Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Kuku написа:
    Ето пак - преди ме зачисляваше към БСП, сега ме зачисли към пияни агитки и ме набута в корупционни схеми Зарежи - няма смисъл....
    Лелееее как изопачаваш нещата не е истина. Колегата ти каза, че не може да не те интересува, когато някой друг ти решава съдбата, ти го изкара, че те причислява към някакви агитки. Пита те спазваш ли закона и имаш ли гражданско самосъзнание, ти го изкара, че те вкарва в корупционни схеми. Или пък гузен негонен бяга е ситуацията?
    ДА, старая се максимално да спазвам закона, доколкото е възможно в беззаконната ни държава!НЕ, нямам нищо общо с пияни и надрусани тийнеджъри, търсещи лична саморазправа с... и те не знаят с кого.Ако аз отида на площада, те ще изчезнат ли? Предлагаш да излезна и да се опълча срещу тях ли? Какво всъщност искаш да ми кажеш?Вие с Нико, какво направихте, за да не ви определят живота същите тези агитки?Престанете с тия безсмислени обвинения - света не се върти около ГЕРБ и БСП

Коментар

Jimy написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Ама айде Вие двамата - отивайте и го сваляйте комунягите от власт.
      Мда ... и това ще стане ... скоро!!! И няма да са само те двамата!
      И на мен на там ми мирише, ама де да видим. Мили герберчета - не се напиняйте толкова, ще вземе да ви стане нещо...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Амииии, всъщност това, което исках да кажа го казах. А то е, че изопачаваш думите на колегите. Аз направих каквото мога - гласувах. Но Нико искаше да каже, че хората говорят за промяна, но те не искат да се променят. Аз винаги съм го казвал - при нас проблема е манталитета. Човекът го каза - матриалът не става. Който и да се качи там горе все ще гледа първо да уреди себе си. Обаче апетита идва с яденето и става една...Ето и теб да те питам, че dudulia не отгвори - ако си един министър няма ли да напраавиш поне едно назначение на твой човек? Кажи честно. Няма ли да направиш поне една сделка, от която да се облагодетелстваш?Аз светло бъдеще за страната не виждам. До там сме я докарали, че се борим за по-светли нюанси на сивото.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Между другото кво значи, че съм герберче? Това, че според мен ГЕРБ са се справили по-добре от други правителства ме прави гербер ли? Да знам питам... kiro_of_the_day значи е розичка... една лоша дума не чух за новите управници, а не е като да няма какво да се каже.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Между другото кво значи, че съм герберче? Това, че според мен ГЕРБ са се справили по-добре от други правителства ме прави гербер ли? Да знам питам... kiro_of_the_day значи е розичка... една лоша дума не чух за новите управници, а не е като да няма какво да се каже.
            Незабравка съм аз по-скоро, незабравка...

Коментар

Темата е разчистена. Този път без предупреждения. Хубаво казваше дядо ми: "Политиката прави да се карат хората".
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

kiro_of_the_day, style34 те пита нещо, кога, кога ще кажеш обективната истина за настоящото управление
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

style34 написа:
                  Амииии, всъщност това, което исках да кажа го казах. А то е, че изопачаваш думите на колегите. Аз направих каквото мога - гласувах. Но Нико искаше да каже, че хората говорят за промяна, но те не искат да се променят. Аз винаги съм го казвал - при нас проблема е манталитета. Човекът го каза - матриалът не става. Който и да се качи там горе все ще гледа първо да уреди себе си. Обаче апетита идва с яденето и става една...Ето и теб да те питам, че dudulia не отгвори - ако си един министър няма ли да напраавиш поне едно назначение на твой човек? Кажи честно. Няма ли да направиш поне една сделка, от която да се облагодетелстваш?Аз светло бъдеще за страната не виждам. До там сме я докарали, че се борим за по-светли нюанси на сивото.
                  Извинявам се,че съм пропуснал да ти отговоря, но не ми остава много време за форума.Да ще назнача мои приятели на ключови позиции, за които съм сигурен,че ще си свършат работата както трябва. Нещо против? Разликата е,че няма да назнача хора, които да пълнят партиината каса с назначението си. Със сигурност ще се облагодетелствам от нещо. Най-малкото личен шофьор, охрана..., но ще си върша работата без целта да ми бъде забогатяване.
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

niko09 написа:
                    kiro_of_the_day, style34 те пита нещо, кога, кога ще кажеш обективната истина за настоящото управление
                    А не е ли ако искам?За настоящото управление още нищо не мога да кажа, защото то още не е управлявало...Но като гледам играчите направо ми иде да вадя свинарката и да гръгвам към София ...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      niko09 написа:
                      А не е ли ако искам?За настоящото управление още нищо не мога да кажа, защото то още не е управлявало...Но като гледам играчите направо ми иде да вадя свинарката и да гръгвам към София ...
                      Аз ще ти отговоря дали не е ако искаш, но безпристрастно ще изтрият само моите коментари.Що трябва да се заяждаш на всяка дума?Не зная дали ти прави впечатление колко нетолерантно отношение имате,а уж ние сме виновни и криви.А за управлението - първите промени вече са факт.Може за ГДБОП в ДАНС да коментираме-------- слети мнения--------------Сега Андрей Райчев и Кънчо Стойчев като се махат от социологията Слави няма кого да кани през вечер, но по - лошото е,че няма кой да иска Тузлата1.16. Потребителите могат да редактират постовете си в рамките на 24 ч. след публикуването им.Модераторски екип на fiat-bg.org
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

style34 написа:
                        Аз винаги съм го казвал - при нас проблема е манталитета. Човекът го каза - матриалът не става. Който и да се качи там горе все ще гледа първо да уреди себе си. Обаче апетита идва с яденето и става една...Ето и теб да те питам, че dudulia не отгвори - ако си един министър няма ли да напраавиш поне едно назначение на твой човек? Кажи честно. Няма ли да направиш поне една сделка, от която да се облагодетелстваш?Аз светло бъдеще за страната не виждам. До там сме я докарали, че се борим за по-светли нюанси на сивото.
                        Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева.Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата, който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на Царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма Експат. Мая Манолова живее с Ангел Найденов - министър, Зинчето е първа приятелка на Моника, както и някои други пикантерии, то това не е кабинет, ами секс - дружинка. Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването. Жената на Лютфито е министър. За министър на проектирането бе предложен топ-аферист, а после бе заменен от другаря му по стая. Третият в съшата стая е Георгий Станишев - другият син на Станишеф старши. Министъра на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.За Вигенин няма да казвам кой е...п.п. нЕкви коментари???
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                          п.п. нЕкви коментари???
                          Не, няма, нещо мълчат колегите...Но какво му е на кабинета? Експертен. Те виновини ли са, че са толкова умни и са роднини? Дето се вика експерт при експерт отива.

Коментар

Мисля, че този откъс от Операция "Шменти капели" обобщава всички дискусии и спорове по темата
                            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Експертен кабинет, ама в нета към всяка втора новина свързана с правителството, има снимка на Станишев?! Самата дума ’кабинет’ ми е смешна, все едно е кабинет по УНГ, гинекологичен или съдейки по инфото от поста на donnna малко по-нагоре, най-вероятно е кожно-венерически :D
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

все си мисля че никой от тия, дето ви съветвахме на тема герб не е гласувал за бсп, тъй че не знам от кого къв отговор чакате. все пак чакането не е лошо - учи на търпение и дава време за мислене. може и някой отговор от самосебеси да се пръкне.
                                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                                X