Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общополитическа... и общоикономическа...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
avvasilev написа:За България ... сега какво ще кажеш, а?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
И к’во излиза:Бойко = злеСтанишев (Доган+Кунева)= много злеАко не искаш да ти е зле:Предполагаем избор = Светльо+КостовAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
style34 написа:И тоя дръвник Слави и неговата банда....И ся поканил некъв "експерт" дето му прави душевна чикия и нашия е пред оргазъм..... мъка, мъка........но искам Серното Черноморие да се развие и да привлича по-богати туристи, а още едно летище ще позволи това", каза днес пред "Дневник" Кънчо Стойчев, който е съсобственик в Blacksearama.Той добави, че голф комплексът е бутиков, посещава се от 1000 души на година и не му е нужно летище.Вилното селище трябвало да се издигне между двата голфкомплекса на бившия служител на УБО към ДС и настоящ рекламно-медиен магнат и олигарх Красимир Гергов и на бизнесмените - новобогаташи, формални социолози - господата Андрей Райчев и Кънчо Стойчев.Изумителна комбинация!Голф игрище, до него ваканционно селище, след това друго голф игрище!И пред тях, докъдето поглед стига - море!Необятното Черно море - мина за пари при тогавашният голям интерес към имотите край красивите му брегове.Да получи такова не било никак трудно за външния министър и вицепремиер Ивайло Калфин, обигран в тези неща.
Коментар
-
style34 написа:avvasilev написа:За България ... сега какво ще кажеш, а?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
nikolce написа:Чак гадно да ти стане .avvasilev написа:Аз гласувах за този РЪБ ... виноват!Гласувах за него, защото обеща съд за крадците ... кого осъди?Никого ... За сметка но това се обгради със номенклатурни дъщери и ни ги пробута като експерти ... Бойко е идиот!Аз, Андрей Василев, в пълно съзнание и психично здраве, го декларирам тук и където, по дяволите пожелаете ...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Знаеш ли, досега си мислех, че съм твърде стар за емиграция ... но май не е така!Просто трябва да прочетеш класиците на българската литература и ще ти стане ясно, че това не се дължи на 45 години социализъм ... явно това парче земя е прокълнато!И да ти отговоря на въпроса:Ще гласувам за единствения политик, който е извадил България от криза!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Знаеш ли, досега си мислех, че съм твърде стар за емиграция ... но май не е така!Просто трябва да прочетеш класиците на българската литература и ще ти стане ясно, че това не се дължи на 45 години социализъм ... явно това парче земя е прокълнато!И да ти отговоря на въпроса:Ще гласувам за единствения политик, който е извадил България от криза!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:avvasilev написа:Знаеш ли, досега си мислех, че съм твърде стар за емиграция ... но май не е така!Просто трябва да прочетеш класиците на българската литература и ще ти стане ясно, че това не се дължи на 45 години социализъм ... явно това парче земя е прокълнато!И да ти отговоря на въпроса:Ще гласувам за единствения политик, който е извадил България от криза!
Коментар
-
Около 80% от пишещите тук не са гласували 2 пъти за една и съща партия на парламентарни избори. Ако изобщо са гласували два пъти в живота си.Но иначе са големи политолози, социолози, икономисти, финансисти и изобщо енциклопедисти от класа. Крещят като Бай Ганю "Всички са маскари" , засукват доволно мустаци ( без Ele, не знам тя какво засуква, а и не ме интересува ) и се озъртат за следващия месия.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Ти какво очакваш? Кое е по-приятно, да казваш ’пак ме излъгаха’ или ’аз нали ви казах’? За някои хора е много важно да се изнесат от ’масата, тълпата и овцете’, да сочат и да хихикат ’прав бях! Прав бях!’. За целта обаче трябват универсални тези. Примерно ’хората не знаят какво искат’, ’всички са мързеливци’, ’тревата е зелена’, ’дърветата имат клони’. И след това чакат, като видят дърво крещят ’прав бях! Прав! Не съм лузер като другите, ето, ето, КЛОНИ! Прав бях!’. Ей това са тези ментори, дето ни обясняват тука, пък ние не ги разбираме.
Коментар
-
ls1 написа:И каква стана тя? Целия форум иска да гласува за Костов, ама нямало смисълThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Не са само тримата, с мен са четирима От както съм станал на 18 години, винаги гласувам задължително и винаги за един и същ.Покрай лични събития леко пропуснах и протестите, и дискусията...Протестите трябва да бъдат синдикални, насочени към работодателите (които, повярвайте, печелят на наш гръб много ПОВЕЧЕ от ЕРП-тата). За достойно заплащане на труда ни.А цените на тока, водата, млякото, хляба, тортите, кифлите, слънчогледа, доматите и т.н. няма да ни правят впечатление.Това е моето мнение.А относно територията между Черно море и Тимок и Дунав и Родопите - Андрей е прав. По-наивен и по-видиотен народ от този едва ли някъде има.Срам ме е че съм част от него.Който иска да се обижда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар