Много хора биха се учудили на това, което се случва в нашата страна, как е възможно партии, които имат идеологични разлики да се коалират.
Това се случва и в световен мащаб - провери
Това е цитат, нe мое твърдение, а ако трябва да проверявам не знам в коя държава раята са се коалирали с поробители :P Пък и от цялата статия надали това е най - важния извод :D
Това е цитат, нв мое твърдение, а ако трябва да проверявам не знам в коя държава раята са се коалирали с поробители Пък и от цялата статия надали това е най - важния извод
...Което ще потвърди твърденията на дедите, бащите ни, а вече и на нас по-узряващите, че живота е една голяма лъжа и нищо не трябва да се приема на сериозно и за безпрекословно истинно. Най-болезненото и пагубното за нацията ни са хората, които се отнасят прекалено сериозно... със себе си. Хората, които се мъчат да ни вменят "значимостта" си без да усещат жалкото си амплоа.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Утре ще видим каква е схемата. Никой и не подозира, че няма да се свика правителство. Значи е измислен номера. Струва ми се, че това правителство няма да изкара дълго. Тия не са почнали и взеха да прокарват лобистки закони. А, и какво стана с "експертите", които обещаваха? Кво да я правиш тая сган... Започнаха да си нарушават обещанията преди да са гласували кабинета. Прави ли ви впечатление как гнусния съсел всеки път като застане пред камерата се оправдва с "разрухата" оставена от Борисов? С други думи и оправданието за бъдещия провал го имаме вече...
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Такаа първите протести започнаха...така че Другари, а честито!!! Както някой беше написал някъде "ако през ’97 успяхте да излезете през задния вход, сега това няма да ви помогне"
Един от Атака се е регистрирал...Явно бая солидно плащане а паднало на Болен, щом се гъзи толкова. А и не може да не осъзнава, че това е тяхното политическо харакири.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Болен се е регистрирал... Сега сигурно, за да е пълен цирка ще гласув "против" кабинета. :D
nikolce написа:
niko09 написа:
Ибрикчиите Атака, еничарите БСП и султан Местан съставят правителство "за чиста и свята република" - така може да се опише...
Извини се!
Между другото в анкетата за изборите 25 човека са гласували за "Атака". Къде се губите? Кажете кои сте и какво мислите сега за "вашите" хора. Интересно ми е.
Гласът от "Атака", който осигури това заседание днес, е моят глас. Това каза лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна."За разлика от ПП ГЕРБ аз съм отговорен човек, последователен и отговорен. Какво щяхте да спечелите, ако бяхте провалили това заседание днес? На което са президентът, патриархът, представители на всички държави, които са наши партньори", допълни лидерът на "Атака".
Лелеееее, тоя няма ли да го освидетелстват за шизофрения поне? За кои представители на наши партньори говори? За тези, които преди седмица наричаше охранени чичковци с големи бузи ли?
Коментар