Kemaloff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вдигат тока заради миньорите
Collapse
X
-
-
Re: Вдигат тока заради миньорите
Plastex написа:ls1 написа:Ако стачката в Марица Изток продължи повече от месец от 1 юли вдигат тока с 10%.Kemaloff написа:...идея си нямат за какво става дума и като им кажат Мини Марица Изток да си представят най-високата и голяма сграда в Раднево.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
няма какво да си представяме роторен багер. те хората го дадоха по телевизията. айде да не ни мислите за толкова тъпи. за колегата Кемалоф: я ми кажи миньорите как ги назначават при вас? Да не би да не е пак само наши хора? като исках да почвам , даже не съм си и помислял за администрацията.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:... те хората го дадоха по телевизията...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Kemaloff: като не ти харесва в мините, имаш правото да си хванеш багажа и да пробваш в някоя частна фирма или най-добре в Германия, където взимат 11 000 евро. За купоните за храна дрънкаш глупости - това са си най-обикновени купони за храна, които хората си харчат в супермаркета за каквото си искат. Единствената ’предпазна’ храна, която вуйчовците ми са взимали, е кисело мляко по кофичка на ден.Ако действително не са ви изплатили бонуси, както сте се договорили - мисля, че стачкувате правилно. Ако това не е така - не мисля, че имате от какво да се оплаквате - както казах по-горе, имате пълното право да напуснете. Тъпо е да се жалваш колко тежък ти е трудът, за който получаваш няколко средни заплати, когато има хора, които работят за половин средна заплата в подобни средни условия и нито се пенсионират по-рано, нито извънредният им труд се заплаща.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nai7 написа:Лелеле че то и 10.000 са малко бре,айде моля те не прави на другите работещи професиите незначителни.Като те е страх от мечки не оди във гората бе.И чак пък да си купуваш инструменти,явно добри заплати вземат,щом си ги купуват.Сега то е ясно че нашето е най-убаво.Колко ти е заплатата?Колко дни работиш и по колко?Кога един миньор взема пенсия,и колко?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
има подписан договор за бонуси,не се съмнчвайте в това,но както писах,това е 1 точка от исканите 5 и не е найважнатадо сега се пенсионирахме на 52-55г-това са35г стаж за да направиш 100 точкиработя от 23г само там и са единици доживелите 60г колеги,а сега ще се пенсионираме на 63-65г-който оцелеепублична тайна е ,че за да почнея в мините трябват връзки и да бутнеш нещоа колко смъртни случаи има на година и колко осакатени хора-по добре да не знаете
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!
Коментар
-
Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Kemaloff написа:ele написа:Kemaloff, не ставай смешен. Никой не те натиска да работиш там, нали? Щом не ти харесва, че ще си харчиш пенсията малко време след 30 години в рудника, редно е да си намериш работа на бюро, да се пенсионираш 3та категория и да се радваш най-вероятно също толкова време на много по-ниската си пенсия. Мисля, че начинът на пенсиониране е напълно справедлив и не мисля, че трябва да се оплаквате. Да, условията са тежки, затова имате привилегии и затова тудът ви е доста по-добре платен. Колкото за инструментите - да, тработодателят трябва да ви ги осигури и имате право да протестирате за това. Но... май синдикатите ви повече ги интересуват парите, отколкото инструментите. Сърдете се на тях.не знам защо не искаш да ти отговарят, щом питаш
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Що си мисля ,че тези които подкрепят стачката работят с ръце а тези против нея- с ,,ръчички,, Ясно се видя на един от репортажите легналия в калта с лост в ръка ,,мързелив,, и алчен миньор нали?Колко от вас биха го направили това упражнение еднократно само и за какви пари-денем и нощем? Еле и за теб се отнася въпроса ми?Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар