Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

https://www.youtube.com/watch?featur...83496/Защо много неща тръгват от тук.Относно Белене и референдума, който е бил контролно - някой може ли да ми припомни, кой предложи референдума?А относно Цацаров " МВР - подава доказателстваПрокурора обвиняваСъда дава присъда
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Гръцките зеленчукопроизводители имат безлихвено финансиране за определен период, високи мита за вносните зеленчуци, които са на производство в самата държава. Ако не вярваш, пробвай да внесеш домати, маслини в Гърция. Проблем няма да имаш с вноса, проблем ще имаш с продажбата, след като ти обмитят зеленчуците. Това не е само в Гърция, така е и в Полша, Унгария, Испания, Чехия. Високите мита, са само част от формулата. Ако говорим за земеделие, там липсват специалисти. Говоря за истински специалисти, защото и комшията на село обработва 350дек., ама поне си признава, че не е специалист и това, не само не му помага, но му и пречи. Като гледам как е тръгнало, новите власт имащи, ще теглят една майна на референдума, който те самите създадоха, и ще градят икономика на базата на електроенергия от ЯЕЦ Белене. Ще бъдем най-сетне пионери!!! След 20 год. ще има 60 ЯЕЦ-а, и ще продаваме ток на целият ЕС. Ето това е светъл поглед в бъдещето. Вие за зеленчуци ми говорите :Dп.п. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

Софийският градски съд (СГС) публикува на сайта си мотивите за оправдателната присъда на Николай Цонев, Тенчо Попов и Петър Сантиров.По странно време излиза това."Московски и Сидеров на косъм от физическа саморазправа в парламента""Волен Сидеров ми каза, че ще ми замръзне усмивката и ,,мангал мръсен
        Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Kuku написа:
          Ето пак - преди ме зачисляваше към БСП, сега ме зачисли към пияни агитки и ме набута в корупционни схеми Зарежи - няма смисъл....
          Лелееее как изопачаваш нещата не е истина. Колегата ти каза, че не може да не те интересува, когато някой друг ти решава съдбата, ти го изкара, че те причислява към някакви агитки. Пита те спазваш ли закона и имаш ли гражданско самосъзнание, ти го изкара, че те вкарва в корупционни схеми. Или пък гузен негонен бяга е ситуацията?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

todorakiggg написа:
            Kuku написа:
            Казвал съм го и преди - смятам въвеждането на високи мита и/или акцизи за определени вносни стоки, като помощно средство за родното производство, което пък да се ползва с облекчения при реализирането му в страната или дори гарантирана реализация.
            Колега, мога да те поздравя за нещата които пишеш. Няма фанатизирано поклоничество и т.н. само, че точно тази мярка няма да помогне. Примери много...Защитните мита правят производителите мързеливи и не мислещи... Решението е инвестиции в нови и по ефективни производствени мощности. Точно това е мястото, където ако знае как да се намеси държавата трябва да го направи. Там е истината, другото отива на як комунизъм, който всички знаем, че не е много стимулиращ.Нашите заленчуко производители ревът, че гърците им подбивали цената - ами да вземат да направят нещо, че да си свалят производствените разходи и да са по - ефективни. (Земеделската програма на ЕС подпомага и нас и тях, ама нашите бързат да си купят една G-класа, че иначе не им е комфортно като ходят до оранжериите ). Разбира се, че не всичко трябва да се приема за чиста монета, но мисля, че ми хванахте мисълта...
            Е, не е толкова просто, колкото го написах - опитах се да го събера в едно изречение, за лесно осмисляне.Това е само един инструмент, който следва да бъд управляван с умисъл и конкретика, според условията на пазара - не на всяка цена!Аз също мисля, че идеята е ясна и това би било едно добро начало за производството, след което то да бъде напътствано и допълнително стимулирано от държавата, без тя да се набърква в него и в никакъв случай да НЕ говорим за комунистически стил на работа

Коментар

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров забърка нов скандал в парламента, след като се скара с бившия транспортен министър Ивайло Московски и го нарече "мръсен мангал". По-късно Сидеров се оплака, че Московски го е заплашил с физическа разправа.
              Тц, тц, тц, а аз все си мислех, че Борисов е простак... Какво трябва да направи този човек за да му сложат ризка с дълги ръкави?
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Айде бе, общество къде сте? Това ли са ви избраниците, къде сте граждани, това ли е промяната ви, това ли е България 2013 ,нали вярвате във всички непотвърдени и недоказани твърдения , от 2 дни има факти само за новото правителство , няк’ъв коментар имате ли ?
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

хаха саира става все по голям, а Сидерката ще продължава да ги дроби такива и няма и кой да го пипне, защото човека си има тъй наречения "имунитет", дреме му на усмирителната риза
                  punto HGT

Коментар

niko09 написа:
                    Айде бе, общество къде сте? Това ли са ви избраниците, къде сте граждани, това ли е промяната ви, това ли е България 2013 ,нали вярвате във всички непотвърдени и недоказани твърдения , от 2 дни има факти само за новото правителство , няк’ъв коментар имате ли ?
                    И аз питам. До вчера тука критици, критици колкото щеш. Сега всичко мълчи братче. Ама явно им допадат новите управляващи.

Коментар

За всички с къса памет: Орешарски по време на учителската стачка:
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Ама айде Вие двамата - отивайте и го сваляйте комунягите от власт.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          ТИ в междучасие ли ще си цял живот или ще си сърдития и недоволен от всичко балкански субект или ти не знаеш какво е гражданско самосъзнание или пък си по-умен от хилядите хора, които ще излязат? Не ни давай наклон къде да отиваме...Кое е Европа?
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Мда ... и това ще стане ... скоро!!! И няма да са само те двамата!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Ще изчакаме както ти свали ГЕРБ. Кажи де, дотук одобряваш ли действията им? Просто когато плюеш по ГЕРБ, да кажем и заслужено, а не казваш нищо за абсурдите от първия ден на тези, изглежда сякаш им симпатизираш...Пък и що да ги сваляме - това е волята на народа...

Коментар

Който има умствена възможност да чете и да го разбереОткрито писмо до главния прокурор на Република България Сотир Цацаров..........."искане да започнете наказателно преследване срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, министър-председател на България в периода 2005 - 2009 г. Предявявам това искане въз основа на негови действия и бездействия, накърнили националните интереси и ощетили българските данъкоплатци с огромни суми, измерващи се с милиарди лева....http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=20
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X