По новому - да :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз не знам в България да има социалисти...Имаше един социалдемократ, но той умря отдавна.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
dudulia написа:Аз пъкефяк се ,че ГЕРБ умря като партия. Как може да спечелиш изборите и да не можеш да съставиш кабинет? Но това е така,защото бяха "големи мъжкари". Завзеха всички възможни бизнеси, изолираха всички и сега ще продължат да се топят... Определено не съм убеден, че сегашният кабинет ще бъде по-лош от този на БУДА. Или герберите забравихте кой е агент Буда? Искате да продължава с неговите методи на работа, наподобяващи стила на Т.Живков? А записите с Мишо бирата и последните скандални разговори на БУДА? Крайно време е да видим ЦЦ, а след него ББ и Ко зад решетките, но за съжаление това няма да се случи, не защото няма за какво, а защото те са едно цяло със сегашните управляващи. Всичко е БКП. Изгледайте предаването на Карбовски с Николай Колев - Босият и може да проумеете някои факти...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Социалисти, социалпсихопати, демократи, комунисти и т.н. напишете си идеите и вижданията за по - нататъчното развитите на държава.Един сценарий реален да напишете за развитието на България и някой, който ще може да го осъществи..Щото сте много в час и само лаете и плюете, давайте да ви видим кой ви е алтернативата, кое ви е управлението, кое е реалността и т.н. PS:Ако може да е рамките на този живот.Или поне преди да сте се пенсионирали, че тогава по презумпция знаем, коя ще ви е партията.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Нали това е по герберски онова е по герберски, давайте кажете кое няма да е по герберски, кое ще е по-добро.Като не те кефи фиат казваш, че е кенеф и си вземаш мерцедес.Като не ви кефи герб и те са най-черните и са виновни за минатите 23 години, кое е "мерцедеса"тогава?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:Нали това е по герберски онова е по герберски, давайте кажете кое няма да е по герберски, кое ще е по-добро.Като не те кефи фиат казваш, че е кенеф и си вземаш мерцедес.Като не ви кефи герб и те са най-черните и са виновни за минатите 23 години, кое е "мерцедеса"тогава?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
напишете си идеите и вижданията за по - нататъчното развитите на държава.Един сценарий реален да напишете за развитието на България и някой, който ще може да го осъществи...кой ви е алтернативата, кое ви е управлението, кое е реалността и т.н.Kuku написа:Аз не мога!Ти можеш ли да напишеш нещо такова?Kuku написа:Аз ви казвам, че знам, какво трябва да се направи, но не знам, кой би изпълнил това, което трябва да бъде направено! Лошото е, че не виждам вие да давате смислен отговор на същия този въпросFiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Жлъчка храчите герберите ей... А това е само началото. :D
Коментар
-
Kuku написа:Аз ви казвам, че знам, какво трябва да се направи, но не знам, кой би изпълнил това, което трябва да бъде направено!Лошото е, че не виждам вие да давате смислен отговор на същия този въпросkiro_of_the_day написа:А това е само началото.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар