Kemaloff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вдигат тока заради миньорите
Collapse
X
-
-
Re: Вдигат тока заради миньорите
Plastex написа:ls1 написа:Ако стачката в Марица Изток продължи повече от месец от 1 юли вдигат тока с 10%.Kemaloff написа:...идея си нямат за какво става дума и като им кажат Мини Марица Изток да си представят най-високата и голяма сграда в Раднево.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
няма какво да си представяме роторен багер. те хората го дадоха по телевизията. айде да не ни мислите за толкова тъпи. за колегата Кемалоф: я ми кажи миньорите как ги назначават при вас? Да не би да не е пак само наши хора? като исках да почвам , даже не съм си и помислял за администрацията.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:... те хората го дадоха по телевизията...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Kemaloff: като не ти харесва в мините, имаш правото да си хванеш багажа и да пробваш в някоя частна фирма или най-добре в Германия, където взимат 11 000 евро. За купоните за храна дрънкаш глупости - това са си най-обикновени купони за храна, които хората си харчат в супермаркета за каквото си искат. Единствената ’предпазна’ храна, която вуйчовците ми са взимали, е кисело мляко по кофичка на ден.Ако действително не са ви изплатили бонуси, както сте се договорили - мисля, че стачкувате правилно. Ако това не е така - не мисля, че имате от какво да се оплаквате - както казах по-горе, имате пълното право да напуснете. Тъпо е да се жалваш колко тежък ти е трудът, за който получаваш няколко средни заплати, когато има хора, които работят за половин средна заплата в подобни средни условия и нито се пенсионират по-рано, нито извънредният им труд се заплаща.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nai7 написа:Лелеле че то и 10.000 са малко бре,айде моля те не прави на другите работещи професиите незначителни.Като те е страх от мечки не оди във гората бе.И чак пък да си купуваш инструменти,явно добри заплати вземат,щом си ги купуват.Сега то е ясно че нашето е най-убаво.Колко ти е заплатата?Колко дни работиш и по колко?Кога един миньор взема пенсия,и колко?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
има подписан договор за бонуси,не се съмнчвайте в това,но както писах,това е 1 точка от исканите 5 и не е найважнатадо сега се пенсионирахме на 52-55г-това са35г стаж за да направиш 100 точкиработя от 23г само там и са единици доживелите 60г колеги,а сега ще се пенсионираме на 63-65г-който оцелее публична тайна е ,че за да почнея в мините трябват връзки и да бутнеш нещоа колко смъртни случаи има на година и колко осакатени хора-по добре да не знаетеНе е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:ele написа:Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Що си мисля ,че тези които подкрепят стачката работят с ръце а тези против нея- с ,,ръчички,, Ясно се видя на един от репортажите легналия в калта с лост в ръка ,,мързелив,, и алчен миньор нали?Колко от вас биха го направили това упражнение еднократно само и за какви пари-денем и нощем? Еле и за теб се отнася въпроса ми?Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар