ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:ele написа:To само трябва да прочетете, че било нормално и кой нямал цигари без бандерол у дома и да ви стане ясно за какво иде реч.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
кроко61 написа:Преди 09 09 44г се е плащало акциз на държавата и върху тютюна оставен за собствена консумация.В противен случай глобата е била колкото къщата -информацията и сполед дядо ми.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Не се заяждам. Както написах и по-горе, не знам подробности. Разбрах за случката от новините по Нова. В ироничния коментар, който си позволиха с риск да раздразнят властта, казаха, че в дома им 20 полицаи са открили 5 кутии цигари без бандерол и акцията се е увенчала с успех. И аз попитах дали пенсионерите, а и не само те, които сами си произвеждат цигари, са престъпници? Отиваш в къщата на един пенсионер и намираш саморъчно свити цигари, поставени в стари цигарени кутии без бандерол.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Абе аз до клкото знам, може да си внвсеш определена бройка кутии с цигари от където си искаш. Това е за така наречената лична консумация. В началото на демокрацията, точно това се използваше при продаването на БТ кутия в Румъния на двойна цена на тая в БГ. Имаш право да минеш границата с 10 кутии цигари за лична употреба. От там нагоре се приема че ще търгуваш с тях. Ако аз си купя стек /10 кутии/ цигари от мозмбик, за да си ги пуша в БГ, и съм минал митническите проверки легално, престъпник ли съм, защотото на тези кутии няма бандерол ? Или пък съм непушач и съм ги купил за подарък на братчеда ? Той престъпник ли ще е ? Трябва да има минимално количество, определящо кога има вероятност една стока да е за търговса цел и кога се определя като количество за лична употреба. Ако те хванат с една цигара марихуана, за нарко-бос ли ще те съдятОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Абе аз до клкото знам, може да си внвсеш определена бройка кутии с цигари от където си искаш. Това е за така наречената лична консумация. В началото на демокрацията, точно това се използваше при продаването на БТ кутия в Румъния на двойна цена на тая в БГ. Имаш право да минеш границата с 10 кутии цигари за лична употреба. От там нагоре се приема че ще търгуваш с тях. Ако аз си купя стек /10 кутии/ цигари от мозмбик, за да си ги пуша в БГ, и съм минал митническите проверки легално, престъпник ли съм, защотото на тези кутии няма бандерол ? Или пък съм непушач и съм ги купил за подарък на братчеда ? Той престъпник ли ще е ? Трябва да има минимално количество, определящо кога има вероятност една стока да е за търговса цел и кога се определя като количество за лична употреба. Ако те хванат с една цигара марихуана, за нарко-бос ли ще те съдятI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Immortal написа:bubachko написа:Дидо, а ти като пръцкаш, имаш ли монтиран серен филтър или чакаш да ни глобят от Европа за вредни емисииНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Момчета , няма огън да гори и да няма пушек. Не случайно е спрян тоя ,не случайно са отишли и в дома му . Просто умело е замазал следите си. Той и Маргнина го носеха в количка във съда, че е тежко болен, а след месец играе футбол Ще си го спипат пак .Работата е много по дебела отколкото я представят по телевизията.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар