Здравейте,бях чел преди време една тема със снимки за един пич дето едно браво го беше разглобил на съставни части и го беше излъскал да светне вътре интериор абе всичко.По какъв ли начин не я търсих и не мога да я намеря.Моля някой ако може да я сподели ще съм му много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не мога да намеря една тема
Collapse
X
-
Re: Не мога да намеря една тема
vlatku написа:Здравейте,бях чел преди време една тема със снимки за един пич дето едно браво го беше разглобил на съставни части и го беше излъскал да светне вътре интериор абе всичко.По какъв ли начин не я търсих и не мога да я намеря.Моля някой ако може да я сподели ще съм му много благодаренFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:vlatku написа:Здравейте,бях чел преди време една тема със снимки за един пич дето едно браво го беше разглобил на съставни части и го беше излъскал да светне вътре интериор абе всичко.По какъв ли начин не я търсих и не мога да я намеря.Моля някой ако може да я сподели ще съм му много благодаренFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Aко знаеш такава тема за типо,аз бих искал да я прегледам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар