Както писах по горе казвам това което видя ,чуя и с ръка пипна .Това съм видял в Ловеч това пиша .В Ямбол може и собствениците на гаражи да плащат на тия които ги ползват Не съм бил там и не знам . В града ни не ходя с кола ,защото от беден народ и хора не мога да намеря място къде да паркирам. Не съм срещал вървейки пеша циганин или циганка безработни да вървят по улиците и да не са с цигари във ръка . Още не съм влизал в магазин в който да те посрещнат от вратата и да те обслужат както трябва . Дори не ти обръщат внимание че си влязъл в магазина ама иначе продавачите реват като нас тук във форума че заплатата им е малка. Те това виждам и чувам . Както казах на телевизия ,радио и вестници не вярвам . :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А в Габрово защо МОЛА е пълен?В началото на Септември жената 3 часа го обикаля и си купи доста неща, защото били на половина от цената на същите във видинския мол.Празни помещения не видях! Или в Габрово са по-добри търговци или наемите им са намалени до разумни граници. В един от магазините си купи 4 неща и веднага направиха отстъпка - едното бе безплатно и дори я накараха да си избере едино бижу за подарък. Наемите се намалят преди да ти избягат наемателите, а не след като избягат. Единствената неприятност произтекла от дългото пазаруване бе, че не можахме да се видим с бай Иван Коцев, въпреки че се бяхме чули по телефона!За мен някой хората немогат да си управляват парите правилно. И милиони да имат пак ще ги загубят!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
"От 8 000 души в България само 7 800 са подслушвани, което прави 0.1 %" .Изказване на Цветан Цветано в сутрешния блок по Нова ТВ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
коцев написа:Както писах по горе казвам това което видя ,чуя и с ръка пипна .Това съм видял в Ловеч това пиша .В Ямбол може и собствениците на гаражи да плащат на тия които ги ползват Не съм бил там и не знам . В града ни не ходя с кола ,защото от беден народ и хора не мога да намеря място къде да паркирам. Не съм срещал вървейки пеша циганин или циганка безработни да вървят по улиците и да не са с цигари във ръка . Още не съм влизал в магазин в който да те посрещнат от вратата и да те обслужат както трябва . Дори не ти обръщат внимание че си влязъл в магазина ама иначе продавачите реват като нас тук във форума че заплатата им е малка. Те това виждам и чувам . Както казах на телевизия ,радио и вестници не вярвам . :D :D :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nikolovvd написа:,,Работата е страшна! Става въпрос за олигарси, частни партита... Р. Овч. е бил истинският министър-председател. Станишев е бил един дечко, който са го правили на три и половина. "VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://www.cross.bg/1335802На който му се четат на Яне глупостите...Вероятно има по нещо вярно в тях, ама честно казано не го знам как спи спокойно като сам знае колко лъже и изопачава...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:http://www.cross.bg/1335802На който му се четат на Яне глупостите...Вероятно има по нещо вярно в тях, ама честно казано не го знам как спи спокойно като сам знае колко лъже и изопачава...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
След жалките препирни за преформулирането на въпроса, първият национален референдум в съвременната ни история вече е насрочен: http://dnes.dir.bg/news/Parviat-refe...=4Можете спокойно да заложите, че независимо от това, че повечето хора ще гласуват ЗА нова АЕЦ, резултатите от референдума ще бъдат невалидни, защото общият брой на гласувалите няма да е достатъчен, за да се изпълнят законовите изисквания.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Законът е добър. Ако изобщо допуснем, че Народът е компетентен да отговаря на такива въпроси, то е редно да има изискване за броя на гласувалите. Просто ще си поиграем на референдум. Някои ще гласуват, повечето не и в крайна сметка нищо няма да се случи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар