Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Nokia X2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнения за Nokia X2

Търся мнения за това телефонче от хора, които са го ползвали, защото ми го предлагат на изплащане по 14 лв. на месец при преподписване на договора. И офертата е до утре. Интересуват ме най-вече следните неща:- Камерата може ли да снима в режим макро? Камерата най-често ще се използва за снимане на текстове и затова е важно.- Във форума на mobilebulgaria прочетох няколко мнения на хора, които твърдят, че при разговор от този телефон се чува ехо и било някакъв дефект на телефона по принцип. Вярно ли е това?- И разбира се - колко издържа нормално батерията? Защото тези 860 mAh не ми вдъхват много доверие.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Ако е 14лв. на месец за 24 месеца, ми се струват много тия 14лв.

Коментар

За 12 месеца е. Абе просто телефонче е, но ако е добро, ще намери употреба между няколкото умни телефона, които имам.

Коментар

snake написа:
        За 12 месеца е. Абе просто телефонче е, но ако е добро, ще намери употреба между няколкото умни телефона, които имам.
        http://www.gsmarena.com/nokia_x2-3304.phpИма няколко снимки за да видиш качеството какво е. 5 мегапиксела му е камерата, но е без аутофокус. Иначе - верно ли ти трябва?
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Така и така ще подновявам договора, защо да не взема и телефон почти за без пари? Ей така, дори само за резерва да се подмята. А и фенерче има, което е тарикатско. У нас на практика нямам надежден телефон, който да използвам, ако някой от титулярите се развали. Но за макро режима е важно. Ако няма, а доколкото разбирам - няма, не ми трябва.

Коментар

Няма макро, батерията не е много добра, няма кабел за данни в комплекта. Фенерчето и радиото са добре (радиото е с вградена антена и може да се ползва без слушалки), има 2GB карта в комплекта. Не съм забелязал проблем при разговорите. 168лв. (12*14лв.) ми се струват много за този телефон. Преди месец взех такъв за 140лв. от виваком (не го ползвам аз, но имам наблюдения).

Коментар

Щом няма макро, ще се въздържа. Благодаря за отговорите. Утре ще обиколя всички магазини, които имат нещо общо с Глобул, да видим къде какво ще се опитат да ми пробутат, ако подновя договора при тях.

Коментар

Working...
              X