Вижте, ако ще ми извъртате думите, направо може да си гледате работа и да се кланяте на когото си искате, без да го натрапвате наоколо, типично по ГЕРБерски.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е добре, колко хора ще се съгласят,че метрото е простотия и че Бойко си построил пътя до морето и до Банкя.Не съм казал, че са света вода,ноДай да си говорим сериозни неща. Сравняваш 2008 с 2013, което е смешно от всяка гледна точка.Да може да не са ти повишили дохода, но го запазиха, когато други държави фалираха или не е така ?Не е нужно да си магистрат по икономика, за да разбереш.И също да разбереш какво е монопол и какво е картел , защото преди писа, че служим на монополите.А договор без клауза за прекратяване как се разваля?Като нямаш държавни регулатори, няма как да имаш нормални цени.Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
Kuku написа:Напротив - работата и разходите ми се увеличават, но доходите ми намаляват в последните две годиниИскаш да кажеш, че при доказано неизпълнение/нарушение по договорите, те не могат да бъдат прекратени?Мисля, че започваме да тъпчем на едно място....
Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
И малко да ти отговоря:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист? -> Защо преди 3 или 4 години в България Министър на вътрешните работи чете СРС-та и обвинява ЛЕКАРИ в престъпление, без да има влязла в сила присъда?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа? -> Защо преди 3 години МВР пуска запис, в който се вижда и чува как прокурор нарича някого "Абсолютен престъпник", като това има право да го каже единствено българсия съд?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ? -> В българският парламент няма турски депутати. Всички са български граждани.Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали -> Хайде да мислим мащабно?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
pecata написа:Kuku написа:niko09 написа:....style34 написа:....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
niko09 написа:Kuku написа:Напротив - работата и разходите ми се увеличават, но доходите ми намаляват в последните две годиниИскаш да кажеш, че при доказано неизпълнение/нарушение по договорите, те не могат да бъдат прекратени?Мисля, че започваме да тъпчем на едно място....
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:И малко да ти отговоря:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист? -> Защо преди 3 или 4 години в България Министър на вътрешните работи чете СРС-та и обвинява ЛЕКАРИ в престъпление, без да има влязла в сила присъда?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа? -> Защо преди 3 години МВР пуска запис, в който се вижда и чува как прокурор нарича някого "Абсолютен престъпник", като това има право да го каже единствено българсия съд?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ? -> В българският парламент няма турски депутати. Всички са български граждани.Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали -> Хайде да мислим мащабно?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
niko09 написа:Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден за атентат, но не е в затвора?И като са български граждани, защо агитират на турски език ?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:И малко да ти отговоря:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист? -> Защо преди 3 или 4 години в България Министър на вътрешните работи чете СРС-та и обвинява ЛЕКАРИ в престъпление, без да има влязла в сила присъда?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа? -> Защо преди 3 години МВР пуска запис, в който се вижда и чува как прокурор нарича някого "Абсолютен престъпник", като това има право да го каже единствено българсия съд?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ? -> В българският парламент няма турски депутати. Всички са български граждани.Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали -> Хайде да мислим мащабно?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Lane Staley написа:niko09 написа:Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден за атентат, но не е в затвора?И като са български граждани, защо агитират на турски език ?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар