А-аааа, не може така!Трябва да почукат, да почакат да им отворят и ако не им отворят трябва да извикат поемни лица и ключар. А докато това стане тия отвътре изсипват цигарите/наркотиците в тоалетната чиния! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:Момчета , няма огън да гори и да няма пушек. Не случайно е спрян тоя ,не случайно са отишли и в дома му . Просто умело е замазал следите си. Той и Маргнина го носеха в количка във съда, че е тежко болен, а след месец играе футбол Ще си го спипат пак .Работата е много по дебела отколкото я представят по телевизията.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз имам въпрос малко извън темата. Това да използвате имена от рода на Боко, Цоко, Цвичко някакъв израз на високи умствени способности или е или просто ви прави кеф да копирате разни хора, явно привърженици на БСП, из интернет? Или пък може би израз на безсилие, омраза... де да знам и аз... при всички случаи, като си спомня как се появиха, много лошо говори за хората, които ги използват. kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:... или просто ви прави кеф да копирате разни хора, явно привърженици на БСП, из интернет? kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???
Коментар
-
ele написа:kiro_of_the_dayТъй и не разбрахме ти на кой си симпатизант - Срам те е да кажеш или аз съм пропуснала???VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Предлагам постовете в тази тема вече да започват с поздрав - "Здравейте, господин Цветанов" ! :D Много остри изказвания към управляващите се появяват напоследък, ще даваме "показания" ...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
коцев написа:Момчета , няма огън да гори и да няма пушек. Не случайно е спрян тоя ,не случайно са отишли и в дома му . Просто умело е замазал следите си. Той и Маргнина го носеха в количка във съда, че е тежко болен, а след месец играе футбол Ще си го спипат пак .Работата е много по дебела отколкото я представят по телевизията.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Така е. Покрай сухото дърво гори и суровото.За грубото им отношение и Бойко се ядоса и набързо им дадоха наказания.Аз не съм имал проблем нито с милицията от онова време ,нито с полицията от сегашното време.Така ми е втълпено че трябва да изпълнявам всяко едно разпореждане на униформените.В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.
Коментар
-
коцев написа:Така е. Покрай сухото дърво гори и суровото.За грубото им отношение и Бойко се ядоса и набързо им дадоха наказания.Аз не съм имал проблем нито с милицията от онова време ,нито с полицията от сегашното време.Така ми е втълпено че трябва да изпълнявам всяко едно разпореждане на униформените.В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
коцев написа:В конкретния случай според мен е имало опъване от страна на потърпевшите и за това се е стигнало да насилие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар