Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То всичко е хубаво, дайте като сравняваме и съпоставяме някой да е при еднакви и равни други условия ???!!!!!Та тогава се виждат разликите.ФОНДОВЕ : http://www.eufunds.bg/document/2042 , малко се разминава от статията
    Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

На луд откачен народ като нашия най вероятно си му трябва още по луд и откачен лидер, тЪ по тая логика единствения човек за тоя пост е Воленчо, на мен ще ми бъде много интересно да стане премиер и да погледаме пак саир и да видим на къде ще отиде тая скапана държава, защото само той не ни е управлявал до сега
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        На луд откачен народ като нашия най вероятно си му трябва още по луд и откачен лидер, тЪ по тая логика единствения човек за тоя пост е Воленчо, на мен ще ми бъде много интересно да стане премиер и да погледаме пак саир и да видим на къде ще отиде тая скапана държава, защото само той не ни е управлявал до сега
        Ти сериозно ли??
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          didich написа:
          Ти сериозно ли??
          С тея ехидните усмивки надали е сериозен
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не се знае от коя трънка може да изскочи заек. :D :D Какво пък ако Сидеров стане Министър Председател ? Може пък да станем много по богати .
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

niko09 написа:
              Той колегата , защото иска нормална държава и за това отиде да подкрепи БСП....
              Ако говориш за мен (а явно е така, щом използваш моите думи), не разбрах кое те накара да мислиш, че подкрепих БСП на отминалите елементарни избори?

Коментар

ele написа:
                didich написа:
                Ти сериозно ли??
                Ами защо пък не, всички които в момента се класираха в парламента вече са управлявали с изключение на Воленчо, и им видяхме келепира, както каза Коцев - знае ли човек от къде ще изкочи заека.Според мен след като една партия е минала през парламента и не си е свършила работата не би трябвало вече да влиза в парламента, а тук за 20 години какво наблюдаваме - едни и същи партии се въртят през 4 години и само си подават кокала, е питам аз как ще се оправим като се въртят едни и същи хора с едни и същи идеи за лапачка.Теб като те съкратят от работа, поради факта, че не си вършиш работата, след като мина известен период от време очакваш ли стария работодател да ти се обади и да те покани да работиш пак при него .... май не, поне на мен не ми се е случвало.ТЪ по тая логика предложих да видим саира на Воленчо, но спокойно няма кой да го пусне да управлява, защото другите партии така са се хванали за кокала, че няма да го пуснат и следващите 20 години, ние да му мислим.Скоро май ще пожелаем лека и пръст на държавицата, който избяга се спаси със сигурност, ние тука ще бутаме ден за ден.Не ми се мисли пък какво ще е времето след 25-30 години, когато дойде време да се пенсионирам, тогава ще сме 7 милиона пенсионери /ако доживеем до пенсия/ и около 200 хиляди работещи - честито на печелившите
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  ele написа:
                  didich написа:
                  Ти сериозно ли??
                  Ами защо пък не, всички които в момента се класираха в парламента вече са управлявали с изключение на Воленчо, и им видяхме келепира, както каза Коцев - знае ли човек от къде ще изкочи заека.Според мен след като една партия е минала през парламента и не си е свършила работата не би трябвало вече да влиза в парламента, а тук за 20 години какво наблюдаваме - едни и същи партии се въртят през 4 години и само си подават кокала, е питам аз как ще се оправим като се въртят едни и същи хора с едни и същи идеи за лапачка.Теб като те съкратят от работа, поради факта, че не си вършиш работата, след като мина известен период от време очакваш ли стария работодател да ти се обади и да те покани да работиш пак при него .... май не, поне на мен не ми се е случвало.ТЪ по тая логика предложих да видим саира на Воленчо, но спокойно няма кой да го пусне да управлява, защото другите партии така са се хванали за кокала, че няма да го пуснат и следващите 20 години, ние да му мислим.Скоро май ще пожелаем лека и пръст на държавицата, който избяга се спаси със сигурност, ние тука ще бутаме ден за ден.Не ми се мисли пък какво ще е времето след 25-30 години, когато дойде време да се пенсионирам, тогава ще сме 7 милиона пенсионери /ако доживеем до пенсия/ и около 200 хиляди работещи - честито на печелившите
                  Колега пропуснал си нещо. 7 милиона пенсионери и единствените работещи ще са мангалите - много ще е интересно ...

Коментар

Мда забравих да направя разбивка, че от тия 7 милиона 4 милиона ще се от ромски произход и тогава майка и жална на България, защото ще ни управляват цигани и турци, а те като дойдат на власт може да сменят и името на държавата
                    punto HGT

Коментар

didich написа:
                      Мда забравих да направя разбивка, че от тия 7 милиона 4 милиона ще се от ромски произход и тогава майка и жална на България, защото ще ни управляват цигани и турци, а те като дойдат на власт може да сменят и името на държавата
                      Обаче погледни на това от светлата му страна. Тогава ние българите ставаме малцинство и кеф - не плащаш данъци, живееш на помощи и т.н. Според мен това са основни права на тези от малцинствата. Абе светло бъдеще ни чака.

Коментар

С тази разлика, че тогава ще ядем тояга

Коментар

защото ще ни управляват цигани и турци
                          То до сега като ни управляваха българи пък какво ????

Коментар

Нещо сбърках прогнозата. По всичко изглеждаше, че след Бойко ред е на Стоичков за премиер...
                            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Няма, няма. Орешарски - седенката. Местанчо ще му дърпа конците. И ушите, ако се обърка някъде.Ама гледам 120 мандата има. Сега Станишев ухажва Боленчо. Довчера беше заплаха за националната сигурност, сега били отворени за всеки... ей тва комунягите да се докопат до кокала са готови на всичко.Ще бъде върха Атака да подкрепят правителство на БСП и ДПС...
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Искам едно уточнение да направя. Има болшая разлика от комунисти и от социалисти. Тъй че когато пишете за Станишев казвайте за социалистите.Комунистите бяха съвсем други хора .

Коментар

Working...
                                X