Тая тема ми дойде дюшеш днеска и от яд преди час палнах Стилото и отидох та му сложих джантите със зимните гуми и пей сърце. Пък ви се джавкайте тука кои по са крали и кои още по яко крадат. Кучетата си лаят а пък кервана си върви ли ,върви. :D :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Не виждам нищо лошо да се купуват по-евтини коли и то правени в БГ. Ако бяха купили БМВ или Тойота, щеше да има пак вой, ама по друга причина. Абе угодия няма.
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Не виждам нищо лошо да се купуват по-евтини коли и то правени в БГ. Ако бяха купили БМВ или Тойота, щеше да има пак вой, ама по друга причина. Абе угодия няма.
И аз не виждам нищо лошо, ама поне да става по нормален начин. То стана масова практика за почти всяка държавна поръчка победителя да е ясен от тенденциозно подбрани критерии: депутатите с Пасат-и, горските с Great Wall и т.н.На мен все на корупция ми мирише. Толкова ли е сложно така да се напишат изискванията, че да може повече фирми да участват в обществените поръчки. Но не, вкарват се изисквания дори с правописните грешки. Защо? Защото някой има интерес (най-вероятно финансов) точно една определена фирма да спечели конкурса. Тогава тези автомобили може да не струват на бюджета 7 479 032, а само 7 379 032, и да не се налага попълването на бюджета с нови данъци (от лихвите например).Нека пак "Литекс моторс" да спечелят с най-ниска цена, но да не става по този "тъмен" начин.
Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Съвсем е друг въпроса че тия джипове не стават за ходене из гората .Те са да возят дебелите задници на горските началници.
Айде сега, що да не могат. В рали Дакар могат да участват, а в БГ планини не могат да вървят. Може да не са най-добрите, но за цената ще вършат идеална работа.
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Имам наблюдение защото всеки ден са ми под носа, а имам и мнението на самите шофьори. :DТия джипове са такива които имат ферми и гледат животни да си превозват фуражи.В гората и по стръмни баири не стават . А нали ще гонят с тях бракониерите ???
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Коментар