябва да изпълнявам всяко едно разпореждане на униформените.В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.
                            Не си прав Коцев освен ЗМВР има и Етичен кодекс на служителите от МВР.Наказаните от Цветанов със своите действия или бездействие са уронили престижа на МВР и следва уволнение.Пак всичко се замита под килима.
                            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

коцев написа:
                              В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.
                              Влизат у вас 10 назобени горили, с автомати и с мозък колкото на калинка, и ти им се опъваш? Едва ли, никой е толкова смел и/или глупав, че да се опъва на тежковъоръжени барети! Само Командо може да им се опъне на такива :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ами така да бъде както казвате. :D Аз знам ,че преклонена главица остра сабя не я сече.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X