Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Е как няма да пишеш? Щом е за да кажеш нещо толкова умно е задължително писането...
    Знаеш ли, писна ми да спазвам правилата, а масово около мен всички се стараят да минат метър ... писна ми да се опитвам да видя бъдещето на децата си, а да не виждам нищо освен мъгла ... Писах по-горе, че аз съм направил своя избор и съм гласувал за водач на листа, който ми е направил най-добро впечатление с работата си в общинсикя съвет ... не съм гласувал за Боко, за Серьожа, или за Лютфито ...Едно въпросче:Ти знаеш ли кои бяха кандидатите на ГЕРБ в твоя МИР, или и ти пусна за Бойко?П.П. Това беше последното ми участие в тази тема!Наистина!
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Спокойно момчета . Приберете пушкалата за да не се гърмим. Всичко се нарежда по правилата . Маргините вече са тук тия дни и Галевите ще кацнат в Дупница, ще се започне пак една партаклама по улиците , така че ще има още неща да видим.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

style34, стига с тези цитати, напиши нещо от себе си. Пак ти казвам, лесен си. Преразгледай малко визията си за света, в който живееш, промени се, така ще промениш и света около теб. Сега цитирай на воля, когото искаш, разрешавам ти И аз приключвам по темата, до следващото вдигане на завесата на сцената :D .Охладете страстите, моля!

Коментар

Working...
        X