А, да извинявам се. Ето го малко "побългарено" - http://ydara.com/index.php?option=co...rticle&id=2237
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mupo написа:А, да извинявам се. Ето го малко "побългарено" - http://ydara.com/index.php?option=co...rticle&id=2237The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
dudulia написа:Кой път до морето? Направено в София, Бургас и СЗ ( понеже след дълги години упраление от други ГЕРБ успяха да спечелят кметските избори там, та решиха да покажат как строят,когато са те на власт)?А останалата част от България? А населението на страната? А бизнеса в страната? Ако направеното от едно правителство се измерва само с една южна дъга( и то не завършена) и един лот от магистрала, то това е пълен срам за това управление. Излезте извън България, вижте как и с какви темпове се строи и тогава има смисъл да говорим дали са направили много,малко или нищо.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?
Коментар
-
style34 написа:В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
style34 написа:В крайна сметка аз това казвам - не отричайте това, което реално е направено. Аз живея в София от 11 години. От Ямбол съм. До скоро нямаше магистрала Стара Загора - Ямбол. Тази отсечка беше доста неприятна за пътуване и много опасна заради псевдо състезатели и скапаняци с тирове. Аз лично съм се измъквал на косъм от може би най-лошото не веднъж. Е като е толкова лесно и нищо работа защо никой не го направи? За пътя около петолъчката и летния ад да говорим ли? Е добре де, нищо не било. Е що не го направи никой досега? Че това някой дава ли си сметка, че са реално спасени животи, освен спестените разходи, които са милиони годишно?
Коментар
-
Ето ви една интересна гледна точка на нещата, върху която си струва да помислят сляпо вярващите: http://tv7.bg/predavaneto//video/?id=9749344Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
nai7 написа:Какво открадна Бойко питам аз?
Коментар
-
Immortal написа:nai7 написа:Какво открадна Бойко питам аз?
Коментар
-
style34 написа:slonikon написа:абе, на мен винаги ми е било интересно, тия, дето наричате инакомислещите "гербомразци" (ГЕРБ-хейтъри :D ), себе си как се наричате? щот тъкмо бях решил, че трябва да сте "герболюбци" (демек ГЕРБ-лавери) и сега чета, че се чувствате "гербонаймалконехаресвачи" (ГЕРБ - лессдонтлайкъри).браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар