Абе Бай Тошо като нямаше висше образование не управлява ли добре 35 години?!?И той беше с фалшива диплома за средно, ама... хората добре си живееха.Кажи им, бай Иване (Коцев)! http://bglog.net/Obrazovanie/6206
Бай Тошо си имаше 1 мноого хубава фраза, и ако управляваше сега, Доган щеше неда е хидроинжинер-политик-и тн. а тухлар.Аз съм бил малък де, тогава.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Добре де, аз едно нещо не разбирам.Масово хората с които говоря са на мнение, че както е зле сега никога не е било, с изключение на Виденов. Около мен все повече хора заминават навън, то заприличва вече не на емиграция ами на евакуация. В държавата по ведомствата е гаф след гаф, за какво ли не. ОБАЧЕДнес ако са изборите Герб ще ги спечелят.!?!?!?!?
Ами садо-мазо племе сме си и тва си е.Всеки се спасява по единично.Ако на мен ми се отдаде възможност,бия си камшика на мига.Вчера казаха,че вероятно евросъюза ще се разпадне до една две години.Тогава може да ни оправят нацяло.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
И аз искам да правя такъв бизнес:Фирма "Берета трейдинг" взима от държавата "неизползваемите" боеприпаси уж за да ги унищожава, и за това получава пари от държавата. След това ги разглобява, продава експлозивите (на кого ли?), продава и железата за скрап и получава още пари.На това ли му викат "трейдинг" в тия среди?!?
Аз сериозно вече се замислям, защо тези чиновници са толкова тъпи ... а бе пак си вземи рушвета, но го направи по-така, дискретно ... само корумпирани кретени работят в администрацията, май ... и няколко идеалисти, но те не устискват много ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Няма, защото ако имаше знайш колко "краставици" имаше до тях.Краставици - казваха на едни голеееми ракети с обсег 5000+ км. Ама човека е спал или по-скоро е нямал ваучери! :P
Чудите се кой ще изкарва парите за вашите пенсии, кой ще ви лекува и кой ще наемате и т.н.? Не се чудете, ето кой.http://www.moreto.net/novini.php?n=175057[i:431a940f7e]Забраниха на ученици да пазаруват в супермаркет в кв. ,,Чайка
Коментар