Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общополитическа... и общоикономическа...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Общополитическа... и общоикономическа...

sok1 написа:
    Румен_Хинчев написа:
    2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .
    Не знам за коя практика говориш и кои са тези ВСИЧКИ страни, но в Гърция, Италия, Малта, Швеция, Латвия, Финландия, Словения, Франция и Холандия има ЧАСТИЧНА забрана за пушене, т.е. допуска се пушене в обособени помещения. цък.
    Тук споменаваш страна , за която ( Италия ) имам достатъчно познания .Къде там в заведенията за обществено хранене има частична забрана ?За летищата - да , има обособени зали за пушачи , ама то там е един навес ( визирам летище Орио ал Серио ( Милано-Бергамо е по-известно ).
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
      sok1 написа:
      Румен_Хинчев написа:
      2. Отстъпва се от една практика действаща във ВСИЧКИ страни-членки на ЕС .
      Не знам за коя практика говориш и кои са тези ВСИЧКИ страни, но в Гърция, Италия, Малта, Швеция, Латвия, Финландия, Словения, Франция и Холандия има ЧАСТИЧНА забрана за пушене, т.е. допуска се пушене в обособени помещения. цък.
      Тук споменаваш страна , за която ( Италия ) имам достатъчно познания ...
      Виновен съм! Но и ти говориш малко наизуст.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Общополитическа... и общоикономическа...

Обичам да съм виновен заедно с интелигентни люде Наздраве !!!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
          Ти май не четеш собствените си писания ...
          Верно ли? Добре, че си ти да ми отвориш очите...
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Докато се вдига пушилка с цигарите, отмениха едно от малкото наистина хубави неща от над 20 г. преход...Само със 72 гласа "за", 17 "против" и седем въздържали се мнозинството в парламента прие на второ четене промяна в Изборния кодекс, с която отпада възможността за преференциален вот. Така на практика вече няма да има възможност гражданите да гласуват за точно определен кандидат от листите на партиите и коалициите от партии. Преди две години, когато парламентът приемаше Изборния кодекс, точно депутатите от ГЕРБ утвърдиха пропорционалната избирателна система с преференциален елемент, което позволява на кандидат, получил 9% посочвания (преференции), автоматично да оглави листата. По този начин се дава право на гражданите да бъдат представлявани от партийните кандидати, които те предпочитат. Ето и цялата новина:http://dnes.dir.bg/news/preferentzia...nt=4Значи пак отиваме на варианта - и магаре да Ви сложим на първа позиция в листата - него ще изберете.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Че то тоя вариант си е от край време. Аз не помня на избори да съм имал възможност за предпочитания към някого в листите И Кирчо за качулка честити ти минус 17 градуса в Кюстендил , та малко да се поохладиш от горещата политическа атмосвера .
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                Че то тоя вариант си е от край време. Аз не помня на избори да съм имал възможност за предпочитания към някого в листите И Кирчо за качулка честити ти минус 17 градуса в Кюстендил , та малко да се поохладиш от горещата политическа атмосвера .
                Благодаря за честитката - те и за толкова си се усещаха, Чинкуечентото милото се беше обледило и отвън и отвътре... А относно другото - щом не помниш -време е да се отказваш от гласуване.

Коментар

Ами и без да искам политиците насила ще ме откажат, защото като гледам листите на всички партии пак се оглавяват от същите стари муцуни.

Коментар

коцев написа:
                    Ами и без да искам политиците насила ще ме откажат, защото като гледам листите на всички партии пак се оглавяват от същите стари муцуни.
                    Мда... Всичките бардаци са със стари . урви.

Коментар

България е отправила искане към САЩ да разположи постоянно свои войски на българска територия. Това е станало по време на среща между военния ни министър Аню Ангелов с представители на Пентагона и на Департамента на САЩ преди десет дни.Ангелов беше част от официалната българска делегация начело с премиера, която посети Белия дом.Мотивът за постоянното присъствие на американската армия на наша територия е да се постигне по-голяма сигурност в региона. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Сега региона е несигурен

Коментар

Абе ако се запукат долу Сирийците, ще стане великото преселение 3-та част. Само дето не знам защо ни е оръжие, а не програма за справяне на наплива от бежанци. Тая година ще е интересна

Коментар

Кой е Петър Божилов -единият от убитите по време на лов... Петър Божилов, известен с прякора Пешо Поялника, е с висше образование от ВИФ ,,Георги Димитров". Бившият гребец е назначен да управлява ,,Национални спортни бази

Коментар

Ами каквото е търсил си го е намерил . Жалко за другия човечец.

Коментар

коцев написа:
                                Ами каквото е търсил си го е намерил . Жалко за другия човечец.
                                И откъде си сигурен, че точно това е станало ?!
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Working...
                                X