Е нали го гледахме този филм. НДСВ нали бе нова партия, с нови лица, т.нар. юпита докарани от вън и какво стана? "Оправиха" ни за 800 дни, построиха си по няколко хотела на Черноморието, дадоха на царя горите на България и си отидоха. Герб не са ли нови лица? Освен Лъчо други стари муцуни нямаше. И пак народа си остана беден. Забелязвате ли, че след всяко правителство на БСП, поне 8 години не можем да се оправим. Три правителства - на Луканов, Виденов и Станишев, след като сдадат властта, България все е на дъното.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не мога да не споделя току що в директното включване от протестите мина едно момиче ,бъдеща "българска майка юнашка" и държеше да покаже,че може да показва среден пръст на камератаТа това ли са протестиращите???
Г)Тези хора ли ще имат адекватни искания и ще участват в управлението ?
Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
nikolovvd говоря за приемане на закони чужди нам, и хора чужди нам да следят за тяхното изпълнение. Друг е въпроса, че най-вероятно, ще ни изненадат отзад. Пак казвам, преди да ни приемат в ЕС, се говореше за такова нещо. Просто ние сме си ТБС-и, и не знам защо хората тук се заблуждават, че навън са глупаци. Ниско образовани, ниско квалифицирани са над 50% от населението. Виж само на протестите, че имаше деца за бога !!! Откъде някой младеж на 15-16 години, знае кое е по-добре за него? Ами за другите? Какво е видял той от живота, че да се опитва да се разпорежда с живота на другите? Не ме разбирайте погрешно, аз съм за протести, и съм ходил на протести. Е не толкова модерни като тези, ама на дребни протестчета присъствах. Само едно знам, заради серГЕЙ-чо всички стай където се гледа телевизия, потънаха в мазнина. Толкова мазно нещо не бях виждал, след бай Ал. Лилов. Може спокойно да си смени фамилията на Мазнислав
. Чак очилата не му се потят
Коментар
-
Mupo написа:Откъде някой младеж на 15-16 години, знае кое е по-добре за него? Ами за другите? Какво е видял той от живота, че да се опитва да се разпорежда с живота на другите?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Е нали го гледахме този филм. НДСВ нали бе нова партия, с нови лица, т.нар. юпита докарани от вън и какво стана? "Оправиха" ни за 800 дни, построиха си по няколко хотела на Черноморието, дадоха на царя горите на България и си отидоха. Герб не са ли нови лица? Освен Лъчо други стари муцуни нямаше. И пак народа си остана беден. Забелязвате ли, че след всяко правителство на БСП, поне 8 години не можем да се оправим. Три правителства - на Луканов, Виденов и Станишев, след като сдадат властта, България все е на дъното.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Единственото което трябва да постигнат протестиращите е че които са били депутати два пъти повече да ги няма в листите. Това Станишев, Доган, Костов, Надето Нейска , Местан , леката картечница Мая ,тежката картечница Кутев,Корумбашев и сие повече не трябва да фигурират в листите . Те 20 години се вмирисаха на столовете в Парламента.
Коментар
-
Мая /ако става въпрос за Манолова/ е депутат само в 2 парламента. Ама прави впечатление за повечеVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Коментар на Владимир Каролев за изборите в Италия: "Бивш комунист, който сега предлага дясна програма (ужким): 29.54%; Берлускони, осъден и чакащ да влиза в затвора: 29.18%; Комедиантът Пепе Грило, който иска да разтури държавата: 25%; Монти, който ги спаси от колапс: 10%.После политиците били виновни...." И нас ни чака горе-долу същото, с малки разлики. Ние си имаме Станишев срещу ББ, само дето комедиантите са ни повече - Янев, Сидеров, Кунева и цялата трупа на ДПС :D
Коментар
-
dudulia написа:Замислил ли си се,че над 90% от лентичките, отрязани от БУДА са по проекти финансирани от ЕС?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dudulia написа:Да ти кажа честно Иван Костов даде най-добри резултати след кризата по времето на Виденов.
Коментар
-
wwalker написа:dudulia написа:Да ти кажа честно Иван Костов даде най-добри резултати след кризата по времето на Виденов.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:wwalker написа:dudulia написа:Да ти кажа честно Иван Костов даде най-добри резултати след кризата по времето на Виденов.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
wwalker написа:Толкова ’добри’, че върна Варна в първи клас... Историята с корабостроителницата е толкова гнусна, че нищо не може да заличи сторената точно от него мизерия. Предприятие, което поддържаше стандарта на града неприемливо висок за интересите по черноморието на столични групировки, да си кажем мафиотски групировки. Искам да го видя във Варна как ще се изправи пред хората и с какви очи ще ги погледне, ама нейсе...’The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Моя човек бат Бойко им подари власта на тепсия и на Станишката и на Костов и на Доган ,но всеки бяга от нея като ужилен.Нали Костов знае как да извади страната от кризата защо не поеме управлението ? Та пак ще опрем до бати Бойко след няколко месеца и тогава дупе да им е яко на протестиращите и техните подстрекатели .
Аз още не съм му свалил плаката в сервиза си . :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар