Свекърът на Меглена Кунева наредил да се стреля на месо по стачкуващи в ПловдивПреди 58 години бунтът на тютюноработниците е удавен в кръв под командата на Иван Пръмов
Свекърът на Меглена Кунева наредил да се стреля на месо по стачкуващи в ПловдивПреди 58 години бунтът на тютюноработниците е удавен в кръв под командата на Иван Пръмов
http://www.blitz.bg/article/25141
Не харесвам Кунева, скучна ми е. Не харесвам и хората, които вече се облизват около нея. Но тази плоча - че била снаха на Пръмов, се изтърка.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
http://www.blitz.bg/article/25141
Не харесвам Кунева, скучна ми е. Не харесвам и хората, които вече се облизват около нея. Но тази плоча - че била снаха на Пръмов, се изтърка.
т.е. от днес тя никога не е била снаха на пръмов? ми какво щеше изобщо да прави тя там където е, кой щеше да я пощаже изобщо по телевизията, ако тая връзка се беше изтъркала или даже скъсала (сакън - кадърната и отрудена женица, издигнала се със собствени сили)?!още малко и дисидент ще се окаже!
ГЕРБ нямат алтернатива към днешна дата, това е, невиждам за кой друг да гласувам, избирам най-малкото зло, а и поне се върши работа в сравнение с другите..
аз съм приел идеята, че сдс, герб, кунева, ндсв, дпс и пр. са просто алтернативни бсп-та. да прокарват непопулярните мерки, че партията майка да е с чисти ръце. в този смисъл смятам, че ако човек не вижда алтернатива на лицата по телевизията, би трябвало да гласува само и единствено за бсп.@ коцев: можеш да гласуваш за светльо витков, ако направи партия. ползваш интернет - ще ги намериш. по тв, седем дни може и да го пуснат веднъж-дваж.
ако турците спечелят властта отново, който може да стяга багажа и дим да го няма
Предполагам имаш предвид ДПС.Всъщност те никога не са печелили властта, че да е отново. Друг е въпроса, че царедворците и комунягите им я дадоха в ръцете.А иначе - не е зле всеки да прочете "задочните репортажи" на Георги Марков.Бях ги чел още като излязоха преди 20-тина години, сега ги препрочитам и виждам колко актуално е всичко.Колко нищо не се е променило и как същите, ама същите хора ни управляват по план-график и сега.И тая Пръмова, дето я спрягат, и тя от това котило.И този дето се изживява на бог-цар-господар в момента, и той.Комунистите не понесоха да им се казват истините в очите и го убиха.Сигурен съм, че същото ще направят и тези сегашните.Примерите вече ги имаме - и на момчето от Варна, снимало спящите полицаи, и на рапъра Мишо Шамара, и т.н.http://chitanka.info/person/georgi-markov
Не вярвам на Кунева не защото е снаха на еди кой си. Не знам колко действащи политици могат да кажат, че нямат никакви връзки с миналото. Сегашния ни премиер е бивш охранител на Живков, предишния баща му е и той някакъв, един син премиер е бил преподавател по Политическа Икономия преди 10 ноември. Примери още много.Аз не вярвам на Кунева заради това което е направила досега. Преговорите ни за приемане в ЕС. Абсолютно тотално непрозрачни преговори, на всеки няколко месеца излиза ’ама това сме се съгласили да е така’ и ’ама онова сме го уговорили при преговорите’. По време на тези преговори от моя гледна точка тя не просто е лягала с коремче нагоре на всяко ЕС изискване, тя е загърбвала българските интереси. Може и да е искренна в усилията си да станем по шаблона на ЕС, но на мен лично този шаблон не ми харесва. Мисля че ние като нация трябваше да се стремим да обогатим ЕС като гледни точки, а не просто да станем като тях. Според мен ЕС прекаляват с някои от регулациите, като започнем с акцизите на горивата и стигнем до това че ако някоя страна примерно си запази марката ’бахур’, или ’пача’, друг не може да го ползва. Аз не казвам кое е правилно и кое не, въпрос на цивилизационен избор, но твърдя че Кунева е проводник на интересите на ЕС, а не на българския народ. Ей затова няма да гласувам за нея и не и вярвам, а не щото била снаха на някой си.За съжаление на този етап аз не виждам за кого да гласувам догодина. Харесва ми това което казва Мартин Димитров, в много случаи изказва моите мисли, но той вече не е начело на СДС, а и си давам сметка че говори така защото от него нищо не зависи, ако е във властта ще обърне палачинката веднага. Освен това си мисля че догодина ще видим най-бандитските измамни избори правени някога. Аз не съм привърженик на БСП, но начина на провеждане на президентските избори ме остави стреснат, да не кажа уплашен. Не съм очаквал че това е възможно.За варненеца със спящите красавци - не ми пука кой е, какво досие има, има ли да отмъщава. Пука ми че гражданин е заснел спящи полицаи, а вместо да се направи проверка реакцията е отмъщение, актове, наричания ’селски глупак’ и то от официално лице. Както и да го погледнем това си е полицейски тормоз. С цялото ми уважение към полицаите, малкото от уважението което съм скътал, мисля че подобни случки им петнят много лицето. Мен лично мисълта, че ако посоча грешка на полицай вместо да се вземат мерки тази грешка да не се случва, реакцията ще е дебнене и правене на актове - ме плаши много.А за оценителите на човека, направил снимката имам въпрос - смятате ли, че ако снимката бе направена от друг човек, с чисто минало, реакцията на полицията щеше да е по-различна? Силно се съмнявам. Тогава какво значение има кой е направил снимката и защо това едва ли не се посочва като оправдание?
официално не са я печелили да, но 8 години минаха под диктатурата на доган, нещо което никога повече не трябва да се случва... има един много грозен и ужасен сценарий за нова тройна коалиция между кунева, доган и серГЕЙ, дано не се случи.
Коментар