batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
ele, как пък за всяка тема имаш личен пример, или пък познат на който му се е случило точно същата ситуация. То не са цени на стоки от Англия, услуги в Испания, работа в коя да е страна в Европа, пътни ситуации, комшийски свади, всичко ти се е случвало и на теб. Имаш житейски опит като за поне 200 години :D Темата стана от политическа икономическа. И няма ли да се изкаже някой друг, който е служител, освен мен, то само директори в тоя форум :D
Коментар
-
Immortal: Не става въпрос за куриерски фирми, а за еквивалента на нашите пощи. Пък ако се огледаш в интернет, нашите куриерски фирми хич не се славят с коректност - мен за един пакет ме мотаха цял ден, трябваше да го пратят до определен офис, пък се оказа, че не е там и след няколко скандала се намери, пък да ми го докарат на 15 км искаха 60 лева.... пък то се оказа, че било 6 лева. Една друга пратка пък вместо Проселци Варна пристигнала в Обзор за Приселци Бургас и искаха пари да я докарат до Варна, при условие, че грешката е тяхна - това всичко от Еконт. Два пъти от Амазон съм получавала пратка по DHL и двата пъти пакетът беше разкъсан до неузнаваемост. Интересно, че следващите пратки вече не ги получавам чрез DHL, а с германските или британските пощи. От Български пощи съм доволна - до момента не съм имала загубена или повредена пратка, нито някой ми е държал тон, както ми се е случавало при куриерските фирми.Съгласна съм с ls1 - на българина колкото пари да му даваш, едва ли ще си промени начина на работа. Трябва първо да му стегнеш юздите, да го накараш да работи и после да му вдигнеш заплатата, а не да му вдигнеш заплатата и да чакаш да си свърши работата навреме. Едно време един мой познат казваше, че проектите ги праща със срок на изпълнение 4-5 дни преди действителния, защото само тогава ги получавал навреме и то след няколко дни нерви да обяснява как ако проектът трябва да е свършен на 5ти, то на 5ти 1 час преди края на работния ден трябва да му е на бюрото, а не по някое време на следващите дни.А някой няма ли да подеме един отговор на въпроса ми??dikanio: Ами не приказвам празни приказки, затова давам примери. Давай и ти.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nedialk00
-
ele написа:И сега ако ми обясните как масовият българин, дето е толкова беден, носи смартфон, има няколко телефона, плазма у дома, кара си колата всеки ден, нищо че цената на горивото е европейска, пълни хотелите по празниците, ходи на почивка в чужбина повече от преди 3-4 години и не излиза от заведенията.... много ми е любопитно как става това, защото и аз искам така, ама при мен не се получава.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
ele написа:Immortal: Не става въпрос за куриерски фирми, а за еквивалента на нашите пощи. Пък ако се огледаш в интернет, нашите куриерски фирми хич не се славят с коректност - мен за един пакет ме мотаха цял ден, трябваше да го пратят до определен офис, пък се оказа, че не е там и след няколко скандала се намери, пък да ми го докарат на 15 км искаха 60 лева.... пък то се оказа, че било 6 лева. Една друга пратка пък вместо Проселци Варна пристигнала в Обзор за Приселци Бургас и искаха пари да я докарат до Варна, при условие, че грешката е тяхна - това всичко от Еконт. Два пъти от Амазон съм получавала пратка по DHL и двата пъти пакетът беше разкъсан до неузнаваемост. Интересно, че следващите пратки вече не ги получавам чрез DHL, а с германските или британските пощи. От Български пощи съм доволна - до момента не съм имала загубена или повредена пратка, нито някой ми е държал тон, както ми се е случавало при куриерските фирми.Съгласна съм с ls1 - на българина колкото пари да му даваш, едва ли ще си промени начина на работа. Трябва първо да му стегнеш юздите, да го накараш да работи и после да му вдигнеш заплатата, а не да му вдигнеш заплатата и да чакаш да си свърши работата навреме. Едно време един мой познат казваше, че проектите ги праща със срок на изпълнение 4-5 дни преди действителния, защото само тогава ги получавал навреме и то след няколко дни нерви да обяснява как ако проектът трябва да е свършен на 5ти, то на 5ти 1 час преди края на работния ден трябва да му е на бюрото, а не по някое време на следващите дни.А някой няма ли да подеме един отговор на въпроса ми??dikanio: Ами не приказвам празни приказки, затова давам примери. Давай и ти.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dikanio написа:ele, как пък за всяка тема имаш личен пример, или пък познат на който му се е случило точно същата ситуация. То не са цени на стоки от Англия, услуги в Испания, работа в коя да е страна в Европа, пътни ситуации, комшийски свади, всичко ти се е случвало и на теб. Имаш житейски опит като за поне 200 години :D Темата стана от политическа икономическа. И няма ли да се изкаже някой друг, който е служител, освен мен, то само директори в тоя форум :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
http://news.ibox.bg/news/id_91804676...ntent=FaceBook Любимите ни герберасти, вече съвсем по гестаповски го раздават
Коментар
-
dikanio написа:http://news.ibox.bg/news/id_918046769http://e-vestnik.bg/13706/mvr-prashta-biyachi-s-kachulki-zaradi-stranitsa-vav-feysbuk-i-militsiyata-ne-praveshe-takiva/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaig n=Feed%3A+e-vestnik+%28e-vestnik%29&utm_content=FaceBook Любимите ни герберасти, вече съвсем по гестаповски го раздаватVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nedialk00
kiro_of_the_day написа:nedialk00 написа:Агент "Гоце" сдаде властта
Коментар
-
nedialk00 написа:kiro_of_the_day написа:nedialk00 написа:Агент "Гоце" сдаде власттаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
bubachko
Dido_Lyubenov написа:... Ба си криворазбраната демокрация
Коментар
-
Сега разбирам, че началник на кабинета на Плевнелиев ще бъде Цветлин Йовчев! Явно промяната пак се отлага - засега само премяна. Поредната... А Росенчо щом жена му дори не го приема насериозно ... как очаква да е авторитет пред цял свят - не знам!?Да не е па грозна бе... Някой виждал ли я е?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар