Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

коцев написа:
    Кат Русия няма втора тъй могъща на света .Тя е нашата опора тя е нашта висота .Писано е преди стотина години и ще важи и за следващите хиляди години. :D :D
    И това е писано преди 100-тина години, Коцев. И то ще важи за следващите хиляда години!

Коментар

Тъй да бъде , ама ако ми се наложи нещо помощ на мене и насреща си имам американец и руснак ,то без да се замислям ще отида при руснака . Живял съм две години при тях и си имам впечатление, което никой не може да ми го отнеме. :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

А при американци живял ли си? :D
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Нали са сбиртак от народи от целия свят, та все едно съм живял .

Коментар

едно са хората които познаваш, съвсем друго е интересът на държавата
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              едно са хората които познаваш, съвсем друго е интересът на държавата
              При американците не е ли същото ??????

Коментар

за това ти говоря деможе да звучи странно, но това "освобождаване" от руснаците през 1878 ни е изиграло лоша шегачиято цена плащаме в момента, ще плащаме още хиляда години :D

Коментар

През последните 100 години Русия на 2 пъти ни е обявявала война (през 1916 и 1944). Тя е и главният инициатор на Сръбско-Българската война от 1886.Американците не са, даже ние им обявихме война през 1941.Не знам кой ни е по-голям враг, и кой по-голям приятел.Изобщо няма и да споменавам вероломството на русите още от времето на княз Святослав, който унищожава Волжка България, и на практика унищожава и Първото Българско Царство. Малко известно е, че преди да попадне под Византийска власт, България е няколко години под руска власт. Византийците на практика идват като освободители, поканени от Борис II, и в крайна сметка, като всички освободители, стават господари.Тъй че - освободители не ни трябват.

Коментар

И едните и другите са от един дол дренки.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

така еедните са били колонизатори преди, другите сега...всеки по своите си начинив момента е такова разположението на силитезависи сме от привидно слабите

Коментар

fihi написа:
                        И едните и другите са от един дол дренки.
                        И точно затова държавният ни резерв трябва да си седи у България!Останалото е национално предателство.Все едно при боят на Шипка, някой българин да си подаде пушката на турчин и да каже - подръж ми я за малко, докато пусна една вода, пък после ще ми я върнеш.

Коментар

Кво ме направихте бре момчета ???? Вие ме върнахте в първи клас не ,ами в детската градина. Да ,сигурно Русия ни е виновна че Галеви избегаха с милионите , че Алексей Петров е преподавател в УНСС ,че сите мутри станах собственици на футболните отбори. Въобще куче влачи рейс.

Коментар

че кой даде парите на всички тези хора да си започнат бизнеса?

Коментар

Руснаците .

Коментар

Винаги бизнесът е движел политиката, а не обратно. Крайно време е това да се разбере от обикновения българин. Преди имаше държава и тя беше и бизнесът, съответно всичко беше едно цяло. Сега бизнесът е отделно, без да е под прекия контрол на държавата и ето ви резултат какво става. който плаща той поръчва музиката. Такива са и всички политици , избрани от нас, влачат, защото сега е паднало, след 4 години не се знае дали ще могат пак. Това е в дъното на всички неща, всички интереси войни и т.н. Въпроса е в това кой какво е дал и какво е взел. За съжаление в последните 20 години всички вземат и никой нищо не дава, дори ние самите като българи не допринасяме с нищо ами седим и си траем или просто за по-лесно - заминаваме за друга държава.
                                Play Golf ,but not drive golf!!!
                                Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                                C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
                                X