Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте, ако ще ми извъртате думите, направо може да си гледате работа и да се кланяте на когото си искате, без да го натрапвате наоколо, типично по ГЕРБерски.....

Коментар

Kuku написа:
      Вижте, ако ще ми извъртате думите, направо може да си гледате работа и да се кланяте на когото си искате, без да го натрапвате наоколо, типично по ГЕРБерски.....
      И ти като Съргей по гръб не падаш, типично като БСП и ДПС, без да ти го натрапвам
      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Работата е там, че аз съм съгласен с вас за БСП, СДС, ДПС, НДСВ...... НО вие не сте съгласни с мен за ГЕРБ!!!От каква гледна точка - само вие си знаете..... и за съжаление не можете да обясните другиму

Коментар

Е добре, колко хора ще се съгласят,че метрото е простотия и че Бойко си построил пътя до морето и до Банкя.Не съм казал, че са света вода,ноДай да си говорим сериозни неща. Сравняваш 2008 с 2013, което е смешно от всяка гледна точка.Да може да не са ти повишили дохода, но го запазиха, когато други държави фалираха или не е така ?Не е нужно да си магистрат по икономика, за да разбереш.И също да разбереш какво е монопол и какво е картел , защото преди писа, че служим на монополите.А договор без клауза за прекратяване как се разваля?Като нямаш държавни регулатори, няма как да имаш нормални цени.
          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

и кои са тия фалирали държави, че да ги оплачем дружно тук?! относно висшето образование, мани го бойко кво ти разправя там "ние сме прости хора и вие сте прости хора...бля-бля". по-добре си е с магистратура, даже и да поизгубиш малко от блаженството на невежите
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Напротив - работата и разходите ми се увеличават, но доходите ми намаляват в последните две години Искаш да кажеш, че при доказано неизпълнение/нарушение по договорите, те не могат да бъдат прекратени?Мисля, че започваме да тъпчем на едно място....

Коментар

Kuku написа:
                Напротив - работата и разходите ми се увеличават, но доходите ми намаляват в последните две години Искаш да кажеш, че при доказано неизпълнение/нарушение по договорите, те не могат да бъдат прекратени?Мисля, че започваме да тъпчем на едно място....
                Искам да ти кажа за ония засекретените договори,за въпросните електроразпределителни дружества или пък за аец Белене.Така че като седнем аз,ти и още някой и се разберем под коя цена няма да падаме, ние си изпълняваме задълженията по договорите, а това какво сме се разбрали е трудно доказуемо.
                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

И малко да ти отговоря:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист? -> Защо преди 3 или 4 години в България Министър на вътрешните работи чете СРС-та и обвинява ЛЕКАРИ в престъпление, без да има влязла в сила присъда?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа? -> Защо преди 3 години МВР пуска запис, в който се вижда и чува как прокурор нарича някого "Абсолютен престъпник", като това има право да го каже единствено българсия съд?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ? -> В българският парламент няма турски депутати. Всички са български граждани.Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали -> Хайде да мислим мащабно?
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Не виждам привърженици на Атака тук След вчерашния цирк в Парламента и снощи по Канал 1 Сидеров е направо за лудницата
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

pecata написа:
                      Kuku написа:
                      niko09 написа:
                      ....
                      style34 написа:
                      ....
                      Момчета, аз се отказвам от този диалог - спрете да се хващате за по една думичка и мислете мащабно!ГЕРБ не направи абсолютно нищо, за да подобри живота на хората, а вие се кланяте на Бойко....
                      Моя живот се е подорбил в последните 4 години.Вие от името на на много хора ли говорите или само от ваше име!?
                      И моя живот се подобри осезателно през последните 4 години.Но работя като съдебен изпълнител, което означава, че живота на адски много хора се е влошил осезателно. Като съдя по броя на делата в кантората преди и по време на Боко - точно 6 пъти!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

niko09 написа:
                        Kuku написа:
                        Искам да ти кажа за ония засекретените договори,за въпросните електроразпределителни дружества или пък за аец Белене.Така че като седнем аз,ти и още някой и се разберем под коя цена няма да падаме, ние си изпълняваме задълженията по договорите, а това какво сме се разбрали е трудно доказуемо.
                        Защо Бойко вместо да преразгледа /или поне да се опита, или да постави въпроса/ тези договори, продаде и останалата държавна част от ЕРП-тата?
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
                          И малко да ти отговоря:Защо в 2013 година в България депутат налита да бие журналист? -> Защо преди 3 или 4 години в България Министър на вътрешните работи чете СРС-та и обвинява ЛЕКАРИ в престъпление, без да има влязла в сила присъда?Защо в 2013 година в България депутат налита да бие полицай, това ли е човекът избран от народа? -> Защо преди 3 години МВР пуска запис, в който се вижда и чува как прокурор нарича някого "Абсолютен престъпник", като това има право да го каже единствено българсия съд?Защо турски депутат от българския парламент , ще съди България, заради глоба за това, че агитира на турски ? -> В българският парламент няма турски депутати. Всички са български граждани.Айде дайте да мислим мащабно, ама само на приказки , нали -> Хайде да мислим мащабно?
                          Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден , но не е в затвора? Нали все за съд и за затвор говоришКоя партия не го вкара в затвора?Кой отмени решението на Върховния административен съд относно
                          Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

niko09 написа:
                            Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден за атентат, но не е в затвора?И като са български граждани, защо агитират на турски език ?
                            E хайде надраснете го това.Типичното оправдание за малки деца и ББ - ама, госпожо, той и Гошки така прави...А колкото до това, защо някой е осъден, а не е в затвора, доколкото знам съдът издава присъда, а МВР се грижи за изпълнението и. Т.е. питай Цвъки
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                              Аз тук отговори не виждам. Само една безполезна констатация, която обаче също не дава отговор на поставения въпрос. Така де, това и очаквах от теб.[quote:34285cbbb7="niko09"]Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден , но не е в затвора? Нали все за съд и за затвор говоришКоя партия не го вкара в затвора?Кой отмени решението на Върховния административен съд относно
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Lane Staley написа:
                                niko09 написа:
                                Мислиш ли ?Защо Румен Петков се срещаше с братя Галеви?Защо друг депутат от турска партия е осъден за атентат, но не е в затвора?И като са български граждани, защо агитират на турски език ?
                                E хайде надраснете го това.Типичното оправдание за малки деца и ББ - ама, госпожо, той и Гошки така прави...А колкото до това, защо някой е осъден, а не е в затвора, доколкото знам съдът издава присъда, а МВР се грижи за изпълнението и. Т.е. питай Цвъки
                                Що да го надрасваме това , за теб години и управление преди ББ нямало ли или не е изгодно да се коментира?
                                Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Working...
                                X