Търся мнения за това телефонче от хора, които са го ползвали, защото ми го предлагат на изплащане по 14 лв. на месец при преподписване на договора. И офертата е до утре. Интересуват ме най-вече следните неща:- Камерата може ли да снима в режим макро? Камерата най-често ще се използва за снимане на текстове и затова е важно.- Във форума на mobilebulgaria прочетох няколко мнения на хора, които твърдят, че при разговор от този телефон се чува ехо и било някакъв дефект на телефона по принцип. Вярно ли е това?- И разбира се - колко издържа нормално батерията? Защото тези 860 mAh не ми вдъхват много доверие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Nokia X2
Collapse
X
-
snake написа:За 12 месеца е. Абе просто телефонче е, но ако е добро, ще намери употреба между няколкото умни телефона, които имам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Така и така ще подновявам договора, защо да не взема и телефон почти за без пари? Ей така, дори само за резерва да се подмята. А и фенерче има, което е тарикатско. У нас на практика нямам надежден телефон, който да използвам, ако някой от титулярите се развали. Но за макро режима е важно. Ако няма, а доколкото разбирам - няма, не ми трябва.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Няма макро, батерията не е много добра, няма кабел за данни в комплекта. Фенерчето и радиото са добре (радиото е с вградена антена и може да се ползва без слушалки), има 2GB карта в комплекта. Не съм забелязал проблем при разговорите. 168лв. (12*14лв.) ми се струват много за този телефон. Преди месец взех такъв за 140лв. от виваком (не го ползвам аз, но имам наблюдения).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар