Сега да давам ли пак примера с клякането и акането в средата на стаята? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дидо, не ми се спори. Не казвам, че е невъзможно, казвам, че това дето го описва колегата изобщо не е практика за хората в "нормалните държави", а 1000 евро са значителна сума, дори за там. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...y_average_wage Изказването на колегата може да се мери с лафовете "Немцита карат само нови коли, станат ли на 3 години и ги продават" и в същото време тоя дето мята лафа си купува 10 годишен Мерц "нов внос" от Германияlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Много приказки и то от глупави по глупави се изговориха и по радио и по телевизия и във форума с това пусто пушене.Пушачите твърдят че със забраната им се нарушавало правото да пушат свободно в заведенията . Ами то тогава се нарушава правото и на учениците да пушат свободно в училищата
Учениците ще поискат и те да има класове за пушачи и класове за непушачи . как си го представяте това нещо . Снощи по телевизията слушам моя ловешки избранник Гумнеров дето и той не знае с коя листа влезна в Парламента а сега е независим да ги говори едни дето и той сам не си вярва . Щели били кварталните кръчмички с 5-6 човека в тях да загинат. Абе тараланкооло тия ли 5-6 пушача ще направят обора на тая квартална кръчмичка такъв голям ,че собственика да има пари да си плати разходите по отопление ,осветление , данъци че и за него да остане нещо ??? Глупости на търкалета .Щом в една Турция от 2009 е забранено пушенето и техните кръчмички не са фалирали значи че като не се пуши вътре то не е проблем за никого.Аз ,както и всички които не пушим не сме съгласни от нашите здравни осигуровки да се вземат пари и да се лекуват белодробните заболявания на пушачите . Да си плащат сами лечението .
Гласувал съм за ГЕРБ ,но ако в момента изсерат едно голямо лайно и се обърнат на 180 градуса на следващите избори ще им кажа : сбогом Гринго. :D
Коментар
-
голяма черна точка ще си сложат, ако върнат пушенето, няма такава глупост ако го направят ! напълно се съгласявам с колегата коцев... бил им паднал оборота глупости нечувани - заведенията са си пълни навред както и преди, а да не говорим, за удоволствието да се прибереш от дискотека или кръчма и дрехите ти да миришат на прах за пране, а не на лай** с извинение, а и междудругото хората вече свикнаха - тихо и кротко си излизат да си пушат навънБрава 1.6
Коментар
-
Общополитическа... и общоикономическа...
style34 написа:Е то така най-лесно - да тръбиш, че си против, а да гласуват за поправката. Тогава хем целта е постигната, хем излизаш сух от водатаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Общополитическа... и общоикономическа...
Румен_Хинчев написа:style34 написа:Е то така най-лесно - да тръбиш, че си против, а да гласуват за поправката. Тогава хем целта е постигната, хем излизаш сух от водата? Аз само казвам, че ако трябва да угоди на нечии интереси, Бойко ще гледа да излезе чист от цялата работа. Иначе аз съм твърдо против отмяната на забраната
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
style34 написа:Румен_Хинчев написа:style34 написа:Е то така най-лесно - да тръбиш, че си против, а да гласуват за поправката. Тогава хем целта е постигната, хем излизаш сух от водата? Аз само казвам, че ако трябва да угоди на нечии интереси, Бойко ще гледа да излезе чист от цялата работа. Иначе аз съм твърдо против отмяната на забраната
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар