Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По новому - да :D

Коментар

Аз не знам в България да има социалисти...Имаше един социалдемократ, но той умря отдавна.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

dudulia написа:
        Аз пъкефяк се ,че ГЕРБ умря като партия. Как може да спечелиш изборите и да не можеш да съставиш кабинет? Но това е така,защото бяха "големи мъжкари". Завзеха всички възможни бизнеси, изолираха всички и сега ще продължат да се топят... Определено не съм убеден, че сегашният кабинет ще бъде по-лош от този на БУДА. Или герберите забравихте кой е агент Буда? Искате да продължава с неговите методи на работа, наподобяващи стила на Т.Живков? А записите с Мишо бирата и последните скандални разговори на БУДА? Крайно време е да видим ЦЦ, а след него ББ и Ко зад решетките, но за съжаление това няма да се случи, не защото няма за какво, а защото те са едно цяло със сегашните управляващи. Всичко е БКП. Изгледайте предаването на Карбовски с Николай Колев - Босият и може да проумеете някои факти...
        Аз пък се кефя как телевизора те управлява.... :D
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Социалисти, социалпсихопати, демократи, комунисти и т.н. напишете си идеите и вижданията за по - нататъчното развитите на държава.Един сценарий реален да напишете за развитието на България и някой, който ще може да го осъществи..Щото сте много в час и само лаете и плюете, давайте да ви видим кой ви е алтернативата, кое ви е управлението, кое е реалността и т.н. PS:Ако може да е рамките на този живот.Или поне преди да сте се пенсионирали, че тогава по презумпция знаем, коя ще ви е партията.
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Аз не мога!Ти можеш ли да напишеш нещо такова?

Коментар

Аз мога, но се опасявам, че след това ще си ме приберат :P :D
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Нали това е по герберски онова е по герберски, давайте кажете кое няма да е по герберски, кое ще е по-добро.Като не те кефи фиат казваш, че е кенеф и си вземаш мерцедес.Като не ви кефи герб и те са най-черните и са виновни за минатите 23 години, кое е "мерцедеса"тогава?
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                  Нали това е по герберски онова е по герберски, давайте кажете кое няма да е по герберски, кое ще е по-добро.Като не те кефи фиат казваш, че е кенеф и си вземаш мерцедес.Като не ви кефи герб и те са най-черните и са виновни за минатите 23 години, кое е "мерцедеса"тогава?
                  Този въпрос го зарежи. Задавал съм го сто пъти. Отговор от повечето липсва. Аз за това казах - като казваш как не трябва да е, дай идея как трябва да е. Щото е много лесно да плюеш. Абе, видяхте ли Славчо тази вечер? Тоя е по-наведен и от Болен. Заработи тлъст хонорар преди изборите. Ама искам с чиста съвест да пусне ей това същото предаване след една година.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз ви казвам, че знам, какво трябва да се направи, но не знам, кой би изпълнил това, което трябва да бъде направено!Лошото е, че не виждам вие да давате смислен отговор на същия този въпрос

Коментар

напишете си идеите и вижданията за по - нататъчното развитите на държава.Един сценарий реален да напишете за развитието на България и някой, който ще може да го осъществи...кой ви е алтернативата, кое ви е управлението, кое е реалността и т.н.
                      Kuku написа:
                      Аз не мога!Ти можеш ли да напишеш нещо такова?
                      Kuku написа:
                      Аз ви казвам, че знам, какво трябва да се направи, но не знам, кой би изпълнил това, което трябва да бъде направено! Лошото е, че не виждам вие да давате смислен отговор на същия този въпрос
                      За мен "Аз не мога" не звучи като "че знам какво трябва да се направи" с риск да се хванем за думата... Пък колега може би не си с правилните очила за да видиш отговора ни. :D И сериозно след като ни оприличавате към някаква партия има ли смисъл? Аз каквото и да ти отговоря има определени хора тук, които са като латерни и си повтарят едно и също, на тях ли да отговоря или на ония дето живеят в телевизора, или този,който ме пита кое е Европа, на оня с кибапчитата и на него ли,те ще ме разберат ли, някой беше казал, че метрото е безполезно.Сега децата ти като започнат да учат турски и започнат да се раздават помощи на малцинствата според боря деца(демек 10 циганчета, за които ще плащаме аз,ти и вс останалии, демек циганите ще правят двойно повече, за да получават повече),повтаряй си какво те дразни от герб,това е само за няколко дни, а те имат цели 4години.Или да Ви го разкажа , защото всички мразите БСП и БКП, но сте достатъчно бездушни да ги оставите да ни управляват в коалиция с турци и националисти, което само по себе си звучи налудничаво. "Какво искаме ???? --- НЕ ЗНАЕМ!!!!! Кога го искаме??? --- Веднага!!!!"Това се отнася за вас....
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Жлъчка храчите герберите ей... А това е само началото. :D
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Жлъчка храчите герберите ей... А това е само началото. :D
                          Браво Кире ! Сега да ги видим герберите какво ще кажат, след като за няколко години построим Белене и токът стане две стотинки киловата . Снощи Орешарников се изпусна по въпроса с договорите, че били подписани некадърно ама не спомена от кого бяха подписани и кое правителство Цацарчето и той взе да дава на заден ход казвайки по въпроса с подслушванията, че се чака експертизата какво ще покаже защото за момента не разполага със сигурни данни за неправомерно подслушване . И так далше ........... :D
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Напротив, "Цацарчето" каза, че имат неопровержими доказателства за престъпление - неслучайно и официално поиска вече имунитета на ЦвЦв.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Kuku написа:
                              Аз ви казвам, че знам, какво трябва да се направи, но не знам, кой би изпълнил това, което трябва да бъде направено!Лошото е, че не виждам вие да давате смислен отговор на същия този въпрос
                              Да, аз със сигурност не знам кой е в състояние да направи това. Кой е в състояние да отстоява единствено и само интересите на страната и дали това е възможно. Защото да управляваш държавата не е като да управляваш фирма с 5 човека. Ти си зависим от страшно много хора, като всеки един от тях може да ти забие нож в гърба. Защото българите в голямата си част са такива - алчни, безскрупулни, ще продадат и майка си за няколко сребърника. Но знам друго със сигурност - много по-добре за държавата е да я управлява ГЕРБ, отколкото новата триглава ламя. Може и да има по-добър вариант от ГЕРБ, естествено, но реалностите са такива. Гледаме все пак кой реално може да вземе властта, а не да ми посочвате Костов, който събира с триста зора 1 процент. Не че не искам Костов да замени Болен в парламента, но няма как.
                              kiro_of_the_day написа:
                              А това е само началото.
                              Прав си само началото е. Изобщо комунягите имам чувството, че работят за ГЕРБ напоследък. С такива темпове започнаха да се осират, че не е истина. Вече Орешарски "усещал", че ще е по-изгодно да строим Белене... Състоянието на държавата било по-лошо токолкото мислел... Ама нали вие мрънкахте, че ГЕРБ се оправдават с предишните? Ама то май и много хора от тоя форум мрънкаха за същото? Къде сте сега? Защо не сте толкова критични към новото правителство? Какво мислите за министрите и че всеки е някой на някой? Хм, много сте мълчаливи критиците тези дни или просто сте доволни?
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

sugarboy написа:
                                Напротив, "Цацарчето" каза, че имат неопровержими доказателства за престъпление - неслучайно и официално поиска вече имунитета на ЦвЦв.
                                Значи гледаме различни телевизии тогава .
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X