По примера на Гугъл плюс, вече и във Фейсбук можеш да споделяш само с отделни кръгове от "приятели". Тъй че не е проблем, Явка, да споделиш снимка от снощния купон само с мен, пък другите дори да не подозират за нея.От друга страна, чувството, че Някой постоянно се опитва да ни следи все повече нараства и у мен. Може и параноя да е, но забелязах как ми изчезват неприятни за властта мнения, особено по време на изборите.Скоро и аз ще "мета".Днес ми попадна много готина фраза: You better face a book than the Facebook.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фейсбук питанка
Collapse
X
-
snake написа:По принцип се сприятелявам само с човеци - реални и познати, а не със страници, форуми, вестници, телевизии, знаменитости. Единствено ФФБ прави изключение . Не обичам да се запознавам с непознати . Периодично трия от списъка хора, за които не се сещам кои са или дълго време нямаме никаква комуникация помежду си. Нищо лично, просто е безсмислено да надиплиш няколко стотин "приятели".Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Мале,мале.Какви времена доживяхме....Да съдим за приятелите си и познатите си по фейсбук и скайп. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 В този форум съм се запознал с много хубави хора и за съжаление се виждам на годината 3-4 пъти с тях.Но това ,че се виждаме рядко или това ,че предпочитам контакта "очи в очи" с тях,по никакъв начин не означава ,че не няма да им се отзова при нужда.Имал съм не един или два случая когато съм помагал на съфорумци с каквото мога,включително и да ми се е налагало отсъствие от работа,харчене на средства които са ми били необходими,ставане посред нощите,ангажиране на контакти с познати и тн.Но никога,ама никога не съм си и помислял ,че един ден уважението ни ще зависи от скайп или фейсбук.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Мале,мале.Какви времена доживяхме....Да съдим за приятелите си и познатите си по фейсбук и скайп. Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 В този форум съм се запознал с много хубави хора и за съжаление се виждам на годината 3-4 пъти с тях.Но това ,че се виждаме рядко или това ,че предпочитам контакта "очи в очи" с тях,по никакъв начин не означава ,че не няма да им се отзова при нужда.Имал съм не един или два случая когато съм помагал на съфорумци с каквото мога,включително и да ми се е налагало отсъствие от работа,харчене на средства които са ми били необходими,ставане посред нощите,ангажиране на контакти с познати и тн.Но никога,ама никога не съм си и помислял ,че един ден уважението ни ще зависи от скайп или фейсбук.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:Immortal написа:Днес ми попадна много готина фраза: You better face a book than the Facebook.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Мале,мале.Какви времена доживяхме....Да съдим за приятелите си и познатите си по фейсбук и скайп. .....Но никога,ама никога не съм си и помислял ,че един ден уважението ни ще зависи от скайп или фейсбук.popara801 написа:Но приятели в днешно време е доста силна дума.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар