Днес Правителството в оставка ще даде нова концесия за добив на инертни материали на фирма ръководена от Николай Вълканов - човека платил над 1 000 000 лв. хонорар на Ахмед Демир Доган за Цанков камък...Целия останал цирк е само за пред телевизора!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Качеството на пътищата в България заема 129-о място в света. Това обявиха експертите от Световния икономически форум в своя отчет за глобална конкурентоспособност на държавите (2012-2013 г.), който бе официално публикуван.
Колко са тия "експерти", от къде черпят информация, били ли са в една десета от страните, които оценяват и какъв процент от пътищата са минали в тези държави, за да дадат обективна оценка? Ей с такива милион класациики от знайни и незнайни рейтингови, социологически и всякакви компаниики се формира общественото мнение. И все пак сега сме 129-и, миналата година 135-и, значи се подобрява положението.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Днес Правителството в оставка ще даде нова концесия за добив на инертни материали на фирма ръководена от Николай Вълканов - човека платил над 1 000 000 лв. хонорар на Ахмед Демир Доган за Цанков камък...Целия останал цирк е само за пред телевизора!
Още преди две три седмици имаше снимки на построена сонда в Северна България, за добив на шистов газ. Това че Боко Главата си говори разни неща по телвизУро, не значи че е вярно. Абе "нема такъв цирк". :D
http://www.webcafe.bg/id_137132684_Nali_gi_videh_Obshtestvenitsi*_"След 23 години политически експерименти, вместо пазарна икономика и парламентарна демокрация, българското общество получи "пазарна демокрация" и "парламентарна икономика"."
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Още преди две три седмици имаше снимки на построена сонда в Северна България, за добив на шистов газ. Това че Боко Главата си говори разни неща по телвизУро, не значи че е вярно. Абе "нема такъв цирк". :D
Извинявай колега, но ми стана интересно, ти колко сонди за шистов газ си виждал и по какво се отличават от конвенционалните? Щото аз на писания на полуграмотни журналисти не вярвам!П.П. Преди време, в един вестник, беше публикувана снимка на къща на морето като собственост на небезизвестен български политик. Няма лошо, освен, че беше снимана моята къща, а аз нито съм известен, нито политик. Та така.
Ох Виж не съм експерт по сондажи, сонди и т.н., това със сигурност. Виж за грамотен, определено съм полуграмотен. За снимката .... как да ти кажа, изтрита е от едни админи, на една "социална" мрежа. Удобно нали Те, админите, трият доста неща, например снимки от застрояване на Иракли, текстове за Баба Марта, сондажи насред полето, та така Иначе ти обещавам, че ще се свържа с човека направил снимките и лично ще ти ги пратя . Съгласен. Надявам се не е снимана личната сонда на някой "съфорумник" .
Приятелю, обвиних в полуграмотност журналистите, не теб! По мое мнение се вкарваш в "теория на конспирациите", но това е твое право и не съм човек, който може да те съди. Успех! П.П. В интерес на истината, силно се съмнявам в компетентността на фотографа, що се отнася до сондажни кули, шистов газ и т.н.
Коментар