Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нямам нищо против да е виновна. Вместо да се чуди сега държавата, да я бяха осъдили, нали така? Обаче никой не казва ’да си подаде оставката, защото е виновна в това това и това.’. Всички казват ’Да си подаде оставката, щото някой анонимен е казал нещо за нея’. Вчера чух, че от прокуратурата я били разследвали от една година. Ми като я разследвате що изобщо и се гласува кандидатурата? Кой е виновен, Марковска или всичките тея дето първо я избраха, па сега правят циркове да я махнат? Ще прощавате за лафа по обедно време, ама работата е малко ’кой ми сра в гащите’ от страна на държавата.

Коментар

И при поповете се получи същото . Всеки тегли чергата към себе си защото всички са нагазили яко в лайната .Това главен прокурор , виш съдебен съвет ,това трябва да бъде изметено до дъно . Като са големи магистрати , къде са сега Маргините , Галевите ????Нали са все честни и неподкупни .Излиза че всички са навързани един със друг като свински черва и а си махнал един , то всичките черва отиват по дяволите .
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ls1, вместо да търсят кой е посмял да противоречи на партията, трябваше да проверяват сигнала. А медиите няколко пъти хванаха оправдаващата се Марковска в чиста лъжа, включително че нямала имоти по морето. Цветанов няма начин да не знае, че е замесена и в едногодишно следствие (пак по анонимен сигнал, явно когато им е удобно ги уважават тия сигнали). Просто е била "наш човек" и е трябвало да бъде назначена, за това първоначално така пламенно я бранеха. Като се разсмърдя много - "ама аз я помолих", "президентът е мъдър", "я, то имало следствие". ГЕРБ с мерак я набута там, а сега се правят на ударени.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Точно така! ГЕРБ! Така че не е бабката тази дето разиграва цялата държава с циркове.

Коментар

ls1 написа:
            Точно така! ГЕРБ! Така че не е бабката тази дето разиграва цялата държава с циркове.
            У бре! ГЕРБ та ГЕРБ. Ами къде бяха останали партии в парламента та не нададоха вой ами и те гласуваха заедно с герберите . Значи всички са в един кюп.

Коментар

Е, Коцев, щом всички са в един кюп значи всичко е наред. Аз се бях притеснил, да се чудиш защо. Сега като знам, че всички играят заедно ми е едно спокойно такова, като на теб.

Коментар

Що за въпроси? Коцев, явно изобщо не следиш събитията. Марковска я избраха депутатите на ГЕРБ и ДПС. Останалите партии бяха там и направиха скандал, за дето не се допуска за обсъждане въпросният сигнал. Бабката ги разиграва, защото след като се разсмърдя историята я хвърлиха на вълците. Като я подкрепяха все едно не знаеха що за стока е? Вдигна се шум до Европата и изведнъж ни лук яли, ни лук мирисали. Ако мине.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

А защо четири депутати от БСП са гласували за нея между които са Р Овч , Масларката , Р Петков и забравих името на четвъртия.

Коментар

А, тия са хвани единия, удари другия. Защото явно имат общи интереси Извинявай, аз се вълнувам за хората вдясно
                    Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Immortal написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      От януари говореха за намалението, че ще влезе в сила от април, април "братушките" не го подписаха, но не преставаше да се говори за намалението...Есента казаха, че са го подписали това намаление от 11 %, което щяло да важи от април, но нямало да намаляват цените за да навакса Булгаргаз и евентуално ако има някакво коригиране на цените то ще е от 01.01.2013г. или при съответното заседание на ДКЕВР, сега пък се оказва май, че намаление /ако въобще има такова/ за крайния потребител ще е от второто тримесечие на 2013г. Ще поживеем - ще видим кой, какво, кога, колко.п.п. Сутринта по БТВ бяха поканили бившия енергиен на Станишев - ако ми беше на една ръка разстояния бих го нацъфтел у десетката - па нека ме съди. То бива, бива наглост...
                      http://www.dnevnik.bg/biznes/companii/2012/11/16/1947689_cenata_na_gaza_za_potrebitelite_shte_padne _s_minimum/В коментарите под статията е истината.
                      Делян Добрев изчисли,че печалбата ни от послединя подпис е $ 300 млн.Руските медии изчисляват,че съгласието на България за ,,Южен поток
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

steven написа:
                        ls1, вместо да търсят кой е посмял да противоречи на партията, трябваше да проверяват сигнала. А медиите няколко пъти хванаха оправдаващата се Марковска в чиста лъжа, включително че нямала имоти по морето. Цветанов няма начин да не знае, че е замесена и в едногодишно следствие (пак по анонимен сигнал, явно когато им е удобно ги уважават тия сигнали). Просто е била "наш човек" и е трябвало да бъде назначена, за това първоначално така пламенно я бранеха. Като се разсмърдя много - "ама аз я помолих", "президентът е мъдър", "я, то имало следствие". ГЕРБ с мерак я набута там, а сега се правят на ударени.
                        "Румяна Желева" за пореден път.Калинка след Калинка...

Коментар

Абе пичове, верно ли били номинирали Плевнелиев за Оскар за второстепенна мъжка роля?

Коментар

Няма да я вземе Гледайте репортажа как кълчи пръсти докато дойде реда на ролята му

Коментар

Какво ще кажете за сценария БСП спечелва изборите, Плевнелиев не дава мандата на Станишев, щото чул че има съмнения за него.

Коментар

Плевнелиев наплясква Станишев... С дупе :D
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X