По темата :Питали радио "Ереван":- Вярно ли е, че при комунизма ще могат да се поръчват продукти по телефона?Радиото отговаря:- Вярно е, но ще ги дават по телевизията! След 30-на години ще се навършат 100 години от управлението на партията майка. Прогреса е налице
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
http://dnes.dir.bg/news/podslushvane...съчната кула продължава да се разпада... Няма да коментирам повече, да не кажат пак тука някои че съм поднасял тенденциозно.Имате глави на раменете си - ползвайте ги, ако знаете за какво.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И аз да съм и аз ще ги подслушвам. С тия пребоядисани троянски коне на никой не можеш да имаш доверие.Между другото и аз вече не знам - дали наистина Цветанов е "лошият" и Борисов дори не може да го разкара или му кроят шапка?Станишев много го плюе, което го издига малко в очите ми, но щом и неговите започнаха да мрънкат... Макар че къде със заплахи къде с много пари всеки може да говори разни неща...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
http://news.ibox.bg/news/id_1022710910Хора, за какво говорим... :DВодачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева подаде жалба в РИК заради посегателство от страна на активисти на ГОРД върху плакатите на партията. В нощта срещу четвъртък хората на Слави Бинев са залепили своя номер в бюлетината върху плакатите на ГЕРБ.,,Скандално е, че ГОРД използват наши предизборни материали, за да заблуждават избирателите и да търсят подкрепа за наша сметка. Това обаче не ме учудва, тъй като ГОРД е поредната партия-еднодневка, която паразитира върху чужд гръб и използва нечистоплътни хватки, за да отклони гласове от ГЕРБ", категорична е Караянчева.,,Нашите членове и симпатизанти чудесно знаят, че ГЕРБ е с номер 15 в бюлетината и няма да позволят да бъдат подведени. Жалко е обаче, че някои политически формации разчитат на евтини рекламни трикове, за да печелят дивиденти и по този начин опорочават положителния тон на кампанията", коментира още Караянчева."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Найденов бил усещал...Това ли го кара да е сигурен, че бил подслушван? Смях!Били си оставяли телефоните в друга стая... ще падна. Това се прави ВИНАГИ, когато има среща на високо равнище или се дискутират въпроси от национално значение или свързани с нац. сигурност. Това се прави откакто има телефони със "умен" софтуер, а не откакто ГЕРБ е на власт.Телефоните се оставят (изключени!!) в друга стая, не защото Цветанов подслушвал, а защото ВСЕКИ (наш или от чужда държава), имащ политически, икономически или каквито и да са интереси, може да подслушва. И се прави. Не разбрах само как това доказва, че точно Цв. Цв. подслушвал. И на мен не ми е приятен този човек, но имам глава на рамене ти си, а не политически плакат.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Найденов бил усещал...Това ли го кара да е сигурен, че бил подслушван? Смях!Били си оставяли телефоните в друга стая... ще падна. Това се прави ВИНАГИ, когато има среща на високо равнище или се дискутират въпроси от национално значение или свързани с нац. сигурност. Това се прави откакто има телефони със "умен" софтуер, а не откакто ГЕРБ е на власт.Телефоните се оставят (изключени!!) в друга стая, не защото Цветанов подслушвал, а защото ВСЕКИ (наш или от чужда държава), имащ политически, икономически или каквито и да са интереси, може да подслушва. И се прави. Не разбрах само как това доказва, че точно Цв. Цв. подслушвал. И на мен не ми е приятен този човек, но имам глава на рамене ти си, а не политически плакат.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
nikolovvd написа:Като минат изборите пак ще седнат на една софра да ядат и пият. Ще забравят дори от коя партия са били. Само да изчакаме да свърши шоуто след две седмици.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Днес-нова серия: http://dnes.dir.bg/news/izbori-2013-13741704?nt=4VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Добре де, щом подлсушват Борисов, значи той наистина излиза, че е цвете. И го подслушва или Цветанов или някой друг, зад гърба на Цветанов. И като знаем похватите на БКП...Баси машината - ГЕРБ слушали всички, а само срещу тях вадят записи и компромати. Ей това БКП-то не си поплюва.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Кой сега е извадков или тенденциозен? Найденов казва, че Цветанов е разказвал за случки, за които е нямало как да знае освен с подслушване.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:kiro_of_the_day написа:Кой сега е извадков или тенденциозен? Найденов казва, че Цветанов е разказвал за случки, за които е нямало как да знае освен с подслушване.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Слушайте:https://soundcloud.com/aferabgAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Бати смеха...Борисов е признал, че подобен разговор е воден, но според него не МВР, а Станишев го бил подслушал и записал.Явно той намира такова поведение и прочее за нормално...За него тука нередното е, не че са наговорили един куп глупости, не начина на действие и упражняване на политика, не че е записан, а че не го е записало МВР явно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар