Еми като единственото интересно е заглавието, а то е неистина...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:изобщо не е такапалячото дойде на власт през лятото на 2005Оризово - Чирпан е пуснат през 2006 - през неговото време е само завършенаЧирпан - Стара Загора през 2007 - тази да речем че е негово дело, но да споменем коловозите по трасетоКарнобат-Бургас я помня, че е започната като бях дете - завършена през 2006 - отново нищо общо с него и отново проблеми по настилкатаот Марица са пуснати 16 километра през 2007 - липсва износващ слой асфалтобетон и е затворена за ремонтСтрума - няма акт 16 - реално не се води магистрала, няма какво да я коментираме...освен че цената от 60 скача на 200 милиона леваза Люлин пак и дума не може да каже - спряха му паричките на горкия и ако още беше той на власт щяхме да я гледаме на картинка, даже на хората от европармента не им се вярваше че е готова като дойдоха да я откриватдаже да съберем всички тези отсечки пак не правят 144 километраVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Днес търновци имахме честта да бъдем посетени от най-великия. Странно държавен глава да открива частна пивоварна. Още по-любопитно ми е кой поема разходите за пътуването му, охраната и цялата лудница която настана в града. Да взема да го поканя да ми открие новия навес на село или ремонтирания ми апартамент.
Коментар
-
stenli написа:Днес търновци имахме честта да бъдем посетени от най-великия. Странно държавен глава да открива частна пивоварна. Още по-любопитно ми е кой поема разходите за пътуването му, охраната и цялата лудница която настана в града. Да взема да го поканя да ми открие новия навес на село или ремонтирания ми апартамент.LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:А човека с ножицата всичките обекти дето ги откри са започнати по негово време.Айде стига с тая Гьобелсова пропаганда!
Коментар
-
snake написа:Странни хора сте. Защо решихте, че Мургина е престъпник? И мен не ме кефи, но защо пък да е престъпник? Има си съд за тази работа.
Коментар
-
Това е демократичната и правова държава, Дидо. На теб ли да го обяснявам? Не че уважавам тази гилдия - съдии, прокурори, адвокати(пфу), но това е положението: разделение на властите, независима съдебна власт, няколко инстанции на съда. Вероятно така е по-правилно, отколкото властта, независимо коя е тя, да каже "Еди кой си е престъпник!", да го посочи и съдът раболепно да го прати на курорт в Белене, Сибир или други подобни дестинации.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Съдът в България никога не е бил независим. Съдия в България се става само с политическа и/или финансова подкрепа и само при условие, че си послушен, защото ако си твърдоглав, не те назначават дори и с такава подкрепа.Когато му дойде времето се отплащаш на когото трябва. Никой дошъл на власт в БГ няма изгода и желание да го промени.На всичкото отгоре съдебната система работи в условията на някакъв абсурд.Само и единствео в България имаме 90% осъдителни присъди! Това не е нормално, поне не и за демократична държава.По "онези" дела обаче - там е друго - там вече идва време за "отплащането".А какво му се подава на съда от разни дознатели, полицаи и други "органи на досъдебното производство" е съвсем друг въпрос.Там трагедията е пълна! Ама пълна!А пък да не говорим, че един процесуален пропуск на некой милиционер /умишлен, от незнание или случаен/ може да съсипе цяло дело.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар