Могат да те глобят 10 лева, могат и от 100 до 300 да те глобят, зависи как ще успееш да се защииш. Има две решения на варненския съд, в едното се отменя глоба на база чл 177, където глобата е 100-300 лева, в другото - не. Има ги в интернет, ако ви се търси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска книжка с изтекъл срок ??
Collapse
X
-
Вадиш си медицинско, отиваш и си пускаш документите за нова книжка. От КАТ дават бележка с входящ номер, но в твоя случай и да я представиш, ако ти поиска катаджия книжката бележката няма да те спаси заради това, че ти е изтекъл срока на книжката отдавна. Вариант 1- изчакваш да ти излезе новата книжка без да шофираш. Вариант 2- хванат ли те, че караш с изтекла валидност на книжката- ще те одрусат здраво. Ти избираш.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Re: кола
bobizdr написа:kluchar написа:В Белоградчик сигурно полицията не едалеч отиваш там и питашSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Ти си ги плащаш, не съм казал друго. Но нали при нарушения ти го взимат(след като да речем поне 1-2пъти са ти "простили")? Т.е след като има златен талон не би трябвало да има неплатени глоби, най-малкото защото давността им е по-малък от срока, през който да нямаш нарушения, който се изисква, за да вземеш такъв талон.
Коментар
-
bobizdr написа:чак към края на месеца и ще се надявам да не ме спрат.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:bobizdr написа:чак към края на месеца и ще се надявам да не ме спрат.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:Общо взето - медицинско + снимка и някакви декларации носих. Направиха ми и нов КТ.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Immortal написа:jenshen73 написа:Общо взето - медицинско + снимка и някакви декларации носих. Направиха ми и нов КТ.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар