Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Кво ме направихте бре момчета ???? Вие ме върнахте в първи клас не ,ами в детската градина. Да ,сигурно Русия ни е виновна че Галеви избегаха с милионите , че Алексей Петров е преподавател в УНСС ,че сите мутри станах собственици на футболните отбори. Въобще куче влачи рейс.
    Коцев. Само 2 букви ще ти кажа: ДС.А пък ДС се командори (не в минало време) от КГБ.А кой е от КГБ - знаем всички... - товарищ Путя!Всичките тези т.нар. "мутри", въртяха едни пари, които дойдоха с едни червени куфарчета... Или искаш да кажеш, че по времето на социализма наркопотокът от Афганистан към Западна Европа не е минавал през България?!?!Минаваше, и още как. Само че си беше държавен монопол.Специално пък аз имам роднина, който при разпада на комунизма получи точно едно куфарче, с което започна бизнеса си. Преди 10-ти беше голяма риба в ДКМС. Като се понапие малко, всичко си казва. Ама айде...Та... собствениците на огромните български концерни изобщо не са пикльовците, които карат скъпите джипове и се правят на голямата работа. Те са единствено и само подставени лица, които ако се вземат много на сериозно, отиват при Илия Павлов, да му правят компания.Въобще, още от социализъма България се управлява и до днес от едни и същи хора, които си се връткат, правят милиарди, а ние овцете седим да ни доят и стрижат.Казах ли ви, че бисквитите, които в българския ЛИДЪЛ струват 7 лв, в гръцкия ЛИДЪЛ струват 2 евро? Защо ли?!??

Коментар

Казах ли ви, че бисквитите, които в българския ЛИДЪЛ струват 7 лв, в гръцкия ЛИДЪЛ струват 2 евро?Защо ли?!??
      Ами руснаците са виновни Дидко. [/code]
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        Казах ли ви, че бисквитите, които в българския ЛИДЪЛ струват 7 лв, в гръцкия ЛИДЪЛ струват 2 евро?Защо ли?!??
        Ами руснаците са виновни Дидко. [/code]
        ...или техните български протежета.

Коментар

sok1 написа:
          Immortal написа:
          kiro_of_the_day написа:
          sok1 написа:
          А дали не се показва жълт картон по този начин на Лукойл?
          Или просто вече на територията на Русия ще може да се съхранява нашия Държавен резерв от горива...
          Точно.
          Аз пък не видях да пише, че става дума за Русия.
          Именно!
          С проектозакона се въвежда директива на Европейския съюз, с която се задължават всички страни от общността да поддържат минимални запаси от суров нефт и/или нефтопродукти. Целта е да се гарантира снабдяването с течни горива в случаи на затрудняване на доставките или значимо прекъсване на снабдяването с нефт и нефтопродукти в страната или в Европейския съюз.
          Това не е прищявка на правителството. Ако има някой виновен, то това е правителството, което подписа документите за присъединяване на България към ЕС! От кога сме членове на ЕС - от 2007 нали? Кой беше на власт - БСП ли? А сега кажете, че тройната коалиция няма нищо общо!Ако не бяха се навирали между шамарите сега бензина щеше да е 1.80 - 2 лв., и гърци, и турци щяха за изровят асфалта по граничните бензиностанции! :D
          Няма начин да няма начин!

Коментар

А къде точно в тая директива пише, че запасите трябва да се съхраняват на територията на друга държава?Сигурен съм, че там няма такова нещо.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              А къде точно в тая директива пише, че запасите трябва да се съхраняват на територията на друга държава?
              В директивата пише единствено, че трябва да има запаси - каквито ние си имаме от време оно.Но нали трябва да се подвеждат хората, да не осъзнават какво става.А колко е лесно да се манипулира общественото мнение, може да видите сега по акцията във Фейсбук за "спасяване" и "оневиняване" на един убиец.Смешна работа.Ще ви постна за какво става дума, че се ядосах."Иконописецът Йордан Опиц, който при самоотбрана уби 26-годишния Мариян Янчев, влязъл да краде в дома му, другата седмица трябва да влезе в затвора за предумишлено убийство.Ние не знаем, как може да помогнем на този човек, но знаем, че някъде някой може и да знае, затова да разпространим тази Информация. Българи, утре Вие може да сте на мястото на този човек, затова Споделяйте!"и това:Ето какво мисля аз по въпроса (след като съм прочел подробности по случая):1. т.нар. "иконописец" притежава пистолет и 3 (ТРИ) пушки. Сигурно са му необходими да рисува иконите с тях.2. Убитият наркоман е влязъл във ВХОДА на кооперацията, не в апартамента на убиеца му.3. Момчето е застреляно, след като е хукнало да бяга през прозорец... в момента в който е скочило на земята, е застреляно в гърдите. (къде я видяхте тази самоотбрана!?!?? )4. Според мен присъдата от 5 години в затворническо ОБЩЕЖИТИЕ е смешна и супер малка за ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО.СКАЧАТЕ ДА ИСКАТЕ ЗАТВОР ЗА "УБИЙЦИТЕ" НА ПЪТЯ, КОИТО НЕВОЛНО (НИКОЙ НЕ ГО ПРАВИ УМИШЛЕНО) СА БУТНАЛИ НЯКОЙ ЗАБЛУДЕН ПЕШЕХОДЕЦ, А ИСКАТЕ СВОБОДА ЗА ТОЗИ С ТРИТЕ ПУШКИ И ПИСТОЛЕТ.СЪЩО КАТО ЕВРЕИТЕ, КОИТО ИСКАЛИ ДА ИМ СЕ ПУСНЕ ВАРАВА ПРЕСТЪПНИКА, А ДА СЕ РАЗПНЕ ИСУС.

Коментар

Опа. Навлязохме в много дълбоки и мътни води .

Коментар

nikolovvd написа:
                  sok1 написа:
                  Immortal написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  sok1 написа:
                  А дали не се показва жълт картон по този начин на Лукойл?
                  Или просто вече на територията на Русия ще може да се съхранява нашия Държавен резерв от горива...
                  Точно.
                  Аз пък не видях да пише, че става дума за Русия.
                  Именно!
                  С проектозакона се въвежда директива на Европейския съюз, с която се задължават всички страни от общността да поддържат минимални запаси от суров нефт и/или нефтопродукти. Целта е да се гарантира снабдяването с течни горива в случаи на затрудняване на доставките или значимо прекъсване на снабдяването с нефт и нефтопродукти в страната или в Европейския съюз.
                  Това не е прищявка на правителството. Ако има някой виновен, то това е правителството, което подписа документите за присъединяване на България към ЕС! От кога сме членове на ЕС - от 2007 нали? Кой беше на власт - БСП ли? А сега кажете, че тройната коалиция няма нищо общо!Ако не бяха се навирали между шамарите сега бензина щеше да е 1.80 - 2 лв., и гърци, и турци щяха за изровят асфалта по граничните бензиностанции! :D
                  Гьобелс би ти дал двойна заплата шъ знайш...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal: Той пистолетът бил газов, на мен пък ми е много интересно как с газов пистолет могат да се направят такива поражения в тялото. Пък е бил ловец, що да няма пушки?? И баща ми е ловец и има пушки - убиец ли е?С коментара съм до тук, защото не искам да плюя човека при условие, че нито съм била там, нито съм запозната с материалите. Мисля че е редно да направиш същото. А това за убийците на пътя, дето го ***, няма да го коментирам - ако се случи на теб или твой роднина едва ли така ще приказваш.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Винаги някой друг трябва да е виновен, ама да не съм аз!
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

Според мен съдията определил наказанието незабавно трябва да изхвърчи от системата . То бива наглост от съдиите, ама те вече се забравиха.Така че протеста трябва да се насочи към съдебната система.

Коментар

Протеста трябва да е към закона. Крайно време е да се даде възможност на българина да защити имота си. Специално за този случай няма да коментирам, понеже знам как еднамедия може да извърти нещата. За мен проблема не е дали убития е крал или не, а че даже ако беше влязъл с кол в едната ръка и с нож в другата крещейки "ще те заколя" по закон нямаш право нищо да направиш. И трябва да избираш между живота си и затвора. Ето това трябва да се промени.

Коментар

Законите са добри ,но прилагането им е отвратително, защото съдебната система е най корумпираната . Красю Черния е нейното огледало.

Коментар

http://www.vks.bg/vks_p10_168.htm
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ele написа:
                                Immortal: Той пистолетът бил газов, на мен пък ми е много интересно как с газов пистолет могат да се направят такива поражения в тялото.
                                С познат свободомислещ стругар всеки един газов пистолет става боен за броени минути ...
                                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Working...
                                X